51

f16

преди 2 години

За мисирката афтор да припомним военните конфликти в Европа през последните 30 години. Югославия, Чечня, Грузия, Армения, Азербайджан, Украйна ( и в момента).Турция и Гърция винаги са на ръба, въпреки че и двете са в НАТО. Войната никога не е спирала, но за щастие в бг няма армия и никой не иска да се излага и да воюва срещу нас.

50

Achtung...!

преди 2 години

Аз мисля да се шмугна у ТрабантЦедеса на двора и да изчакам там докато атомната буря отмине...

49

БХК

преди 2 години

А Русия дали знае че ще напада някого?Исторически погледнато, Русия не е нападала почти никого, като изключим няколко пъти, когато е следвала спогодби някакви си.А САЩ през цялата си история има 11 години без военни конфликти.Каквото и да стане,лошото е че България е между *** и наковалнята и ще го отнесе яко.

48

:)

преди 2 години

Ама той Радев за това ли прави лицеви? Да не го бият и унижават. Като му кажат падни за 20 да си прави опорки. После ще си чисти тоалетните. Ама никой няма да го шамари или унижава.

47

ББ

преди 2 години

Даааа американските интриганти свършиха своята работа скъпа газ скъп ток подготвят се да се бият до последния европеец

46

Kolqn

преди 2 години

До българин. Явно живееш на Марс. Ако Русия реши и нападне Украйна, ще го направи. Ама за чии *** и е тази скапана държавици, ще трябва да им оправя инфраструктура пенсии и така нататък. А Европа с НАТО барабар най много да и пръднат на оназ работа. Мислиш ли че някой ще си мръдне пръста? Колкото за Крим си го мръднаха толкоз и сега!!! Полша ще им направи санкция и вече ще им праща само криви краставици и дотам.

45

ДДРОнег

преди 2 години

Има ли нещо по-лошо от война ?!

44

Анонимен

преди 2 години

Русия без войни не може да съществува.

43

man

преди 2 години

До българинНикой няма да си мръдне пръста за Украйна, както не си го мръднаха и при Кримската криза. Всичко е за сплашване, опре ли ножа до кокала, всички дават назад и пазят статуквото. Това си е нормално, прочети за 1 и 2 световни войни.

42

до 61

преди 2 години

Имам недвижима собственост, като почнат да пускат бомби, може да се повреди.

41

българин

преди 2 години

До: номер 55 Това хубаво, ако е така както казваш. Щото и НАТО никого няма да напада - само си пази границите. Но тежко му на някой, било Русия, било друга държава (Китай, Северна Корея и т.н.), ако нападне наша територия, например Литва, Латвия или Естония - тогава от Русия ще останат само сибирските степи.И Украйна ако бъде нападната ще има отговор, защото Украйна е потенциален кандидат, макар още не член.

40

Анонимен

преди 2 години

До мариНАТО Ти нали не си в тикволандия? Какво ти пука?

39

:)

преди 2 години

Бе неможе сега война много е студено. А и управляващия шапкар ни е неграмотен.

38

Анонимен

преди 2 години

Нещо за страхотната демокрация, която бе донесене с помоща на Европа в Ирак, Либия и Сирия няма ли да напишете?

37

мариНАТО

преди 2 години

И тикволандия е пак на губещата страна, както винаги.

36

Анонимен

преди 2 години

Русия никого няма да напада а само си пази границите. Но тежко му на някой ако я нападне щото Русия каза че ще изравни със земята мястото от което е нападната.

35

ДДРОнег

преди 2 години

И пак ми идва да кажа тази истина - ЕС е икономически гигант и политическо джудже !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Нали Украйна е далече от САЩ, американците просто си играят със съдбите на цели народи, унищожават ги, далеч от тяхната територия.

33

Анонимен

преди 2 години

Време е за война. Малко да се поразчисти Европа. Виждам НАТО набити, обща немско-руска граница, балтийските републики пак под руски ботуш. Циркони, Сармати, Сатани, Искандери, лети туй чудо с 20 маха, нямат шанс западните дегеенерати!

32

ран

преди 2 години

До ФактА преди 200 години, как беше? И тебе какво те вълнува, та ти си имаш Ес, Брюксел, Гранд плас, нато и овален кабинет, само за тебе мислят!