67

Анонимен

преди 2 години

ДЖОКОВИЧ Е ВЕЛИК! Побърка фашагите от цял свят и накара много от прецаканите да се осъзнаят.

66

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че умишлено няма да спази фашистки закони. Да не е фашист?? А торлчетата да бачкат за жълти стотинки. Даже са им много.

65

Балкански Тарикат

преди 2 години

Само едно се чудя и то много?!?! При толкова много кинти , които има. Нолето защо направо не си купи едно "Ваксиниране" ?!?! И нямаше да има никакви проблеми , у Австралията ?!?! Дали е скръндза? Или просто се е направил на пичага?!?! На 1000 процента съм убеден , че сега на Откритото там има поне 30 - 40 човека с КУПЕНИ "СЕРТИФИКАТИ" !!! И нямат проблеми !!!!!

64

Анонимен

преди 2 години

Накрая Джоката успя да финтира само себе си!

63

ДДРОнег

преди 2 години

Тука някои неграмотници пишат, как Джокович бил правел фалшиви дела ... Ми те и ваксинтие са фалшиви,а може и да са и много вредни, но ни ги налагат с фашистки методи, нали !!!

62

Албанец

преди 2 години

Очакваме го на Откритото Първенство на Албания и Косово по тенис! В Тирана ще го пуснем - НЕвакснат! Ще играе срещу най - добрите ни тенисисти с ранкинг между 1250 и 1750 място в света! Награден фонд - 10 000 евро - Осигурени от бащата на най - добрият Албански тенисист!

61

Бабаяру

преди 2 години

Стана му навик да финтира, лъже и маже! ХА ХА ХА ХА ХА

60

Анонимен

преди 2 години

Eee, Джокович е добър във финтовете, знаеме го. Само у Австралия му се опънАха нещо...

59

Лейтън Хюит 2

преди 2 години

... Както се разбра и за "Ролан Гарос" , и за "Уимбълдън" , и за "Ю Ес Оупън" ще се изисква ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ !!! Там няма да може да участва! В Австралия няма да го допускат 3 години... Почти сигурен съм , че и в САЩ ,и Великобритания го очаква същата участ! Освен на някои скъпоплатени турнири по Арабският свят , в Китай , в Русия ... И да се пусне на някой "ЧАЛЪНДЖЪР" - Не виждам къде ще го допуснат... Защото , на Запад , вече за всичко се иска - ВАКСИНАЦИЯ ! Ще си играе в Белград...

58

Анонимен

преди 2 години

До До 53/59 Браво! Писали сме едно и също нещо по едно и също време. Точно така - антиваксърчетата приказват приказки, които не знаят какво значат.

57

До 53

преди 2 години

Изглежда не знаеш, за това да ти кажа. Фалшиви документи, лъжи, прехвърляне на отговорност за "грешно" попълнена декларация НЕ са пример за себеуважение и достойнство. През първите 7 човек се учи на тези неща. Ако Джокович притежаваше тези качества щеше честно и почтенно да си стои в Сърбия, неваксиниран колкото си иска, а не да пробва с измами да влиза в чужда страна. Елементарно е!

56

Анонимен

преди 2 години

Фармафията се страхува от един спортист с авторитет пред целия свят! От един човек само! Жалки са. Ами ако известните са двама, трима..Въжето се затегна около вратовете на фашистите! Нямат изход, освен да се гръмнат сами!

55

Анонимен

преди 2 години

До До 51/53 Интересно, че здравия разум, достойнството и уважението се проявяват във всички сфери на живота на човек. При антиваксърите те се изразяват само в техните агресивни невежество и антисоциално поведение. Или ти имаш предвид същия здрав разум, който кара антиваксърите да си купуват фалшиви сертификати и "достойнство" изразяващо се в това да крият когато са болни, докато не се озоват в критично състояние в болницата (след което забравят и "достойнство" и све)?

54

Лейтън Хюит

преди 2 години

Ноле , по принцип , вече ще УСПЯВА да "финтира" единствено и само на Балканите... Там НЕ се изисква ваксинация и "Зелен Серификат" за нищо! А дори и да се изисква за нещо -На Балканският Полуостров - "Номера" минава винаги ! И те пускат "съвсем случайно"... А да не говорим какво става ако си известен , и имаш много кинти! Сега Джокович ще се "готви" за откритите "Първенства" на Сърбия , Македония , Румъния , България , Албания... Защото на Запад вече ТРУДНО ще го допуснат където и да е! ...

53

Краси

преди 2 години

Сръбчето от тарикатлъци се наака!

52

ХАХАхахАХ

преди 2 години

До Легенда !!!Каква легенда бе, ако трябва да бъда честен тоя го чувам за първи път и то заради изцепките му. Не се интересувам от игри, в които се гони празна топка и се харчат едни безсмислени милиарди, докато в някои страни деца пият вода от кални дупки в земята.

51

До 51

преди 2 години

За хората със здрав разум , достойнство и себеуважение !!! Ама на вас ваксърите не са ви ясни тези понятия...

50

Анонимен

преди 2 години

Това е точно архипелаг Гулаг.В Ссср се ходеше някъде само с разрешение от партийния.Най сетне комунистите осъществиха своя експеримент над целия свят.Вместо да заплюем комунистите в Китай, ние им прилагаме техните мерки,маски и действия.Иначе.дипломатично протестираме за правата на уйгурите мюсюлмани.Днешният свят е една смешка и трагична поема..Група наши пък се надяват на Путин,ама той като дойде най -вероятно ще ви ваксинира задължително както правят комунистите в Китай!

49

До 48

преди 2 години

До Легенда !!!Легенда за кои? За вас- ли?

48

DO 46

преди 2 години

Българите сме точно като сърбите.Вадиш си един фалшив документ и го представяш и започва сагата- ДОкажи, че не е истински сертификата.Или си пускаш болнични и постваш снимки от плажа в Гърция. След това казваш- аа, медицинското изрядно ли ми е? Имам ли си документ? ОК.И си мислят, че в цял свят тези номера минават.Е, не минават навсякъде.