Снимка: БГНЕС

"Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат. Ние ще настояваме той да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито партията. Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. А на него, аз ви гарантирам, ще влезем не само в Народното събрание, но и в Министерския съвет, ако се наложи". Това обяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов във видео, публикувано във Facebook.

В клипа, той обяснява, че протестът е минал така, както са очаквали, а властта се е уплашила, тъй като се е "сблъскала с народния гняв".

"Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината (странно, че моята изтича в неделя, а неговата - в петък), ще покани представители на протестиращите, сиреч на "Възраждане", да започнат разговори. Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дни срок, в който да се създаде работна група и тя да излезе с решение", допълни Костадинов.

По думите му няма нужда от "голямо мъдруване". "В рамките на 10-14 дни да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на зеления сертификат или за запазването му", призова Костадинов.

Според него истинската причина за въвеждането на здравния документ у нас е принуждаването на хората да се ваксинират. По думите му това е предпоследната крачка преди задължителната ваксинация. Това, твърди Костадинов, е следващото нещо, което управляващите ще искат да направят. Според него имунизацията може да стане задължителна не само за възрастните, но и за децата.

Коментари Напиши коментар

495

Анонимен

преди 4 месеца

всички на площада да изгониме Киро Тъпото

494

Анонимен

преди 4 месеца

"Възрожденци и " ще се провалят както всички планове на Русия до сега! Разберете, Русия е много богата на ресурси страна, много голяма по територия, но много бедна на правилна система за развитие, защото е бедна на култура за управление! Защото от времето на Иван Грозни малко се е променило.Помешчици-крепостни, бащици-мужици.Сталин-войници срещу врага, Путин и олигарси- подтискани руснаци, някои в затвор и хората срещу вечния враг USA, поне от 70 г. насам. Руското гърне ври! Скоро ще изкипи!

493

Анонимен

преди 4 месеца

Ще ти кажа защо не харесвам "Възрожденци и ". Намразил съм някой да знае какво Аз искам, и на база това, да взима решения и действа от мое име. Намразил съм го откак съм роден, 1957г.