460

Анонимен

преди 2 години

всички на площада да изгониме Киро ***

459

Анонимен

преди 2 години

"Възрожденци и " ще се провалят както всички планове на Русия до сега! Разберете, Русия е много богата на ресурси страна, много голяма по територия, но много бедна на правилна система за развитие, защото е бедна на култура за управление! Защото от времето на Иван Грозни малко се е променило.Помешчици-крепостни, бащици-мужици.Сталин-войници срещу врага, Путин и олигарси- подтискани руснаци, някои в затвор и хората срещу вечния враг USA, поне от 70 г. насам. Руското гърне ври! Скоро ще изкипи!

458

Анонимен

преди 2 години

Ще ти кажа защо не харесвам "Възрожденци и ". Намразил съм някой да знае какво Аз искам, и на база това, да взима решения и действа от мое име. Намразил съм го откак съм роден, 1957г.

457

Анонимен

преди 2 години

Тази статия вечно ли ще стои тук? Колко други, свързани с нея се появиха и изчезнаха, тази стои! Плащат ви наем пространство или какво? Нямат шанс, ще се изложат повече и от Славчо, вервайте ми!

456

BG

преди 2 години

Решаване на проблема. Вземете му имунитета на Копейкин и по пътя на Ленин в Сибир !

455

Пурко

преди 2 години

Да протестира всеки колкото и както иска, лошо няма. Но зам. председателя на НС да каже за колегите си депутати, че ще ги изкара от сградата на народното събрание с краката напред - е това вече е лошо.

454

Истината

преди 2 години

Който ви пъшка близо до ушите! Или може би ви харесва !?

453

Истината

преди 2 години

Явно е пълно нашето общество с продажници за които е важен само утрешния ден. А бъдещето къде е ? Може би нямате деца или не искате !?! Важно е за вас да се огледате или отворите очите, ако не сте Егоисти. Всяка година от нашата държава изтичат над 30 милярда лева, и получаваме мизерни субсидии от ЕС. Защо ? Не сме сакати, пак българи работят в тези фирми. Само шефовете са чужди. Един човек говори за доброто на България и веднага го плюете. Защо ? Не усещате ли че зад вас има някой който ви пъш-

452

Анонимен

преди 2 години

мдааааааааа ще видим този път дали 300 ш.о.п.а.ра в черни униформи и каски ще спрат 50 000 озверена тълпа бореща се за справедливост ?Мишката Радев сигурно ще е в някой бункер

451

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се чудя какви са последователите на Ице Бойкикиев примерно.

450

Анонимен

преди 2 години

Викаш мая Манолова и там някакви платени уж майки като се търкаляха по площада не беше с анархистки похвати, а сега ВЪЗРАЖДАНЕ като протестирали били анархисти.

449

Анонимен

преди 2 години

До винаги истината Ама си нагъл. По-миналото лято, когато всякакви л-умпени правеха хаос ти беше много щастлив, а сега когато копейкин правил хаос - ГЕРБ ти били виновни. Тъ-пак си ти протестърски. Колкото ти имаш право да протестираш, толкова и другите. Нали слкадурче про-сто?

448

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се заключат всички стаи на МС и ако копейката ги разбие,да влезе СЦЗ.Така ще се спре с театралните му постановки.

447

винаги истината

преди 2 години

КОСТАДИНОВ И ВЪЗРАЖДАНЕ СА АНАРХИСТИ С ФАШИСТКИ ПОХВАТИ , ВИДЯХМЕ ГИ В КАЗАХСТАН ......... ДЕЙСТВА ДЪЛГАТА РЪКА НА ЧИЧО САМ , ГЕРБ СА ДОВОЛНИ ОТ ХАОСА . НО НЕ С МЕЯТ ДА РЪКОПЛЯСКАТ

446

Б Б

преди 2 години

Странни хора са това последователите на костя копейкин! Явно не знаят че като тръгнат след бръмбър къде ще ги заведе.

445

Анонимен

преди 2 години

До чоко- Дано там ти забият поредния бустер..

444

Глух Пор

преди 2 години

Тоя нито го знам, нито му вярвам също при както всички други "народни" политици до сега. Но всичко което казава е точно и ако удържи на думата си, евала ! Да не забравяме обаче че и други говориха, хубаво, вярно и сладко преди него. Ха да видим.

443

чоко

преди 2 години

Коце,най-много да влезете до кенефите на парламента !

442

,,,

преди 2 години

Бегай бе марионетка такава платена и прости хора който ти вярват на пияра прости хора

441

Batko

преди 2 години

вземи си ходи.Тия сме ги гледали.На село и там се прави на квото си.