209

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува как е на запад и какви мерки имали там. Да махат сертификата в България.

208

msm

преди 2 години

Не се застраховай, а си кажи че имунитета срещу щам, макара и да не е нов щама, е достатъчен да омекоти удара на вируса. Нали на този принцип разчитат и ваксините!? Така че, не оставяй вратата на пандемичните мерки отворена с плашещи хипотези!

207

Анонимен

преди 2 години

Тоя па седне-стане само за ваксини приказва ! Голама реклама , голямо нещо ! Яки пари падат ,явно ...

206

Анонимен

преди 2 години

Този изглежда по млад от кунчо

205

Кунч0000 Бустеров

преди 2 години

Вече си бия бустерна доза през час. Довечера с г-н Минчве и Витанов, ще си бием новите бустери. Който иска да се боцка да заповяда.

204

Алекс

преди 2 години

До Доктор КалоянисЖив е и изглежда добре.Бустера действа.

203

Анонимен

преди 2 години

Шапшали,нали питахте де е Кунчев?Те ви го

202

шмatka

преди 2 години

Кунчо,тази лъжа с ''пландемията'' ли е цената за възкресяването на умиращите западни икономики?

201

toti

преди 2 години

До лятото кой се прецака,прецака,после наздраве

200

Чърчил от 3стая

преди 2 години

Вчера маг Светлина ми каза че Кунчо е умрял още ноември лани,а това което виждате е холограма!!

199

Анонимен

преди 2 години

Сигурен ли е или на есен пак с песен?

198

( '_' )

преди 2 години

''...Това, което се случваше преди 2-3 седмици в Западна Европа, вече залива източната част...'' Интересно! Епидемията върви от ваксинирани страни към по-малко ваксинирани страни, а в същото време за разпространението се обвиняват неваксинираните. Странна логика имат някои хора.

197

гост

преди 2 години

ДО 210 МИГЛЕНО , ЧАНТА *** . . НЕВАКСИНИРАНИТЕ СА ПОВЕЧЕ , ЗАЩОТО НЕ СА ГЛУПАВИ . КУХА ЛЕЙКА . НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПРАВИ НИКАКВИ КОНЦЛАГЕРИ , ГЛЕДАЙ СИ КЕФА . ЗАЧИТАЙ ВСИЧКИ ХОРА , КОИТО НЕ СА НА ТВОЯТА РАЗСЪДЛИВОСТ . НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ИЗСТИСКА СИРОПА ОТ ВАКСИНИТЕ ,. НЕКА ТОВА ДА Е ТВОЯТА ГОРДОСТ . ЗА КОЛКО ВРЕМЕ , ОБАЧЕ НЕ ЗНАЕМ .

196

Анонимен

преди 2 години

С внушаването на негативна енергия под формата на страх, тези, които искат да ви уравляват и лъжат с измислената пандемия - такава няма!.. имат контрол над мислите ви .. Мисълта е енергия. Зомбират ви вие по цял ден и вечер само за коронавирус и ваксини мислите стоите тук пишете ,а не си живеете живота който сте си иазбрали като души, отдалечават ви от ЛЮБОВТА КОЯТО Е НАЙ ВИСШАТА НИ ФОРМА НА ЕНЕРГИЯ от БОГ !! ЗАЩОТО.НИКОЙ от тея няма интерес хората да живеят в МИР ЛЮБОВ и да са ЗДРАВИ!

195

Анонимен

преди 2 години

Ковид пандемията е измама. План на Бил Гейтс и жена му за намаляване на населението и създаване на Нов Световен Ред.Като се ОСЪЗНАЕТЕ щ е късно! В този план са СЗО Фармация лекари и равителства парите които пчелят от немислещите и неосъзнати хора са много.Ако си мислите че някой от тях ги е грижа за вас та те дори не знаят че съществувате важен е планът. Води се война с-у човечеството а пък се "грижат" за вас как като ви създават вирус и ваксини които убиват тялото ви ,ха ха.

194

Израел

преди 2 години

1.Не ядат ***-(палми, ета, козина, кости,пера,соли и т.н)2.Не оцеляват с 300лв пенсия.3.Нямат стрес и депресия в очакване на следващият ден.4.Медицината е на светлинни години от нашета.(не съм чул, некой ое изреал да се лекува у нас).5.Мръсният въздух и така натък....6. Ние трябва да се сравняваме с страни от 3-свят(Конго, чад,...)

193

Доктор Калоянис

преди 2 години

Кунчев, затова ли два месеца беше във ВМА, защото бустера действа?!

192

555

преди 2 години

Най-интересното в тази каша е , че "конспиративните теории" се припокриват на 100% с реалността , доказателствата, резултатите , изказванията на световно известни учени , изводи на семинари и куп др. научно издържани публикации.

191

Миглена

преди 2 години

Антиваксарите готвят държавен преврат. Те ще свалят Кирил Петков и ще издигнат отново Бойко Борисов. Планират всички ваксинирани да бъдат изолирани в лагери от затворен тип и да изтискат ваксината от телата ни. Така искат да умреме и да не можема повече да се ваксинираме. Прокаратурата да се самосезира.

190

анонимен до 209 Мигл

преди 2 години

Със сигурност никой не готви преврат , но ти със сигурност заслужаваш презврат, или както си го знаем задвратник , защото си кон(или по-точно) кобила с капаци.