269

Крим не е руски

преди 2 години

трябва да се спре назначаването на любовници,роднини и други такива на държавна ясла ...че младите затова бягат

268

анонимна

преди 2 години

Единствено ме успокоява факта,че времето лети бързо и след има-няма 5 години това недоразумение Радев вече НИКОГА няма да може да се кандидатира за президент.Балсам на душата!Наистина този човек не заслужава да заема този пост.Да беше си стоял в армията и раздавал команди:Наляво,Надясно,Кръгом марш.Не го бива за нищо повече.Щях да забравя,че и юмрук може да вдига,изживявайки се като БГ Че Гевара.

267

Анонимен

преди 2 години

Е нали крадеца вече го няма, крал 8 милиарда, значи сега трябваше да се въргаляме в пари, а само декември са дръпнали 5 милиарда лева дълг, извъртяха ли ви простофингели загубени?

266

Ицо Хазарта

преди 2 години

Доволни ли сте от новите цени, другари и другарки???

265

Анонимен

преди 2 години

Простоват народ, простоват президент, уйдисвате си отвсякъде, търколило се гърнето, намерило си похлупак.

264

Анонимен

преди 2 години

Чорапа е като навит грамофон пуска на запис лъжа след лъжа.

263

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Е ка да го изслушат , той ги натакова с 200 и без вазелен и сега само като го видят бегат като мишки

262

Анонимен

преди 2 години

Добре ще са олигарсите. Тази петорна коалиция за тях е направена! Поредните 5 години на нищоправене и ограбване на хората и държавата!

261

Ти си

преди 2 години

Поредния послушко на 100 годишните нафталини ,издеваталстващи над милиарди хора! Брао радеф , погнусявам си от всички ви ,колко сте забравили за Бог!!!!!!!!

260

Анонимен

преди 2 години

Корупцията е навсякъде около Радев. Дори Събев си купи министерски пост с огромни подкупи под формата на дарения. Проверете колко се е изръсил шефа на Еконт! Да е само той, с мед да го намажеш. Всички са мошеници. Като се започне с Кокорчо откраднал интелектуална собственост и фалирал фирмата си Everbread с 9 милиона евро дълг на чужда държава. Спецов фалирал фирмата си и по- късно я продал на Сламено лице. Радев назначил любовницата си на 2 трудови договора. Алипиев и другите съветници също ..

259

Анонимен

преди 2 години

Когато видим Лоестият крадец и голяма част от сподвижниците му зад решетките,тогава може да твърдим,че има промяна и борбата с корупцията е започнала!

258

Анонимен

преди 2 години

5 години лежанка по гръб, командировки, служебни самолети, хотели, ресторанти, руум сървис, комисионни, ядене, пиене, скъпи мезета, пенсия до живот, и то само за да прочете 20 минути точно преди нова година в 23.30 което други са му го написали. Няма нужда от такъв пРезидент мижетурка.

257

Миро

преди 2 години

Радев е голям мошеник!Радев е голям подлец!Долен американски пленник!В него няма грам свежец!!!

256

Анонимен

преди 2 години

На дефектно хвърчило - и небето му е криво...

255

Анонимен

преди 2 години

Президнет, на когото жена му е едно от момичетата на чалгаджи ята Слави! Боже с какво сме заслужили това унижение! А Кирето, след като излъга и трябваше да е в затвора стана Премиер. Каква държава, какви нрави. ПОРНОГРАФИЯ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ!

254

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО Е СТАНИ ЗА ДА СЕДНА. КОРУПЦИЯ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА. ПРОСТО ТЕЗИ, КОИТО СА СВИКНАЛИ ДА ПОЛУЧАВАТ НЕЩО КАТО ПЛАТЯТ НА КОГОТО ТРЯБВА, СКОРО ЩЕ СЕ ОРИЕНТИРАТ НА КОГО ДА ПЛАЩАТ. ТОВА Е. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. НА ЕДИН ЛЪЖЕЦ КАТО КИРЕТО И НА ЕДИН МОШЕНИК КАТО АСЕНЧО- НЕ ВЯРВАМ

253

Анонимен

преди 2 години

cмeшник

252

Анонимен

преди 2 години

Вижте го едва срича, това е простовата кратуна, ако не са ДС зад гърба му, тоя не може да си върже връзките на обувките, ДС правят цялата му игра.

251

Анонимен

преди 2 години

"Конституцията трябва да бъде съкрушена" сякаш казва.

250

Много странно!

преди 2 години

Този, който назначи любовницата си на две държавни заплати сега ще се бори с корупцията. Нещо като шопското "мижи да те лажем".