71

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩОТО ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДИТЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА!!! ПОЛЯЦИ, РУМЪНЦИ, ЧЕХИ, УНГАРЦИ, ПРИБАЛТИЙЦИ, АЙДЕ ВАС " БГ- РУСНАЦИТЕ ВИ ИЗКЛЮЧВАМ ОТ ТАЗИ ГРУПА, В ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМИ ЗА ВЛИЗАНЕ В НАТО! ВИЕ ОТИВАЙТЕ С РУСИЯ ВЧЕРА И БЛИНКЕН ГО КАЗА ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕ СЪДБАТА И РОБСТВОТО АКО ИСКА РАЗБИРА СЕ!

70

Дзивко

преди 2 години

Малко история, радвайте се, че Русия продава Аляска, с парите е финансирана Руско Турската война, вероятно не заради нашата свобода, но все пак за влияние в района

69

Вин

преди 2 години

*** от БНА, пак питам : Как се е разширила Матушката ви от блатно княжество до 1/8 от душата (верно, 65% замръзнала), без войни? Защо не попитате съседните и народи, колко ги обичат?

68

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на нашите американски партньори за това! И естествено, че ако благодарение на тях стане нещо, то няма да се води на тяхна територия, но нали това е и причината разни продажници като кирчо и кокорко да искат американски бази и военни на наша територия.

67

ВМРО

преди 2 години

Незнам за Европа с какви полкове ще посрещне руският поробител, но Полша е готова за война с русия и Румъния също, а най важното е че US ARMY е ТУК и путин трепери от нея! Да видиме до къде ще стигне куража на кремАл, аз се надявам да нападнат Европа и да си строшат тиквите!

66

2

преди 2 години

Защо НАТО се разшири и разширява на изток -не , а с каква ЦЕЛ!?Кому е нужно това?

65

Анонимен

преди 2 години

Очевидно е, че Европа е по-близо до война от когато и да е през последните 30 години, но причината не е напрежението по оста Русия - Украйна, а васалната подчиненост на интересите на пиндостанските военнолюбци.

64

Дзивко

преди 2 години

Те поляците толко мразят руснаците та само война им е в главата, щатите и те ги подкукоросват, те така едно време и Грузия караха да скочат на Русия и видяхме какво стана. Интересно ми е Полша защо не мрази толко немците, и те кат руснаците са ги тъпкали

63

Ние сме в Война

преди 2 години

Милициите на Борисов и Пернишки мутри "работят" за ромски Барони като Киро Японеца и Румен Пашата! Унищожават Българи и дават пари на роми за да раждат деца!

62

Анонимен

преди 2 години

До Вин Мисли на Наполеон когато нападал Русия..."Ооо, аз ще ги убия! Аз ще ги убия!...Оооо, там е твърде студено! Там е твъъъърде студеноооо......" Та кой кого нападнал и защо е история, която човек трябва да познава, преди да твърди нещо различно от истината!

61

Милиции на Борисов

преди 2 години

Милициите на Борисов и Пернишки мутри "работят" за ромски Барони като Киро Японеца и Румен Пашата! Унищожават Българи и дават пари на роми за да раждат деца!

60

до Вин

преди 2 години

До ВинПо история имаш слаб 2. седни си.

59

Мен ми е ясно!

преди 2 години

Пуснеш каквото си докопала умираш или оставаш тежко повредена. Според мене трябва да ти писне ....осъзнавайки какво вършиш точно ... Баща ти няма му хареса к'во ги вършиш и ако беше жив най-вероятно щеше да ти набие шамарите колкото и свестен човек да беше!

58

Анонимен

преди 2 години

Драги зрители!След два дни умуване , как да отразят пълното фиаско което претърпя Пу.лер със своя жалък ултиматум, "гениалната" русоробска мисъл на редакторите на ДНЕС.РУ най- накрая изака едно голямо л.но.Всичко тръгна от заявлението на Рябков - "Убирайте свои манатки" и завърши с ШУТ в *** на наглите руски дипломати.но всичко това видно удобно убягва от вниманието на нашите русоробски редактори.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "ЕДИН ВАЖЕН ФАКТ ЗА ВСВ. ТОГАВА САЩ БЯХА НА СТРАНАТА НА РУСИЯ И ТОВА НАКЛОНИ В НЕЙНА ПОЛЗА. АКО НЕ БЯХА САЩ ХИТЛЕР ЩЕШЕ ДА ПОЗДРАВЯВА ГЕРМАНЦИТЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯТ ПЛОЩАД" - Сигурно е много приятно да изживяваш живота си безгрижно като пълен глуупак

56

Виж сега шеф!

преди 2 години

Дали аз ще получа каквото искам е отделен въпрос! Става въпрос за нечия недалновидност и военни престъпления! Става въпрос за това неприятно наръгване , че е в полза на недалновидния военнопрестъпник! А какво държавата печели или губи е много интересна позиция, защото ако е според военнопрестъпника вие трябва само да губите и като седемте самурая срещу шайката мародери и обирджии само мое да гледате поредния потънал град!

55

Вин

преди 2 години

Русия не била нападала никого, твърдят невежи, нечели, неуки! Тогава, как се "разширила" от княжество в блатата около Москва до Аляска, която САЩ си откупуват, поради глупостта на ушАн ките? Просто, на Запад е срещнала отпор, долна Изток е смачкала всички народи!

54

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 години при ескалиращото напрежение между Гърция и Турция, Столтенберг заяви ,че това не е проблем на НАТО. Бях смаян, вероятността две страни членки да започнат война не е проблем на съюза.Сега медийната машина ни внушава ,че евентуалната война между две страни ,които са извън съюза е проблем.Странна логика, честно.....

53

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Американска пропаганда

52

Анонимен

преди 2 години

До българин"ако нападне наша територия, например Литва, Латвия или Естония - тогава от Русия ще останат само сибирските степи" Не се надай толкоз много, че американците са страшно зле по география и може да не уцелят с няколо хиляди километра на запад