131

Анонимен

преди 2 години

Войната ще е с комунистическата либерално прогресивна т0р,която трябва да бъде изметена от тази планета. Не спазвайте нищо и никакви от мерките на торните умрели комунисти.

130

Анонимен

преди 2 години

До Боби : Че руските оръжия са правени след 2010 не е абсолютно никаква гаранция ,че струват нещо, знаейки руксите заз-технологии и полупияни работници по цехове. Русия е родена изостанала, ние сега сме 21 век, полети до Марс, изкуствен интелект, премахване на граници и мир, техники за подобряване живота на човека, а Русия тъне в кални пътища, копупция, липса на топла вода, огражда се с телени огради и произвежда средства за убиване на хора: диващина.

129

Русская сволоч

преди 2 години

Кремълската империя на злото отново жадува за кръв и разрушения.

128

Бг ще надживее САЩ

преди 2 години

Още хиляди години ойеееее

127

Анонимен

преди 2 години

С много съгласни в артикулацията, дори и гарги не се плашат.

126

ХИЛЯДОЛЕТНИ ФАКТИ

преди 2 години

МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ БГ Е С САЩ.ЗАГРОБИХМЕ ТРИ ИМПЕРИИ НАРЕД Е ЧЕТВЪРТАТА ОЙЕЕЕЕ

125

ПОДВЕЖДАЩО ЗГЛАВИЕ

преди 2 години

Не причината изобщо не е напрежението по остта Русия-Украйна. ПРИЧИНАТА Е НАПРЕЖЕНИЕТО ПО ОСТТА РУСИЯ-НАТО (т.е.САЩ). Украйна е само марионетка, пушечно месо, както е израза. И въпроса не е в напрежението, а в това, че на 17ти декември Владимир Путин постави въпроса, пардон ултиматума, за новото разпределение на зоните на всличние в света, и малка България, за добро или зло, попада в Руската страна. Кои разбал, разбрал. Инак аз като прочета тъпо заглавие, нетатък не продължавам. Няма смисъл.

124

Истината

преди 2 години

До 160, анонимния *** ! Прибира се Софиянка от САЩ с мъжа си който е Тюлен там а не в Сибир !!! Думите на човека бяха: Какви готини и културни хора сте тук, а на нас ни казваха че сте ни врагове и Русофили и куп други глупости ! Това беше преди 9 години и хората са ми приятели. Сам си направи изводите ако можеш. Не съм Русофил, Българофил съм и реалист.

123

Истината

преди 2 години

Имаше случай на един човечец който решил да влезе при Мечката на бас за бутилка Водка. Едвам го спасиха и после ходеше из центъра и се хвалеше че *** му е продаден от Москва ! Това не е виц, а истински случай. Никой не желае ТСВ но ако влезеш в хралупата ужаса е гарантиран !

122

Анонимен

преди 2 години

Русофилският планктон е повярвал на комунистическата пропаганда, колко е изостанал САЩ. Не само, че не е изостанал, а е 100 г. пред всички. Това изтезава диктаторите и те отчаяно дрънкат ръждиви железа, но уви без резултат.

121

Истината

преди 2 години

За съжаление положението е същото и в предаването Стани богат ! Пълна простотия и невежество !

120

Истината

преди 2 години

Здравейте, прочетох всички коментари и съм ужасен от невежеството на 95% от хората. Тактически действия в днешно време: прекъсват интернета и телефоните, една средно голяма ракета в Жълтия камък и филма приключва. Между временно Европа се е насрала, за съжаление и ние. Сателитите са за 22 минути защото оръжията са горе от 12 години. Ракетата е на 5 минути от много повече време. Също така Русия и Китай имат собствен Интернет и тн. Всичко е бизнес, САЩ лае и Европа пазарува ! Кохонес няма !!!

119

ПО близо

преди 2 години

ЕС е по-близо до национал-комунизъм отколкото до демокрация. С това вървят и посочените ефекти и страхове!

118

Германец

преди 2 години

Демаркационната линия между цивилизацията и протопитешките територии е ясно очертана. От едната страна обичат Путин, мразят науката, вярват на врачки, с единия крак са в 18-ти век, с другия в 14-ти, все някой друг им е виновен за мизерията. Да не продължавам... От другата страна съм аз и целият цивилизован свят.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145: Абе тъпчo, а какво ще правят руснаците след "малката, бърза, победоносна" война? Да не би да заживеят охолно и щастливо? След като винаги са зависели от западните технологии, .. много е просто : ще се върнат 10века назад , ще заживеят като диваци, което впрочем не е много различно от сегашното им положение: страна на корупцията, военщината и полицейщината за шеяа путигарси.

116

България

преди 2 години

Никаква дилема не стои пред българите, Бългаиря не може да избира. Вече 30 години бългаирите карат само мерцедеси и в България управляват демократично избрани ръководители - ха ха ха. 30 години България тъне в мизерия - депо за евтини черноработници, слугите на запада.

115

най-сетне!

преди 2 години

Близо е я! Който си търси белята - накрая си намира!

114

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам РФ.

113

Анонимен

преди 2 години

Пред българите стои ли дилемата: ЕС или РФ? Лада или Мерцедес? Рубли или Евро? Европейско първенство или Евразийско? Кан-фестивал или Моссфилм? Путин или демократично избран ръководител? Свободно пътуване или опашки за визи? Приятелски срещи с другари от съседни страни или зъбене през телени граници? Усмихнати и благоразположени европейци или мрачни и злобни путинифили? Мир и или ходене в запас през месец за стрелба срещу враг? Здравословен живот или полупиянско съществуване? Лайф или жизнь?

112

Анонимен

преди 2 години

ЕС вече нямат нито суровини, нито енергия да се развиват окономически, тръгнали санкции на Русия да налагат. Вярно, че разполагат с технологии за производство на стоки за масово потребление, но без енергия и суровини тези технологии вече няма да ги ползват.