40

Анонимен

преди 2 години

Поредния психично болен в парламента,преди беше белата златка тъкмо го разкарахме и сега пък тоя луд.Обадете се в руското посолство да го озаптят тоя.

39

Обикновен гражданин

преди 2 години

Копейкин да не се перчи толкова ,достатъчно се нагледахме на циркове ,защото не полиция ,а на народа ще му писне от превърнатия в циркови манеж парламент.

38

данчо

преди 2 години

30 години няма осъден нито един политик или олигарх.А се откраднаха милиарди.Не само да влезем в парламента ами и реки от кръв трябва да текат.Без справедливост България е обречена.Каскета Гешев да си прави сметката.Такива като него са основните виновници за липсата на елементарна справедливост.

37

АХ КАК БОЛИ!

преди 2 години

ААА, ГОРЯХЯ МАСКИ, РАЗМАХВАХА ЮМРУЦИ, НАБУТАХА СЕ ВЪВ ВЛАСТТА И СЕГА ВИЯТ КАТО ЛИНЕЙКИ, ЧЕ ИМ СЕ СЛУЧВА СЪЩОТО!

36

Жертва на терор

преди 2 години

Главният прокурор Гешев би ли да обясни защо има контакти с Пернишки терористи, които продължават да вилнеят с пълна сила от името на Гешев и МВР Перник! Името на терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник дали говори нещо на "Господ" Гешев!?

35

мира

преди 2 години

Този като Хитлер нещо се е объркал Кого заплашва с неговите 12 депутата Май господ е забравил да го прибере че не е за пред хора Къде е прокуратура кой той и кого заплашва Боже мили каква е тази лудост

34

Костя

преди 2 години

Карантината.Ваксинираният антиваксър.

33

Анонимен

преди 2 години

Коце моите уважения, ама айде стига с тия срокове и отсрочки! 2 години вече ни правят на май-муни! Съсипаха бизнеса на хората, сисипаха образованието на децата, съсипаха здравеопазването така че здрави хора да лежат в болниците щото се закашляли малко и им потекъл носа а истинските болните да умират по къщите си щото болницата не ги приема за операция. НЯМА ДА ЧАКАМЕ ПОВЕЧЕ. Време е да им строшим главите на тия продажници!

32

Анонимен

преди 2 години

достоен заместник на Сидеров!!!

31

българин

преди 2 години

Следващия път ще влезеш в затвора.То бива лудост,но такава простащина,неграмотност,налудност и изстъпление,демонстрирани вчера пред парламента,вече не се понасят.

30

Анонимен

преди 2 години

Кой си ти бе ? Къде ще влизаш ? Може да влизаш само у дома си !Психар .Нямаш място в парламента...Вън

29

Анонимен

преди 2 години

Копейкин копейкин, бил съм на сватби с повече хора от твойта селска вечеринка, не си фактор. Лекувайте го.

28

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно хората, които пишат тук толкова ли държат да ги правят на овце, толкова ли им харесват ограниченията, толкова ли не могат да се огледат около себе си в какво са се превърнали. 99% от коментарите са срещу протеста и излиза, че са За сертификата, странно, а са се ваксинирали само 30%, дали не са платени пишещите тук?

27

Костадинов заплаши:

преди 2 години

Следващият път влизаме в лудницата.

26

Анонимен

преди 2 години

'' Костадинов заплаши '' .......................... 6-те процента на Товариш Копейкин показват защо всеобщото избирателно право е вредно и защо е необходим образователен ценз за гласуване ... когато гласа на една отреп*ка, чиито хоризонт се изчерпва с чалга, порно и съветска пропаганда има същата тежест като на един образован, успял човек ... ами очаквайте лоши изненади

25

Ма.наф

преди 2 години

За МС съм тръгнал с три кутии вазелин. Кирчо ми е любимец!

24

ЧЕГЪРТАЙ

преди 2 години

БРАВО КК! МАХАЙ КИРО И ДА ИДВАТ ГЕРБ!

23

Анонимен

преди 2 години

Браво на Коцето, долу сертификата, долу подмяната и обедняването на народа.

22

101

преди 2 години

Ако всеки който събере 500 до 1000 човека почне да поставя условия къде ще му отиде колая?

21

Joro

преди 2 години

От тоя какъв комсомолец щеше да стане! Ех...