11

пияница мистик

преди 2 години

"Съединените щати няма да се съгласят със сфери на влияние или с ограничения на правата на държавите да избират сами съюзите си." === Ето това е честен, демократичен принцип. Всяка държава сама да си избира с кой да бъде. Диктаторите като Лукашенко и Токаев разбира се ще искат съюз с най-големия диктатор - джуджето убиец. Но държавите от нормалната цивилизация искат съюз с ЕС и САЩ и по-конкретно НАТО. А джуджето убиец иска сфери на влияние - тези страни ние ще ги контролираме, а САЩ останалите

10

Дааа

преди 2 години

Не е правилен подхода на руснаците. Трябва да кажат, че ако някой нападне Русия в Европа, ще изстрелят 1000 ядрени ракети по цялата територия на сащ и нито една към Европа. Тогава краварите ще мирясат, а европейците ще се осъзнаят.

9

Анонимен

преди 2 години

*откогато. Днес.бг..научете малко български

8

и все пак

преди 2 години

Има ли друга страна в света, която да воюва и сега с всички свои съседи?

7

Анонимен

преди 2 години

Ти да не мислиш, че воюват тия с именията за 6 милиона? Напротив, от една война ще излязат още по.богати. Ще воюваш ти и такива като теб.

6

Анонимен

преди 2 години

Световният нарко-фарма фашизъм това целИ!

5

Анонимен

преди 2 години

Те ми готвят най-голямата война от десетилетия, а се напъват да ме имунизират, да спасяли всеки един човек. Къде е логиката? Они *** министърът ми говори, че ако ме съм се инокулирал, щяло да избягат чуждите инвестиции, а на поданиците на кралицата им казват да се топлят с въртене на обръчи.

4

Niki13

преди 2 години

"Европа е по-близо до война от когато и да било през последните 30 години" , не сме толкова слабопаметни , не сме забравили войната на НАТО срещу Югославия. Затова разбирам Русия, НАТО види ли те слаб и те почва.

3

Анонимен

преди 2 години

Явно наистина е неотложно и много важно да се намали населението по Земята. Вируса и ваксините се оказаха бавни, ненадеждни и затова-ударно чрез война

2

Европеец

преди 2 години

За да има мир по света ,ФАЩ трябва да бъдат изтрити от лицето на Земята...това е ясно и на 3-годишните деца!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрънНикаква война няма да има.Нито им трябва на руснаците война, нито някакъв въпрос ще решат ако ударят Украйна и окупират част от нея.