229

смяяях

преди 2 години

Виждаме как работи фашисткият ви миризлив сертификат! Над 11000 нови заразени! Над 22% от тях - напълно ваксинирани! Няма статистика за тези с една доза, но са поне 30%. Да ви кажа ли къде да си заврете въпросният сертификат, или и сам ще се досетите, г-н Кунчев?!

228

Анонимен

преди 2 години

Не е важно дали си заразен - важното е дали си ваксиниран.

227

Някой

преди 2 години

До Кореняк гражданинА кой, според Вас, минава на червено?!

226

Кореняк гражданин

преди 2 години

Освен срещу зеления сертификат се очакват и протести срещу червения светофар, ограничавал им правата. Господи колко много простотия в тази малка България!

225

Възмутен

преди 2 години

Не чух досега една дума за колективна защита на населението в държавите. Всички татовци медици призовават за индивидуална защита с ваксини. Не ели това насилствено заразяване на световната население с цел да се лекува с ваксини, които в световен мащаб струват много пари. Не чух анатема срещу тези, които създават и разпросраняват заразата Ковид 19. Тогава защо ни са свещенослужителите, папата и патриарсите, ходжите и останалите духовни служители. Всеки да се спасява, както може.

224

Анонимен

преди 2 години

Остава да му пришият сърце от глиган ...Ако пак плещи същото .. Медицината е направила "квантов" скок ..

223

Щирлиц

преди 2 години

Когото са напълнили с неизвестни субстанции,напълнили са го.Останалите извън борда на ...пандемията да го отпразнуваме!А стъкмистиката и разни алчни /не/учени да д.у.хат супата.

222

Алекс

преди 2 години

До Ха!!!!! Швеция доста потъмня в последните години.

221

Ковид стъкмистики

преди 2 години

Лъжа е че има увеличаване на смъртността, тя е в рамките на обичайното. Не е вярно че на ден умират 400 души. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Средната смъртност за миналата година на ден са 285 души. Има един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 45 часа, отново починалите ще са ок. 285 души, тоест умрелите са точно толкова колкото и преди ПлАндемията.

220

Анонимен

преди 2 години

Тоя явно пак се е хванал за хранилката .... Тая скапана държавица няма ли най-после да избере достойни чиновници ...Или поне чиновници с малко достойнство .. #Закривай ...

219

Ха!!!!!

преди 2 години

Стига сте ни давали за пример "белите държави"!!! В най-бялата Швеция никой не им иска сертификати за нищо. И никога не са носили маски. И не е имало локдауни никога. Само по някога за кратко, препоръки. Затуй си изградиха исински имунитет и са най-добре от всички.

218

Анонимен

преди 2 години

От една година се двоумя дали да се ваксинирам. Но сега може би ще изчакам да минат още четири години и тогава ще си помисля дали да се ваксинирам.

217

Коприва

преди 2 години

"До края на февруари надали ще се промени срокът на сертификатите. Но в цяла Европа се променя, така че рано или късно, неминуемо и ние ще минем към това, ще изравним" - Равнис по европейскому (ама не и по качество на живот, заплати и здравеопазване). Няма доказателств сертификатът да е намалил заразяването, а е явна сегрегация!

216

Лятото

преди 2 години

След лятото няма да ви има

215

Анонимен

преди 2 години

Днес ми се появиха симптоми на Омикрон. Започнах GELSEMIUM 30СН на 2 часа, тъй като това лекарство ги покрива. Още 10 минути след първия прием тръпките по гърба изчезнаха, а главоболието значително намаля, успях да заспя и се събудих значително по-добре. В рамките на 6 часа лекарство, което струва 4 лв. и 70 ст., ме вдигна на крака. Помагам на организма си с Цинк, масло от черен кимион, Шуслерова сол 3 и 7. Нали се сещате, че лекарства от 4,70 (преди струваха 2,70) не е рентабилно за някои.

214

Янко

преди 2 години

Уф само глупости дрънка тоя.

213

Реалист

преди 2 години

До МигленаНикой не иска Боко Тиквата да се върне.Да краде безнаказано. Да въведе КПП-та, да се разкарва из страната с антуража си, да разпространява заразата, да ходи без маска, а гавазите му да проверяват хората за маски и да дразни зрителите на ТВ. ГЕРБ трябва да се ликвидира!

212

Додо

преди 2 години

Кунчев - един политкоректен парразит, гушнал службицата си и продавач на професионални мнения.

211

До 228:

преди 2 години

Това не е само на "запад". Така е навсякъде.

210

Анонимен

преди 2 години

всеки грипен сезон ще играем на Пландемия. Накрая и до тоалетна без сертификат няма да може да отидеш.