47

до 52 от африканчо

преди 4 месеца

В африка хората си *** като *** и на никой не му пука. Там само от физически глад умират над 10 милиона годишно. Не става за сравнение с Европейските държави.

46

Дрът Пърч

преди 4 месеца

В Африка винаги се е разчитало на естествения подбор.То няма и как. Хората там са "по-близко до природата" :-)

45

Анонимен

преди 4 месеца

Там където не се финансира убиването, вирус няма. А там където убиването е първата цел, като в Европа на Урсула, там крематориума на концлагера работи с пълна сила. Дори поставят канадци че местните нещо не убивали добре.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Това с 10% ваксинирани не е вярно. ЮАР има над 30%, Ботсвана над 40%. Може би усреднено към цялото население на Африка да е 10%, но там влизат и райони, където не идват хора от самолетите да пренасят вируса.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Какво показва примера с Африка ли? Ами показва, че там където най-малко се интересуват и най-малко могат да повлияят крайната сметка на големите фарма компании най-малко умират от КОВИД, там където имат пари и могат сериозно да ударят джоба на фарма компаниите много народ мре все от КОВИД. Пропаганда яко.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Докъде стигна западния свят, вече африканците са по-разумни от нас.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До 77Кения беше затворена за година и имаше вечерен час от 22ч до 6ч

40

Анонимен

преди 4 месеца

До До един- Маняк тук са умрели 32 000 С Ковид. Все още никой не е погледал смъртните актове да види какво пише там. Ако направят една комисия да прегледа тия смъртни актове да не вземе да се окаже, че една камара от тия 32000 са починали от инфаркти, инсулти, рак и диабет! Реалния брой починали тук е в пъти по-нисък от обявения, както в Щатите сега си признават, че на места е завишен с ДО 60%, CNN съобщиха за 40% в някои щати като Ню Йорк. Тук сигурно е със 70%

39

До един

преди 4 месеца

"В Израел от Ковид за 2 години са починали 8 200 човека, тук толкова умряха само за последните 2 месеца. И там населението е близо 10 милиона, тук - 6.5 милиона. Вчера в Израел са починали 5 (пет) човека, тук - 88. Още сравнения искаш ли?" - - - - - - Пропусна най-важното - да сравниш здравните системи /то няма и как - тук система няма/ и лечебните заведения /на някои от нашите само името им е такова/.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Примерът с Африка доказа, че всичко е отново шменти- капели - да спечелят отново фармапроизводителите и търгашите, както и тези, дето им правят реклами по медии и форуми. Нищо повече.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Времената на локдауна са към своя край някъде към 2030 г. не остана . Стискайте зъби и си сложете абокат!

36

бсп

преди 4 месеца

До АнонименТакива като теб трябва да са в лечебно заведение.По-опасни от всякакви пандемии.

35

До 36

преди 4 месеца

Като си там където твърдиш, какво ти е впечатлението за средната възраст на населението, раждаемостта, безконтролната употреба на антибиотици последните 40 години. Ей така, за едни сухи съчки питам!

34

Анонимен

преди 4 месеца

АЙДЕ ЗАТВАРЯЙТЕ ЦИРКА НАПРОЛЕТ, ЧЕ НИ ПИСНА ВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ

33

77

преди 4 месеца

Ха ха ха, локдаун в Африканска страна, скоро не съм се смял така. От април 2021 съм в района - Кения ,Уганда, Ю.Судан, за никакъв локдаун не съм чувал, камо ли да е в действие. Едиственото което се вижда е използването на маски, но и това го снижиха до обществен транспорт / доколкото го има / и самолети. Мисля че без да познават Мангъров по принуда следваха препорукте му, изграден е стабилен естествен имунитет от преболедували. Няма препулнени болници, смъртността се движи в обичайните граници.

32

Лекарства за нос

преди 4 месеца

класическа пропаганда - нова теза и ново име във всеки абзац, с идеята че инж. балкански чете заглавие и подзаглавие, ако новината е повече от 20 думи

31

Лекарства за нос

преди 4 месеца

кажете си го директно - кой неще спутник, ше праи естествен имунитет. нещо не виждам китайски учени да говорят мангърщини. китай обяви военно положение, направи си ваксина и я раздаде на африканците. за награда получи лъвския пай от държавни поръчки. кои са тия учЕни дето ги говорят тия работи - бог знае

30

Анонимен

преди 4 месеца

А доц. Мангъров отдавна го каза.Не ваксини, а адекватна доболнична помощ и профилактика.Не пийте алкохол , взимайте имуностимулатори и живейте спокойно.Страхът се подклажда от производители на ваксини

29

Totenkopf

преди 4 месеца

"Африканските учени" - малиииии

28

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не знам защо трябва да се уча да живея с коронавируса, след като го изкарах за 2 дена през 20200та, март месец и повече не го срещнах. Беше си един обикновен грип със загуба на обоняние само, което ми се върна на следващата седмица.