238

Анонимен

преди 2 години

Според статистиката в интензивните в Европа 95% лежат неваксинирани. Това казва всичко!

237

Анонимен

преди 2 години

До 254 Според статистиката от постъпилите в болница ваксинирани - 50% гушват букета. Наистина "голям шанс" да оцелееш. Ама вие се боцкайте, боцкайте...

236

Фокс Нюз

преди 2 години

Това казва всичко за съжаление

235

Док Акекс

преди 2 години

До АнонименВаксина срещу Варицела?! А СЗО обяви през 1980 год. Variola vera, за първото изкоренено на 100% инфекциозно заболяване, благодарение на глобалната ваксинация, но с истинска ваксина, а не някаква измислица със засекретен състав до 2076 година.

234

Анонимен

преди 2 години

И за какво са им се обяснява. Оздравяването на болния е отговорност на самия болен. Да са мислили преди убождането, а не след това да питат доктора защо така е станало.

233

Ямболски цървул

преди 2 години

Честито на вакс-ковид сектата.

232

Анонимен

преди 2 години

Може би Третата световна война ще бъде война с вирусите.Светът е шарен,мненията са противоречиви и между най добрите специалисти в тази насока.Но това означава ли,че трябва да се мразим,да се превръщаме във врагове.

231

Анонимен

преди 2 години

"макар да ми се искаше да не са заразени с Омикрон, сега са защитени и срещу по-опасната Делта". Няма значение, че Делта вече няма, щото според всички експерти е изместена от Омикрона. Важното е, че са защитени от нея. Аргументите са железни!

230

Spoko...

преди 2 години

...Третата доза усилва имунитета, затова след четвъртата вие вече ще сте защитени. Когато 80% от населението получи петата доза, ограниченията може да бъдат смекчени, тъй като шестата доза спира размножаването на вируса и не му дава възможност да се разпространява.Аз съм спокоен и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни и ние нямаме никакво основание да се страхуваме от осмата доза.Клиничните изследвания на деветата доза доказаха, че антителата се запазват стабилни след десетата доза, която дори ще бъде безплатна - като бонус.Единадесетата доза гарантира, че няма

229

Анонимен

преди 2 години

Ваксър - човек, който ще си набие вскяква шитня, стига да му кажат, че е модерно постижение.

228

Ще се прецакат

преди 2 години

Тези, които умрът в края на пандемията.

227

Ами кот такова

преди 2 години

Мн жалко за човечеството! Медицината се движеше напред, но в грешната посока. Две години пандемия и все още нищо не знаят за вируса. Всичко е на принципа, колкото повече, толкова повече и все нещо ще помогне. Та за две години лекарства няма и не се знае защо някой го карат леко, други не. За сметка на това, всеки може да си смени пола, да си сложи бюст, да стане по-висок и с по-буйна грива

226

Калик

преди 2 години

Предпазват не предпазват до 2г. автономия над тялото си няма да има нито едно човешко същество в терариумът. Властта на парите и притежанието ще изчезнат Всички болни и бюрократи дотогава ще са на кадавърна маготна каша. Всички ще умирате по график и на големи дози, технологично оптимизирано чрез едно натискане на 5G копче,като ще освобождавате здравословно енергия място и въглероден отпечатък за нова реколта и сеитба.

225

Анонимен

преди 2 години

Какво да им каже? Примерно "Големи бaлъци излязохте"?

224

титаниум

преди 2 години

Защо ни налагате ваксина, която не предотвратява разпространението на вируса? Много хубав въпрос който трябва да бъде зададен на Мармамафията и правителствата. С право вече никой не вярва на тези неефективни изперименталки.

223

Анонимен

преди 2 години

Е какво да им кажеш на такива балъци бе докторе, освен истината? Че са балъци.

222

Анонимен

преди 2 години

Казва им че са се прецакали.

221

Анонимен

преди 2 години

Ваксините имат доста ограничена защита. Това за 90 % или повече, беше откровена лъжа с цел печалба от страна на производителите, а агенциите по лекарствата се оставиха охотно да бъдат излъгани или участваха на страната на производителите в измамата. А сега се, чудете защо в обществото почва да взема връх скептицизма срещу ваксините - никой не вярва на лъжци.

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 233 Благодаря за информацията, добре казано. 61 000 учени и мед.специалисти са подписали декларацията, ама науката казвала. Ето, къде са учените - против ковид истерията.

219

DD

преди 2 години

Каква ваксина е тази която е в повече от 1 част,за която се налагат опреснявания, за която, антиговоренето има цензура, за налагането на която е впрегнат целия държавен репресивен апарат,..за която бият, за която затвяярят,анатемосват,осмиват ,.За тотална медийна завеса...брей, ваксина холкост ще да е туй.За насилствено бодене дори с противоречив резултат,за ефективност...водеща до смърт...страхотна ефетивност,..нет человеа нет ковид...убиваща както деца така и бременни...инвалидизираща..