26

US Motherfucker

преди 2 години

До Киро Не само от Африка вземат примери, но и от санчопансовата махала със "сивите гълъби", маанета, сонети, кючеци, чалга и прочее интелектуални занимания. Прогресират...

25

do 26

преди 2 години

Преди година преди ваксините в израел умираха по 2-8 човека дневно катоизключим един пик и то в първата вълна.Какво да сравняваме същата смъртност като преди ваксината,ниска..И перфектна здравна система ти сериозно ли сравни израел с Бг

24

един

преди 2 години

До Продавам ментета..В Израел от Ковид за 2 години са починали 8 200 човека, тук толкова умряха само за последните 2 месеца. И там населението е близо 10 милиона, тук - 6.5 милиона. Вчера в Израел са починали 5 (пет) човека, тук - 88. Още сравнения искаш ли?

23

Хасан

преди 2 години

Еваллата на африканците, за да разберат закръглените седалищни части от анг ло - саксон ската част на света, както евро бюрократите, че идва края на големите пари от ва пси, пцри и т.н.Крайно време беше! Слава на Африка!

22

До 777

преди 2 години

До 777Ама разбира се,но има ресторанти в Лагос,където ще ти извадят черния дроб и някой местен вожд ще ти изяде черния дроб суров,докато те пекат на шиш за вечеря.Толкова за Нигерия.

21

един

преди 2 години

До Африканците. Със сигурност са по-умни от 80% от българите. Но потърси в нета кой е Уотсън, какво е открил (заедно с Крик), с какво значение е откритието им и неговото изказване през 2007 за което му е отнета Нобеловата награда (е, после тихичко му я върнаха, де).

20

Африканците

преди 2 години

се оказаха по умни от инфантил европееца, без коментар...

19

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

В интерес на истината никой не знае нищо за Африка. Инфото е много мъгливо, а и Африка е континент с доста държави, които и географ няма да може да изброи поименно, но европейците и усаняците са им направили телевизия, за да гледат какво става по света, по хуманни причини и да знаят в какъф бардак и разкошна мизерия живеят. Да не думам, че има държави, в които канибализмът е основното "вегетарианско" ястие. Та така с изпреварваща Африка, също като изпреварващото СеСеСеРе. Конец Фильма.

18

Анонимен

преди 2 години

КОВИД ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА.КОВИД ПАНДЕМИЯ НЯМА.БИЛ ГЕЙТС И ЖЕНА МУ ПРАВЯТ ВСИЧКИ МРЪОТИИ СЪЗДАИ ВИРУС КОЙТО ЗАСЯГА ХОРА С ДРУГИ СЪСТОЯНИЯ И СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА В БЕЛИЕ ДРОБОВЕ ПОСЛЕ ГИ УБИВАТ С КИСЛОРОД В БОЛНИЦИТЕ ЗА ДА НАМАЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО.НОВ СВЕТОВНЕ РЕД. КИБОРГИ ПОДВЛАСТНИ НА БИЛ ГЕЙТС КОЙТО ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СВЕТА С КОМПЮТЪР. НЕМИСЛЕЩИ ХОРА ПРОСТИ НЕВИЖЕ ДУХОВНО НЕОСЪЗНАТИ САМОУБИВАЩИ СЕ С НЕГАТИВНИ МИСЛИ ПОСТЪПКИ ХРАНА И ВАКСИНИ.ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ В БОГ И ЛЮБОВТА ЗАТОВА НЕ СТЕ ЗДРАВИ.

17

Анонимен

преди 2 години

До БокоОсвен кадъната, другите модератори са настроени негативно, тоест съм забелязал, че ме подкрепят :))

16

Анонимен

преди 2 години

Африка имат много СПИН и единствено ги спасява. че всяка жена ражда по 10 деца и някои оцеляват.

15

Продавам ментета

преди 2 години

Някой даде пример с Израел. Да кажа, че сега са в червената зона, въпреки 5 бустера.

14

Киро лъжеца

преди 2 години

При 75% ще махна сертификата, честна дума, евентуално.

13

Киро

преди 2 години

Точно от африканци да взимаш пример...ясно колко сте зле драскачи

12

Боко

преди 2 години

Чудят се къде да намерят измислена новина, която да им подкрепя пропагандата тия от сайта. После обръщат плочата. И така да създават раздвоения в населението. Да измрете всички редактори. Един ден не се спряхте да тровите хората с лъжи.

11

А Ваксините?

преди 2 години

Е нали ваксините щяха да ни върнат към нормалното? Канада яко набоцкаха гражданите си и вместо да се върнат към старият си начин на живот, последваха нови затваряния и ограничения.

10

Добро Утро!

преди 2 години

Казахте при 70% Ваксинирани всичко свършва. Десетки страни имат над 75% набоцкани. Ефект НИКАКЪВ. Холандия над 85% Набоцкани и отново ги затварят!

9

Питайте Израел

преди 2 години

След като набоцкаха жителите на Израел, сега започнаха петата игла и така до заветните 1000. Ако питате имаше ли ефект? Ефект ли ? Резултат НУЛЕВ! Заразените са повече от преди и нови затваряния.

8

Европеец

преди 2 години

Аз не съм африканец и не приемам африканци да ми казват каво да правя в Европа.

7

Анонимен

преди 2 години

Африка си живеят нлрмално, без "ваксини" и ограничения!