45

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са 5% от населението, не се тревожете за тях :)) Повечето които си биха безсмислени ваксинки, просто са ги принудили работодателите, нали са плебеи, а пък работодателите са им много ограничени хора :))) Това да твърдиш, че има ваксина против грип, въпреки че всеки уважаващ се себе си лекар, ще ти каже че нема такава, това е идиокрация хора :)))

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Такива като теб най-добре ще "усетят", когато едни милиционерчета любезно ги помолят да ги придружат да пишат обяснения. Извън протокола, така да се каже.

43

Анонимен

преди 2 години

Всички са здрави и са много яки! Браво!

42

Анонимен

преди 2 години

Усещам как вакс-култистите зпитват сериозен седалищен дискомфорт. Слепота за фактите, гняв срещу всеки, който си позволи да говори срещу официалната доктрина на религията им. Типична секта.

41

АК-47

преди 2 години

Тоя пак се изцепи. И до днес не мога да проумея, как един сценарист на ***, вулгарни и цинични скечове стана председател на комисия по култура... Това направо е извън пътя. Култура и този екземпляр са две несъвместими понятия

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Както казах, такива като теб докато не седнат на съдебната скамейка, няма да мирясате. Да се надяваме, че сега, като ДС вече овладяха държавата, ще се разправят с вас както само те могат. Вие от демокрация и нормалност не разбирате. Трябва с тоягата. Вие не заслужавате нито свобода, нито права, защото не разбирате какво значи ОТГОВОРНОСТ. Времето да ви сложат на място ИДВА.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Казват че имало на 50% работеща такава, казват че немало как да се заразиш от грип, щото когато хванеш грип го изкарват ковидче и простолюдието се вързва, нали затова е простолюдие :) Цялата работа мирише още от Ухан и показва как може да контролираш голяма маса от хора, без да има реална заплаха, експеримента е на 50% успешен, щото има и умни хора, дето мислят с главите си и се противопоставят на тази неземна глупост :))

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Половината европейци може да се заразят с Омикрон до 2 месеца." Това за съд ли е ако се окаже неврно?

37

Анонимен

преди 2 години

До 31 "но това слава богу е насочено предимно към Запада" МАйко мила, още ли има антиваксърчета, които пробутват тази опорка. Я кажи, в Китай и Русия как е?

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 Кога ще отговаряте, че затваряте за две седмици, че ваксините, маските ни пазят и другите ви лъжи?

35

Ахмед Доган

преди 2 години

Тошкооо!!! Седи мирен сине и си трай, че ше те увОлним и тебе и Славчо, та не в парламента, ами даже и в Евроком няма да ви вземат.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Всеки ден започнаха да си заминават и то по много." Крайно време е разпространяването на лъжлива информация в тая държава да стане наказуемо деяние. Тогава такива като теб ще си мерят приказките, както и руската кукла на снимката.

33

Анонимен

преди 2 години

До Ваксинирана Питам те, защото за да знаеш какви са наистина възгледите им (а не какво те лъжат на момента) трябва ДОБРЕ да се огледаш, дали имат принципни позиции по редица теми, а на тия момчета им личеше, че изпълняват чужда поръчка, точно както личи на Кирчо и на Костя сега. Българите трябва да СПРАТ да гласуват за тоя, който ОБЕЩАВА, а да гледат какво е правил до този момент.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимeн 30 А какво ще обясниш на близките на починалите от ваксините. Всеки ден започнаха да си заминават и то по много. Падат по улиците млади хора и умират ОТ ваксините. Други остават осакатени и с автоимунни заболявания. За тях нещо няма ли да кажеш? Или едните имат много по-ценен живот от другите.

31

Анонимен

преди 2 години

Който не е разбрал, че ваксините и ЗС не работят е много глупав, а такива нямат място във властта. Бай Киро от Мало Бучино може да си позволи да е глупав, защото не управлява съдбите на милиони, но не и тези в НС, МС и т.н.

30

Анонимен

преди 2 години

Тошко е ментално нисък

29

Анонимен

преди 2 години

Той ти е виновен , че си се хванал на "хорото"

28

Анонимен

преди 2 години

Логика нема, има пропаганда, съгласен съм с Тошко в този случай :)) По принцип в целия свят е насочено това промиване и полиране на и без това гладките мозъци, но това слава богу е насочено предимно към Запада, нас толкова не ни влияе, щото знаем и имаме чувството че е едно дежа вю цялата медийна истерия :))

27

Анонимен

преди 2 години

Гнусни сте направо! Какво ще обясните на близките, които погребаха роднините си от Ковид? Повръща ми се от вас, толкова ли дебилясахте та се смеете на скръбта на хората

26

Ваксинирана

преди 2 години

До Анонимен.Възгледите им ми харесаха .Искам промяна в тази държава. Тогава не бяха върли антиваксъри сега направо откачиха, а лидерът им е ваксиниран- направо са смешни.Не трябваше да допускат този *** в Парламента.