62

Без Джамбаз-шебека..

преди 2 години

...няма да стане работата... девет годин е учило, не се знае по каква наука...и се отчита , като фърля бомби, и се дърви, на всяка демонстрация, която не поткрепя Македонска кауза

61

Анонимен

преди 2 години

Вие сте си направили грешка по принцип с тези ваши тоталитаризми. Хубаво, тоталитаризъм, ама ако сте могъща голяма държава и вие командвате какво да става. За какво ви е сега този *** тоталитаризъм, след като ви управлява една марионетка? От много години ви говориме - направете пряка демокрация, махнете диктаторите, ама вие нищо не направихте. Ето, сега ще си загубите държавата и историята, а сигурно и животите ви, заради твърдоглавието ви.

60

Анонимен

преди 2 години

До "Това ще е най-некадърното правителство в историята , а Кирчу ще е най-мразеният човек в Бг след няколко месеца ." - след няколко месеца? Тва кoмуниско кeлеме е вече най-мразения човек в бг. Абсолютен продажник и неадекватник

59

Анонимен

преди 2 години

За чий Х (хикс) Кико ще ходи в Македония? Така и така си събира багажа, направо да подава ОСТАВКА и да се пръждосва.

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя там да си оставя и да се не връща :D

57

Да

преди 2 години

До Euroslayer29 И тук намерили едни чук ундури, които се водили роби и живеели в землянки. Построили градове и научили онези другите, че освен да се ходи пеш, може и да се язди кон.

56

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩом Кирчо неизвестния е премиер, а наркоманът от Люлин, наречен Ицо Хазарта стана народен представител, значи България удари дъното. Нискоразряден международен измамникк без биография - премиер и наркоман с прякор Хазарта... Финансовия министър и шефа на НАП - гаджета... Осъзнавате ли на къде отиваме?

55

77

преди 2 години

Това ще е най-некадърното правителство в историята , а Кирчу ще е най-мразеният човек в Бг след няколко месеца .

54

Herr Muller

преди 2 години

До Чекай, чекай малко! --- Колега, на Запад може да завършиш и Харвард, и Йейл, и Кеймбридж, и Оксфорд, че даже и Колумбия университет в Ню Йорк по... пощата - навремето, а сега по ИНТЕРНЕТ. Познатите на Киро от Канада имат друго мнение, но не обичам да компрометирам който и да е.

53

Анонимен

преди 2 години

Те са му набили чумберите вече , Макетата влизат още бази на Нато се подготвят

52

Анонимен

преди 2 години

На българина не му е сега до РСМ,България се тресе от кризи,заводи спират работа ,а Премиера отива в Скопие ,да се занимава с глупости !

51

Анонимен

преди 2 години

Кирчо имаш ли и ти такива снимки като санитаря от Берн с женски чорапи?

50

Анонимен

преди 2 години

Направихме голяма грешка с ниската изборна активност.. Резултатът е на снимката.

49

Herr Muller

преди 2 години

Най-хитри излязоха гърчолята. Казаха им: "СМЕНЯТЕ името на държавата си (голяма гавра) и ке ви признаеме". И макетата смениха името на държавата си. Въпреки това гърците отказаха да разговарят с тях. В момента гръцкия премиер си задава въпроса, да вярва ли на ушите и очите си, или - ДА, че комшията Киро отива на крака при макетата, за да се издрайфа върху историята на България. Край на "цитата".

48

Анонимен

преди 2 години

Санитаря от Берн явно го държат с още по гнусни снимки като таз днешната , такива хора лесно се управляват

47

Чекай, чекай малко!

преди 2 години

Хора, на този от снимката, не помня как се казваше, кой му е платил образуванието в Харвард? А в същност учил ли е там, че нещо не съм му виждал дипломата!? Някой знае ли нещо по въпроса, че не му намирам биографията в Интернет?

46

Анонимен

преди 2 години

Санитаря от Берн какво пиче е , дали ги е клъцнал патката ?

45

Анонимен

преди 2 години

Тоя като се върне да разкаже за разрухата, която оставя ЧЕЗ след себе си и как новия собственик ще оправи нещата. Предполагам, че ще е по-крадлив и от ЧЕЗ.

44

Анонимен

преди 2 години

Кичо дали ще пита за Кирил и Методий? Или за обезщетяването на българите, изгонени от тези земи?

43

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че Петков е поел ангажименти пред чужди посллвта да предаде България. В крайна сметка той не е българин по произход.