40

хихи

преди 2 години

пак ще има яко парички за не много работа. Чудесни новини. Аз като учител по физкултура съм най-доволен. Цял ден играеме мачлета, волейче или ако ни мързи карти. и накрая оп 2 бонбона че и отгоре. Лятоска почиваме ама заплатата си върви. Който иска да бачка. Бях се затъжил за Баце, ама тия новите май не са зле, ако верно стане това направо отивам на 2500. Айде че ме викат за картите....

39

Анонимен

преди 2 години

Какви учители бе, образованието ни е най ниско от 30 години назад? Защо се излагате? За какво ще им вдигате заплатите, заради неграмотността ли на учениците? Смях!

38

Анонимен

преди 2 години

А откога ще се вдигнат, от статията не става ясно.

37

Иван Иванов

преди 2 години

Учител да взема повече от лекар, дипломат или професор - няма такава държава!

36

Анонимен

преди 2 години

Учителската професия е много рискова, но рискът е само за учениците да си останата неграмотни ако ги обучавт в държавно училище.

35

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

България няма достатъчно деца, защото има социалисти.

34

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

СЛЕД МЕДИЦИТЕ НАЙ РИСКОВАТА ПРОФЕСИЯ ЗА ЗАРАЗЯВАНЕ С КОВИД Е УЧИТЕЛСКАТА. ВЛИЗАТ ОТ КЛАС В КЛАС ВСЕКИ ДЕН КОНТАКТУВАТ С ПО СТОТИНА ДЕЦА В ЗАТВОРЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ. АМА НЕ ИМ ДАВАТ ПО 1000 ЛВ. ПОВЕЧЕ. ОМИКРОНА ВЕЧЕ ИЗПОНАТРЪШКА 10% ОТ УЧИТЕЛИТЕ.

33

Анонимен

преди 2 години

Това със заплатите на учителите ще стане, га тия с тестовете и ваксините върнат парите. Сиреч, никога!

32

А СТИГА БЕ

преди 2 години

Прекалявате. Само учители и пенсионери ли има в тази държава? Стига сте противопоставяли хората. Я си помислете като дойде ковида към кого се обърнахте? А? сещате ли се? Ще ви подсетя - към учените. Кога ще се дадат прилични заплати на учените и кога тази държава ще започне да дава пари за наука. За истинска наука, а не за измислени научни резултати и измислени професори. КОГА!!!

31

Анонимен

преди 2 години

СЕГА ВСЕКИ ДЕН ВСЕКИ ЧАС НАВСЯКЪДЕ УМИРАТ КОМУНИСТИ

30

Анонимен

преди 2 години

Нето ще взимат тавана на пенсията .Инфлацията тия увеличения ги е изяла вече .

29

Kiro

преди 2 години

То ще излезе, че даскал току що завършил ще взема повече от университетски професор!

28

Анонимен

преди 2 години

ДЕНКОВ СТАНА АКАДЕМИК БЕЗ НИТО ЕДНО ПОСТИЖЕНИЕ И ЗАПОЧНА ДА ЛЪЖЕ И КАТО МИНИСТЪР

27

Иван

преди 2 години

А резултатите кога?с всяка изминала година все по-ниски резултати а им увеличават заплатите ,все едно са напълнили Харвард и Оксфорд с отличници .

26

Анонимен

преди 2 години

Бюджет няма, ще вдигат гълъбите. ОСТАВКА!

25

Анонимен

преди 2 години

Нето след данъци това е около 1500 лева месечно което изобщо не е малко НО масово учителите се скатават от работа и търсят начини с извинението Ковид да си стоят вкъщи и да не работят .Колко учители излязоха на протести и да стачкуват че заради мерките няма адекватно образование за децата ?Колко ?Николко защото така искат,не им пука какво е качеството на образованието

24

истината

преди 2 години

Първо опазете живота на учителите да могат да си получат увеличението и учениците.Това е евтин пиар. Няма как да запълните интензивните легла и тогава да ограничавате разпространението на вируса. Излагате на риск живота на децата и учителите при факт , че процента на не ваксинираните е голям, вируса заобикаля ваксините и здравната система е нефункционална. Вземете адекватни мерки , ако не си ходете.За високата смъртност са отговорни управляващите с техните мерки , а не неваксинираните.

23

до 25

преди 2 години

До О, божкеЯвно н си ходил много на училище

22

Анонимен

преди 2 години

И от къде ще дойдат пари за увеличение, сигурно от нас данъкоплатците?

21

Анонимен

преди 2 години

Някой министър е изразил "лично мнение". После ... ама това щяло да стане след около 10 години, а може би никога, защото това го май го няма никъде по света - 25% над средната РЗ, заплата на учител.