151

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 189 - дърт комунист си явно. Русия е притегателна днес дори повече от преди... просто защото е НОРМАЛНА държава. Не воюва със собствените си християнски ценности. Семейството е от Мама и Татко. Не толерира изврaтените, но не ги и праща в лагери. Не се намесва в бизнеса повече, отколкото е крайно необходимо. Грижи се за народа си, но не толкова, че да го приучи към мързел. Все неща, които на запад вече не съществуват.

150

Анонимен

преди 2 години

До Обективно - сега ще е дори по-лесно и то много. Наполеон и Хитлeр поне имаха армии от мъже, не от обрaтняци с бръснати кранечца и лакирани ноктенца.

149

Анонимен

преди 2 години

Жми скучно ми е с моите приятели. Едно и също, апък повечето са лекари. *** празни им билЕ отделенията, та скучаели. Аз лш до шм тш нопэлна, то да си зарадват?

148

пак ни насадиха на..

преди 2 години

Европа ще стане бойното поле на хищната Британска колония и паразитната крадла на азбуката ни.

147

Анонимен

преди 2 години

Вън наглите англосакси и афропитеците им от България! Нито един българин няма да вдигне ръка против братята си руснаци! Помнете 10-ти януари 1944 г.! Помнете Чешнигирово!

146

Аз

преди 2 години

Близо е до война, защото се е превърнала в *** на САЩ. На Европа не и необходимо НАТО. Трябва да разкара наглите американци и да си направи европейски въоръжени сили.

145

И Русия има приятели

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол над целият свят и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това. Щяха да прилагат политиката на "голямата тояга" към всички.

144

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 189: Всяка страна, която е регионална или глобална сила има и врагове и приятели. Мислиш ли, че в Латинска Америка много харесват САЩ? Толкова години са ги считали за "задният двор на САЩ" и към тях се е прилагала политиката на "голямата тояга". Да, Русия също има врагове, но има и приятели. И е под постоянен натиск от емигранти от централна Азия.

143

Анонимен

преди 2 години

Прав е Боби, четете, стига дрънкахте журналистически небивалици. Какво всъщност става? Икономическо завладяване на територии, пазари. А предтекта е: да има демокрация. Я има, я няма, но първото е факт.

142

Анонимен

преди 2 години

Русия не е привлекателна страна както бе СССР с идеологията на комунизма и имаше привърженици и последователи в цял свят, което му позволи да стане водеща световна сила на времето. Сега наследникър Русия е едно хилаво отроче, което има хардуера (оръжията) но няма софтуера (идеологията) за да стане привлекателен център. Ето защо Русия няма да има голям успхе само заради имперските си амбиции - няма приятели, а със скоростта на звука продължава да си създава врагове.

141

Анонимен

преди 2 години

На Русия никога не и пукало за хората, камо ли за разни рускоезични тук и там. Те са само бомбите със закъснител, заложени от сталинизма, за да не може да се установи мир по тези ширини, сатанинско дело, а още по -сатанинско е путиниизмът, който използвайки предтекст иска ревизионизъм на студената война, която ссср загуби безапелационно.

140

Кога може да започне

преди 2 години

Когато Киев реши да започне масирана военна операция срещу сепаратистките републики Донбас и Луганск. В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население тамк. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да решат конфликта с военна акция. Ако от Киев искаха, можеха да им дадат автономия. Не, те искат военна победа

139

джо

преди 2 години

Стига Глупотевини..... Дори хипотетично Русия да нападне Украйна , НАТО и ЕС , какво ще направят ???? Ще въвеждат санкции и продават оръжие. Извинявайте ама по - голяма глупост от това , здраве му кажи. Оръжието Украинците няма да имат време да го вдигнат, а ние ще плащаме метана по 2000 долара. Нямаме ход, даже за РЕМИ.

138

VIOLENTUS

преди 2 години

Свърши се с чибурашките! USA FOREVER!

137

да здраствует

преди 2 години

красний терор

136

VIOLENTUS

преди 2 години

КРАЙ С руския!

135

Анонимен

преди 2 години

Аз само да напомня на журналистите писали статията, че до 1995 имаше война в Босна и Херцеговина, после през 94-96 имаше война в Чечня, които също са в източна Европа въпреки, че ги мислим за Азия, след което 1999-2000 беше другата чеченска война, после 2014-та беше войната в Украйна. Та не знам какво искат да кажат под това заглавие. Може би имат предвид ЕС/НАТО, а не Европа, щото в Европа през 5-10г си има войни, повечето подклаждани от Русия между другото.

134

Русская сволоч

преди 2 години

Слънце, въздух, путлеpизъм - здрав и бодър организъм

133

и кой с кого

преди 2 години

ке се бъхти? оти я не го видим те тва точно ка ке биде

132

Анонимен

преди 2 години

До Русская *** ....Пише се с -ь накрая, говведо неграмотно, зло и противно! Къдее проляа кръв Русия през последните години? Ето сега бъркаха американите с неочаквания за тях ход да изтеглят войските си от Казахстан! В Русия управляват глави, а не ***!Винаги имат едно асо в ръкава!