162

Анонимен

преди 2 години

как ни изиграха с шмекерлъци , всичко е целенасочено , няма да казват къде са малцинствата , платени от тях , 6 човека непрекъснато атакуват съда за регистрация от омо илинден и обжалват отказа в страсбург , нашите разузнавания спаха през годините, не можаха да направят същото в Македония , толкова техни ни минаха през университетите безплатно, 150 000 бъл паспорта , или тука се пишат българи а там македонци егати миш маш нацията

161

Анонимен

преди 2 години

този човек е с промит мозък , до седми клас е стоял тук , не научил и правописа след което е отраснал в канадското общество далече от България , в главата са му само хедж спекулативни фондове и тн , я прочетете някоя канадска преса , как го защитават и плюят костадин /и името му научили/ Канадците на над 2000 км да си гледат Канада

160

П.К. инк.

преди 2 години

-Няма нерешими въпроси... Разбира се. НО! КАТО СЕ СПАЗВАТ ВСИЧКИ КЛАУЗИ НА ДОГОВОРА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ, ПОДПИСАН ОТ ДВАМАТА ПРЕМИЕРИ ПРЕЗ ИСТОРИЧЕСКАТА 2017 година.

159

Анонимен

преди 2 години

То диалог добре, ама само да не е като договор между потребител и ви к- то например, единият само да дава пък другият само да взема. изобщо и дума да не става да отстъпваме от всичко което е наше - историята ни идентичността ни езика ни. Ако този човек наистина е българин няма да отстъпи и няма да излиже нечий зад...к. Но, знам ли, то да си независим и да водиш политика която е полезна за твоята страна не е за всяка уста лъжица. Този не ми вдъхва доверие изобщо.

158

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо клекна на САЩ! Не че не беше ясно предварително, все пак той е на ясла в АЗБ, но не очаквах да предаде интересите на Родината си за паница боб!Иначе, срещо макетата нямам нищо против - ракията и мезетата са им добри, булките - арни, един език говорим (е техния бил макЕдонски, ана що от това). Само да не ми навират македонизма си!Също както с ония от "прайдовете" - да си бъркат къде щат, да не ме намесват мен!

157

Анонимен

преди 2 години

То е хубаво да има диалог, така се решават цивилизовано проблемите между дадени хора, обаче от техна страна има само отричане на всичко българско :)) Направиш ли компромис със сърбоманчетата, имай на предвид че ще ни очернят и присвоят историята ни, щото те немат идентичност :)) Остави ги да си лаят и да подкупват анонимни политици у Западо, нема да ги огрее :))

156

Анонимен

преди 2 години

***,пробелми други нямаме ли та плакнете очите на хората с глупости.Инфлацията взривява всичко по пътя си ,хората едвам издържат на поскъпването ,те взели да се занимават с Македония .

155

Анонимен

преди 2 години

Диалозите са хубаво нещо. Но когато си говорим за факти, те нямат място. Истината си е истина и няма какво да се обсъжда. Македонците нека си имат отделна държава, но не може да говорят, че са имали различна от нашата история преди 1944г.

154

Анонимен

преди 2 години

Усещам как просто Киро ще настъпи мотиката след като подкрепи СМ за сметка на Българската История!

153

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА, ТЪЙ МИ КАЗА КИРО ПОРА И В КАНАДА ОТЛЕТЯ...

152

ф16

преди 2 години

40 години унищожаваме социалисти по целия свят!

151

Геноцид

преди 2 години

Петков, днес има 10 000 заразени в България, а ти си правиш безполезни екскурзии до страна, която ни е длъжник на нас, а не ние на нея?!

150

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО САЩ УДАРИ КАК БЕСЕПЕ ЗАГЛЪХВА!

149

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Всичко потвърждава, че всичко създадено от социализма или възпитано от социализма е напълно негодно.

148

Зелен чорап

преди 2 години

Този кирчо е не само необразован ,но и много по- глу пав отколкото го мислех. Мен ме е срам че съм БЪЛГАРИНкато го гледам и слушам.кой ще си признае че е БЪЛГАРИН по света като гледа този разгащен па лячо

147

Анонимен

преди 2 години

Петков, мръсно американско ***! Продажник и б.кклук!

146

Нмк

преди 2 години

На този *** и па лячо трябва да му се забрани да подписва и договаря каквото и да било! Макетата го видяха че е въздух под налягане и затова му гледат сеира.СРАМ

145

Анонимен

преди 2 години

има малтретирани мъже съшо

144

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам защо македонците не могат да четат древни "македонски" писания от преди 1945 година. Както и защо никъде не са споменавани "македонски българи", затова нямало българи в Македония. Ха-ха-ха! И къде го прочетоха, като езикът на всички извори е чист български. Вижте в тубата "Тема на денот - Научни факти за разликите помеу македонскиот и бугарскиот азик уште од 19-ти век"

143

Анонимен

преди 2 години

Гледам го по маке телевизия СИТЕЛ. Голям смях. Македонският мълчи итихичко му се подсмихва, Киро пЕтков ръкомаха разгърден, пляска с ръчички, като че ли е на конкурс за началник склад. ОСТАВКА!