298

Анонимен

преди 2 години

Вакс-култистите, след като месеци наред плещеха "ВаксинатаПазиДругите(тм)", сега яростно се опитват да пренапишат историята с "Ъмъ не, то НикогаНеСеЕТвърдяло(тм)." Не, култистче такова. Твърдеше се. И още се твърди.

297

Анонимен

преди 2 години

Никой не е казал , че ваксините спират вируса на хиляда процента. Многократно беше казано, че функцията им е единствено ако се заразиш да го караш по-леко. Иначе не са абсолютната преграда за вируса. Така че си говориме от пусто в празно, защото така изнася на противниците на ваксините.

296

Анонимен

преди 2 години

"...техните ваксини не са били пропилени - по-малко вероятно е да се разболеят тежко от COVID след ваксинация..."Това се обяснява на вече ваксинирани и заразенеи...БЛЯХ...БЪЛВОЧ

295

Анонимен

преди 2 години

Новите щамове идват от местата с най малко ваксинирани,от Великобритания първо,там до последно бяха по кръчмите,преди да ги затворят,после от Бразилия гъсто населени,после Делта от Индия и други места не ги помня.Ако имаше едновременна ваксинация във всички страни и масово може би мутациите щяха да са незначителни.Аки пък пуснат и ваксината по технология на грипните ваксини масово може да е по добре и успешно.Вируса е гаден ,не е за подценяване,умряха много хора,нито е за без ваксини,нито със,н

294

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Остави абсолютния брой. Смятах коефециент на заразяване по възрасти. Равен е за всички групи от 2.1 насам с изключение на 0-19, където ваксинираните заболяват двойно, но е до "безсмъртие" и непазене на децата. При останалите с ваксина или без хората се заразяват еднакво. Та това си видял- безхаберие на ваксинираните пациенти и 0 ефект на ваксината срещу заразяване. Ако махнат сертификата и мислят мерки за всички, би се оправило. Ама няма шанс, щото имат квота за ваксиниране.

293

Анонимен

преди 2 години

Да се молим ЕС да се разпадне, защото сега и без това се управлява от Америка

292

До 310

преди 2 години

Пич, аз бях с Омикрон без никакъв симптом, бях контактен и направих тест, така разбрах, неваксиниран съм. Така, че ти си бил дори по-зле от мен хаха. Еййй, големи шарани сте!

291

Оставка 1

преди 2 години

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължаваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации..

290

Оставка 2

преди 2 години

Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Бокл.ук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме wБ...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

289

Ваксини??

преди 2 години

Моля, спрете да наричате "ваксина", препарат, който НЕ е ваксина. СЗО смениха дефиницията, за да излъжат хората с познат термин, за да се приема по-лесно. Питайте който и да е вирусолог, дали нещото, което периодично трябва да си вкарваш в тялото е ваксина. След година на страх и неизвестност, картината постепенно се изяснява - до 2023 г. под всякакъв натиск, заплахи и лъжи ще искат от нас да слагаме дозите, които са повече от 3. Поръчани са дози в пъти повече от населението.

288

Неваксиниран

преди 2 години

До Кирил (#310) - И от един частен случай си извади това генерално заключение, така ли? Евала, бате! Ето, след теб Анонимен (#311) пък споделя друго наблюдение... Какъв е изводът? - Че всяко заболяване протича индивидуално. Вакснат или не, никой не е защитен от нищо, особено сега - в сезона на респираторните заболявания.

287

Доктор

преди 2 години

До какво да казваш - 7400 заразени неваксинирани към 2500 заразени ваксинирани и няма какво да кажеш? По-добре си мълчи наистина

286

Цар Антивакс I

преди 2 години

Според мен едно нещо е сигурно-на политиците които сега налагат повсеместно медицински фашизъм рано или късно ще бъде потърсена отговорност и ще бъдат куролирани от задкулисните им господари за удовлетворение на тълпата. Няма да има никаква милост за бушоните.Ще приключат също като Харви Уайнстийн и Бърни Мадоф. Вижте какво се случва вече с Борис Джонсън!

285

Анонимен

преди 2 години

Наблюдавайте ваксинираните внимателно! Има с какво да се разочаровате и да не се бодете. Спасявайте се сами кой както може.

284

какво да казваш

преди 2 години

Няма как да пусна дълги данни. Последните 14 дни (от 2.1.2022) на 100000 ваксинирани или неваксинирани броят заразени, т.е. заразяемостта, в България е ЕДНАКЪВ. Само един пример- 20-29 годишни: заразени ваксинирани 2578 - 1455:100000, заразени неваксинирани 7403 - 1450:100000. Ваксинираните са СЪС ЗАВЪРШЕН ЦИКЪЛ, т.е. поне две дози и минали 14 дни, неваксинираните са всички останали.

283

Анонимен

преди 2 години

До Кирил - Аз не съм ваксиниран. Имам един приятел с 2 дози Астра. Няколко дни ядохме и пихме заедно. Разболя се от Ковид, а на останалите ни няма нищо. Само разболелия се е ваксиниран. Боцкай се, щом си мислиш, че това ти помага. Аз ще пропусна, защото мисля, че не помага. Кой е умник и кой не е, времето ще покаже, тъй като клиничните проучвания на Пфайзер са до 12.2023 т.е. дотогава ти си просто опитна мишка и нищо повече. Преди поне даваха по няколко хиляди долара на доброволците, а сега...

282

Кирил

преди 2 години

С три дози съм на Файзер. Най-добрия ми приятел се разболя от Омникрон. Пътувахме заедно 6 часа, изведнъж каза че умира от студ, загуби почти гласа си и тн... 5 дни беше много зле.На мен само леко ме дращеше гърлото. Пък кой каквото иска да разправя, пишещи умници има много...

281

Анонимен

преди 2 години

Ако можеха само ,ако можеха да ни унищожават моментално и чисто.А може би могат,но засега само печелят пари от гърчат.

280

Анонимен

преди 2 години

"Важно е бустери да има" аз това бих им казал

279

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!