229

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ НАДУПЕНИЯ РУСКИ КЛОУН

228

Зозо

преди 2 години

Честита промяна. Днес е "Арсенал", утре оранжериете за зеленчуци - 70% са затворили. До месец самите промянаджии, славчовци и други комунисти ще са на улицата. Днес черната реч на Рундю отново се разнесе над Парламента.

227

Дачев

преди 2 години

Тоя освен в пленарна зала друг някой слуша ли го ?! Злобен човек без никакво развитие - все едно и същи повтаря вече 5 години - докога така ?! Изобилие от грешки и то какви ?!Но на кой са му чужди огромна заплата и нищо-правене ?! Но на негова милост най-вече се усладиха...

226

Анонимен

преди 2 години

властимеещите ги интересува само как да изгонят герб, това че хора ги удушават и разчленяват по домовете им хич не им дреме ... промяната е факт, залагат на важните неща!

225

Стиви

преди 2 години

Радев,цял свят разбра,че ти си част от корупцията в България.Покупката на самолети Грипен щяхте да облажите с няколко десетки милиони евро!!!

224

Анонимен

преди 2 години

Вервайте ми.Чорап ,нищо няма да промениш.Тази система и този строй не подлежат на промени.Мутри вън и т.н.са празни приказки.Ти просто прецака Толупа,защото той се заяде с тебе.Това беше голямата грешка на Винету.

223

Анонимен

преди 2 години

Чичо Радеффф ще ви оправи, почнал е вече! Правешкият пръст трябва да е на топло!:))))))

222

Ганди

преди 2 години

Абе Пижо и Пенда само трябва да се преоблекът в червено и бяло,стават за мартеници

221

Анонимен

преди 2 години

"Обвиненията" в корупция срещу Борисов се базират на "честната дума" на ДСара пиянде Рашков и на един съшит с бели конци компромат. Корупцията на Радев е добре документирана: пликове, които са му носени (доказано), назначаване на близки на заплата (доказано), вземане на ведомствени апартаменти "за нужда" (доказано), назначаване на министри след щедра партийна субсидия (доказано), пари поискани от ОЛАФ от съветник на президента (доказано). С какво лице това КОРУМПЕ говори за другите?

220

www

преди 2 години

Още не мога да повярвам, че ги избраха пак, това е гигантска манипулация на вота на България!

219

пудела на МУСТАФАТА

преди 2 години

*** ратку,скоро ще яде много големи шутове

218

бляд

преди 2 години

До МОСКВА -русофил ...*** ЧУЖДЕНЕЦ , МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ ...ХОДИ СИ В СЕ СЕ РЕТО ...

217

бляд

преди 2 години

До стоян 233 ......Стояне , Честит 50 конгрес на ЦК на БКП / БСП , ДС , ДА, БГ/ДС и т.н. , другарю ...

216

МОСКВА -русофил

преди 2 години

Г-Н Радев без военно положение трябва да обявиш,арестуваш бандите Борисов и Доган и Гешевците,ще си говорим така до 2031г.Тези лъжат и крадат играят си с законите само празни приказки,няма да се случи нищо.Доживотен затвор всички при Сумиста.

215

радевщина в действие

преди 2 години

Нулева търпимост към корупцията, поста министър на транспорта струва само 200 000 евра.

214

Васко

преди 2 години

Каква корупция бре фърчило. Днес Вие я отглеждате. Една година се оправдавате с Борисов.Скоро този номер ще се изтърка и ще се наложи да отговаряте. Съдника ще Ви прати там където Вие мястото.Кирето дълбае натам.

213

фатмак

преди 2 години

ще дойде и твоето време,нищо не се забравя

212

мдаааааа

преди 2 години

Радев търси помощ ,за честни избори и машини от Венецуела ,кратък анализ на DW за Венецуела:"Нищо не успя да свали Мадуро от власт-нито избори,нито протести.Той оживя. Но Венецуела умира:хората са обречени на бедност и глад." .Звучи ли ви познато?

211

стоян

преди 2 години

Нормално е крадците от ГЕРБ да напуснат залата.Хиляди хора по площадите скандираха МУТРИ-ВЪН.Герберастите се разпознаха като такива и излязоха вън.Но трябва и бай Ставри.Без присъди не правим нищо.

210

Теофанов

преди 2 години

Честно казано не искам да съм на мястото на Радев.Този се оля толкова много, а с пенсионерите и с техните жалко трохички не го виждам след два - три месеца.За правителството му, а то е негово не го виждам.Лъжат, замазват,скачат,като петлета и....нищо...., ама наистина НИЩО! ,,Стани да седна"