169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77.."Този човек говори глупости! Замислете се над безсмислените му научнонеобосновани слова!"............Ами, нали според акад. Радка след изкаран ковид се появявала някаква мозъчна мъгла, мъгла му е в главата на Кунчо, ама от гъстите, дето нищо се не види. Явно се появява в главите на ваксинираните, Радка не уточни. Дано има добро основание Кунчев да твърди тия умнотии.

168

...

преди 2 години

Къде са неверниците,които питаха "Къде е Кунчев?",а?...

167

Тцтц

преди 2 години

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ СИ ПРИЗНАХА ПРОВАЛА НА ВАКСИНИТЕ ХАХА, Е.СЕГА ВЕЧЕ ИДВА ВИДОВДЕНН .. ТИК ТАК, ТИК ТАК...

166

Гневен

преди 2 години

До Анонимен=== Не,категорично този демагог нямаше да ни гледа от небето ако не беше оцелял!!! Той щеше да ври в пъкала заедно с всички останали насилници,които издевателстват над народа ни!!!

165

Анонимен

преди 2 години

Вижда се колко действа... кафявия сертификат... Двойно повече заразени и умрели през 2021 отколкото през 2020 година...

164

Кунчо Бустера

преди 2 години

Изглежда лекичко по-жив от Сасоли (засега) и видимо подмладен с десетина години след поставения трет "бустер". Загъвам ръкавче и тичам в най-близкия мол, където поставят шприцове за доброволно-пронудителна вулканизация.

163

Aнонимен

преди 2 години

Подаряваме ваксините на хората, въвели безумията, и да ни покажат публично как си бият бустер след бустер със задоволителни доказани ефективни резултати

162

Анонимен

преди 2 години

Толкова глупости на едно място не бях чел....

161

Анонимен

преди 2 години

Тоз челяк дори когато ни приказва безсмислици се смее на казаното от него, но така е с платените "математици" :)))

160

Анонимен

преди 2 години

Да ва *** в конспираторите, не ви ли писна вече бе?1? Страх ви е, че като измрат англичаните, няма къде да има да ходите да берете ягоди ли, какво?

159

Били Ваксинатора

преди 2 години

"докато не се осигурят достатъчно ваксини за бедните страни, не би следвало богатите да си правят трета-четвърта бустерна доза" Така е. Защото ще започнат да проявяват очакваните странични ефекти неравномерно и небустерираните ще се изплашат и ще спрат. Тогава няма да може да се постигне напълно планираното намаляване на населението.

158

Анонимен

преди 2 години

Кунчев това ,че първия път прескочи трапа ,не означава ,че и втория път ще го прескочиш.Стара китайска поговорка.

157

Aнонимен

преди 2 години

Възраждане ще спре тези безумия

156

Починалият

преди 2 години

Димо Станев почина 12 дена след поставена ваксина "Janssen", на него не му беше предоставена кратката характеристика на ваксината с нейното съдържание, но се довери на науката и медицината. Изпълни своя граждански дълг, както ни призова министър-председателят Кирил Петков", каза Венцислав Ангелов - Чикагото.

155

Анонимен

преди 2 години

значи открихте топлата вода лято няма да има грип и настинки браво на вас това се казваоткритие, Абе що не земете да се съберете всички тези ''професори ''учени'' и ''журналисти'' та да се засилите от някой мост така ще намалите глобалното замърсяване Кърлежи такива

154

Aнонимен

преди 2 години

Мислете логично, информирайте се от независими източници и колкото по-бързо прогледнете и сформирате собствено мнение, толкова повече ще разберете как се гъбаркат с нас

153

Кунчев

преди 2 години

Ще слага ли подсилващ бустер заради омикрона

152

Вьзмутен

преди 2 години

Много ми стана жал за човека починал след ваксинация в скандала с битият лекар

151

Aнонимен

преди 2 години

Никак не пази ваксината, но те упорито насаждат на хората точно обратното и казват, че черното е бяло, бялото е черно и др. манипулации

150

Сасоли

преди 2 години

Почина като ваксиниран с вяра в науката и тежьк имунодефицит