309

wakashimitsu

преди 2 години

Гузен негонен бяга хахах

308

331

преди 2 години

На роби като теб пожелавам да се върне Боко Мутрата. За първи път имате читав премиер и веднага започнахте да мучите като червеноглави ***. Кирил е на власт от месец, а по-умните знаем, че икономиката е инерционна система и сега се случва това, заложено преди 2-3 години. Да не говорим за Ковид, да не говорим за напечатаните трилиони долари, които предизвикват инфлацията ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!!

307

Помоооощ!

преди 2 години

Благодарение на "промяната" днес вече има ефект - едното ми лекарство поскъпна с 230 % - платих 16 лв. повече за него!!! А толкова рекламираното увеличение на пенсиите от Просто Киро беше едва15 лв. !!! Отделно изчезнаха един куп лекарства! Толкова увеличиха и на жена ми !!! Благодаря ти, Просто Киро ! Дано гниеш в ада ! Загроби 1.5 милиона пенсионери ! Днес получаваме геноцида на Просто Киро и Зеления чорап !

306

ред и законност

преди 2 години

Пречупването на гръбнака на политическата корупция преминава през импийчмънт на Румен Радев.

305

това е положението

преди 2 години

Докато има машинации при изборния процес, корупция ще има! Първо трябва да си изберем достойни хора да ни управляват.

304

Анонимен

преди 2 години

Герб знаят, че вече изчезват като партия. Озлобени, нагли и без никакво политическо възпитание. За радост вече са история.....От 32 години не сме такъв президент. Респект! само като си спомня за личният Президент на Бойко-Плевнелиев, няма как да не се засмея.....Хората още не осъзнават, но вече си казват открито мъката, задават въпроси, критикуват, нямат търпение нещата да се случват и т.н. Това вече е демокрация! При ББ-Герб, беше див червен капитализъм. Диктатура. Безхаберие! Страх и безнадежн

303

Анонимен

преди 2 години

В заглавието на статията се крие отговора, защо Герб напуснаха залата. припознаха се....Герб не са конструктивна опозиция, не работят за народа и единствената им цел е да пречат на Парламента. Дано"слепците" видят колко безотговорни и самовлюбени са представителите от тази партия. Освен това смятат, че имат нотариален акт за държавата. Но лично аз виждам в цялото им държание, една губеща и без идеология партия, която в момента крета преди изчезването си.Жалкото е, че там има и медици.....

302

от нас зависи

преди 2 години

От нас зависи дали ще търпим Бандата на Румен да ограбва спестяванията на възрастните хора и дали ще споделим нещастието на нашите подители. Защото следващия Иван Костов като деноминира 1000 за 1 лев и тогава и родителите на Радев ще възръптаят срещу непочтенния син.

301

извода

преди 2 години

Както обичал да казва Румен Радев: "Не ме слушай какви ти ги разправям, глей ме кви ги върша . . ."

300

Анонимен

преди 2 години

Корупцията е в президенската администрация

299

Анонимен

преди 2 години

До Дедо "Когато финансов министър кара клонирана кола, друг е следствен, а началника им има чекмедже пачки евра и кюлчета от злато,то БГ гражданин трябва да се замисли как така става това?" Когато ДС прави компромати с "кюлчета" на министър председателя, тяхната "майка" КГБ им помага като листва за издирване двойника на ЗАКОННАТА кола на политически опонент на ДСарите и техните кукли всеки БГ гражданин трябва да се замисли с каква власт точно разполага ДС у нас и кой я контролира отвън!

298

Дедо

преди 2 години

Когато финансов министър кара клонирана кола, друг е следствен, а началника им има чекмедже пачки евра и кюлчета от злато,то БГ гражданин трябва да се замисли как така става това? Има ли гл. прокурор или някакъв ***, къде е гражд. общество?Толкова ли се премирихме с комунистите- крадливи.Не изчегъртване , а забрана за такива крадливи партии -ГЕРБ и ДПС.

297

Ние

преди 2 години

Назначиме за съветник на някой министър за 5000 лв. заплата и цял ден ще повтарям , че си премахнал корупцията.

296

Бонго Бонго

преди 2 години

Трябва да сте много плоски, за да вярвате,че изборите бяха истински.Това бе най- голямата лъжа в полза на Радев, затова не гласуваха хората, а Радев иска точно това. И всъщност кои хора????? 6 млн уж от които деца и възрастни и малка част работещи. Почти всеки човек има някой в чужбина.

295

Бонго Бонго

преди 2 години

Браво Карачанаков!!!!!

294

анонимен

преди 2 години

Хак да са ви и прецедента и харвардското неграмотно премиерче! Не отидохте да гласувате, само 30% дадохме вота си и сега ще търпим още 5 години безобразията им!

293

анонимен

преди 2 години

ГЕРБ изобщо не трябваше да бъдат в залата! Радев се закле в Конституцията, без да му мигне окото, че преди това я наруши неведнъж! Тази церемония, беше безмислена!

292

Бонго Бонго

преди 2 години

Йотова пуска САДИСТИ на свобода. Сега още 5 години и ще пусне и килърите, изпълнителите на БСП.Това е Радев Йотова.

291

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник Радев лешпероядов коремно лицево опоров е човек без никаква отговорност.Корупцията стана двойно по голяма, тока стана нетърпимо скъп,храната скъпа, дълговете тройни, милиарди са взети назаем,а МАЛОУМНИЯТ народ спи и му прави евалла. Терминал 2 ще ви се отрази добре.Ако излезете,ще разберете, колко е скъпо в България.Генерал менерал

290

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ Е ГОЛЯМ МОШЕНИК!РАДЕВ Е ГОЛЯМ КРАДЕЦ!ДОЛЕН АМЕРИКАНСКИ ПЛЕННИКТАМ ГО ПРАВИХА СВТЕЦ!!! ЗНАЕМ,ТОЙ НЕ НИ Е НУЖЕН!ТОЙ ЗА НАС Е ЧУЖДА ВЕЩ!ЩОМ ПОКАЖЕ СЕ Е ГУЗЕН,БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И БЕЗ ЧЕСТ!!!