107

Анонимен

преди 2 години

До Наско

106

Наско

преди 2 години

И така Джокович влиза в историята не само като най-великият тенисист за всички времена, ами и като гласът на свободните хора. След 50 или 100 години, когато цялата истина излезе наяве, как Биг Фарма са модифицирали вирус от прилеп за да заразява хора и са го пуснали с цел да направят трилиони от ваксини, името на Джокович ще грее със златни букви като единственият топ спортист, който се е осмелил да се опълчи срещу тези сатанисти.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104Сърбите го чекат като герой, той ги избягва, явно е наясно, че като се озъби на Запада си реже доходи и кариерата :))

104

Анонимен

преди 2 години

Новакс #1

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 Така се "озъби", че се опита да мине тихомълком покрай правилата. "Великия" борец. Чак когато го изловиха в крачка почна да се "зъби", но не уцели срещу кого го прави.

102

Анонимен

преди 2 години

Джокович разбира че сърбите пресолиха манджата с неговото отстраняване.И това е за негова сметка.

101

Анонимен

преди 2 години

Той не се озъби на Австралия. Озъби се на фашизма. Платените не успяха да го очернят. ***.

100

Анонимен

преди 2 години

Аз го разбирам челяка, голем тенисист е, обаче направи грешка като се озъби на австралийските власти, хубавото е, че осъзна грешката си :)) Аз ако отида в Сърбия и им се правя на отворен, дали ще има последствия ? :)))

99

Иван

преди 2 години

Второ, австралийските власти с тази недоизмислена формална причина за отказ, че видиш ли, присъствието на Джокович ще предизивка бунтове против ваксинацията сред населението и нарушаване на обществения ред (без абсолютно никакви правни доказателства),са готови да бъдат осъдени от него за сериозно обезщетение за пропуснати ползи,и ако Новак го направи -със сигурност ще спечели, но пък ще настрои повечето австралийци и АО против себе си,а това наистина му е любимия турнир,той иска да се върне там.

98

Иван

преди 2 години

И двете страни оплескаха нещата.Първо, Джокович, явно е бил с фалшив документ за позитивен тест в удобен преди турнира момент, достатъчно детайли изтекоха в предходните дни за това, иначе нямаше така спокойно да се развява в Сърбия и Испания преди АО ако беше наистина с реална нужда от карантина.Всеки от екипа му го уверявал че това ще мине в Австралия, и затова алибито му не е добре изпипано (без маска навсякъде).

97

Анонимен

преди 2 години

Австралия равна на Северна Корея! Австралия не заслужава да има турнир от големия шлем!

96

Сръбска реалност

преди 2 години

Сега ще го разследват ли сръбските власти, че не е спазвал карантина след положителния PCR тест от 16.12.2021 или и те знаят, че е фалшив и всъщност Новак нищо не е нарушил ?!

95

Vasilev

преди 2 години

To v Sofia vaksinirani treniori po tennis ima li???

94

Анонимен

преди 2 години

До 87 "провинциЙ".... Такива като теб, като ги чета по форумите, и ми се доповръща - неграмотни граматически, неграмотни исторически, неграмотни политически. "Бабето" отдавна е престанала да управлява Общността на нациите, в която членуват БИВШИТЕ британски колониИ Австралия и Нова Зеландия, заедно с още 51 държави. Нейната функция на държавен глава е чисто церемониална, представителна. Държавите от Общността си имат собствени правителства и някои от тях - различно държавно управление.

93

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще финтира медиите. Специхте се да пишете глупости по негов адрес, затова просто подминава мижитурките.

92

Алекс

преди 2 години

В Сърбия финтовете на Джокович се получават,в Австралия не.

91

Анонимен

преди 2 години

Ноле осъзна, или поне адвокатите му са го посъветвали, че почне ли да бълва огън и жупел, нема да има бъдеще за кариерата му като тенисист :) Браво на него, спести на Сърбия още един удар, затова избегна феновете си и сръбските медии :))

90

11

преди 2 години

Тука имаше едни кретеноиди, дето викаха, че Джокович нямало да се прибере, ами щял да отиде в Монако или в Дубай. Де са сега?

89

11

преди 2 години

До Анонимен 71 ----- Аз махленски турнирчета ме зяпам.

88

Анонимен

преди 2 години

Никакво уважение към клетите му фенове. Сега ще си търси турнир из целия свят за неваксинирани. Ама няма!