65

ЧАПАЕВ

преди 2 години

55 ИЗПУСНАХ - В ПЕТЪК -10 000.

64

Анонимен

преди 2 години

Чудя се дали е повече злобен или повече ***.

63

Анонимен

преди 2 години

Вакс-култистите: "виъ антиваксирите сте все маргинални, привижда ви се фашизъм". Също вакс-култистите: "ЩЕ ВИ ГОНИМ С МИЛИЦИЯТА!!!111". Учените още не са остановили как нивото на самоосъзнаване може да бъде под абсолютната нула, но работят по въпроса. Работната теория е, че има връзка със спайк протеина.

62

СЛ. ТРИФОНОВ

преди 2 години

АЗ СЪМ ВАКСИНИРАН С 3 ИГЛИ, НО ВИЕ НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ, ВАКСИНИТЕ СА ОПАСНИ ЗА ВАС! САМО ЗА ВАС ШАРАНИТЕ.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Ще има милиционерчета, защото неграмотниците си ги докарахте. Просто не сте осъзнали, че те пипат по друг начин. Идеални са за вашия случай. Хора, които не схващат какво е демокрация и нормалност, се саморазправят с други, които злоупотребяват със отговорността, която демокрацията изисква от гражданите. Ще буде ПЕРФЕКТНА среща. Резултата го знаем.

60

Анонимен

преди 2 години

До април на изборите И Възраждане няма да ви спасят. Те са кукли на Кремъл, а Кремъл в момента държи властта и няма да иска антивакъсрчета да им пречат. Възраждане ще обърне плочата в момента в който ги изберете.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Този, който продължава да плещи едни и също глупости, си ти. "Ще има милиционери?" Ти чуваш ли се въобще? Някой с поне две мозъчни клетки би се вгледал в себе си и би направил някакъв самоанализ. Но вакс-култистите типично имат самоосъзнаването на варен охльов.

58

април на изборите

преди 2 години

Възраждане!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Казах ти. Слушахме ви достатъчно дълго неграмотните бъртвежи. Скоро ще има "игра".

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 И под "разумен разговор" имаш пред вид "всеки да се съгласява веднага с всики абсурди на ваксистката доктрина, независимо дали са подплатени с факти или не", нали така? И всеки несъгласен трябва да бъде репресиран? Има една гнусна група есктремални фашисти като тебе, които нямат място в цивилизовано общество.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 Вие отдавна лазите по нервите на нормалните хора, това, че ви търпят е, защото си имат по-спешни въпроси за решаване, но, както казах, вас само тоягата ще ви оправи. А ако не знаеш какви исторически референции правиш, е по-добре да се въдържаш. В Нюрнберг е имало два лагера: тук антиваксърите сте самички: всички видове държавни управления им е дошло до гуша от вас. Скоро ще ви подпукат.

54

ПППП

преди 2 години

ТОШКО, ТОВА Е НОМЕР. НИКОЙ НЕ Е ДАЛ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА, А СИ ГО ИЗМИСЛИХА ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ, ЧЕ НЕЩАТА ХИЧ НЕ ВЪРВЯТ. СЕГА ЩЕ СЕ СКРИЯТ ЗА 10 ДЕНА , УЖ КАРАНТИНИРАНИ И ЩЕ СЕ СПАСЯТ ОТ ПРОТЕСТИТЕ.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Нервче ли закачих, фашистче? Да ти кажа ли как свръши предишния режим, който прилагаше принудителни инжекции чрез "милиционерчета"? Подсказка: потърси за Нюрнберг.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Вече със се убедил, че разумен разговор с такива като вас не може да се води. Само милиционерско убеждаване над празните ви кратуни ще свърши работа. НЯма да ви убеди и тогава, но поне няма да можете да се правите на умни след това. И скоро ще спрат да ви търпят: писнахте и на демократи и на сатрапи.

51

Германец

преди 2 години

Ами пpocт народ какви политици да излъчи освен като този - ***.

50

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ВЧЕРА ПИСАХ ЧЕ ДНЕС ЩЕ СА 6000 ПОЧТИ ПОЗНАХ - 6700. ЗА УТРЕ ПРЕДВИЖДАМ - 8000.

49

Анонимен

преди 2 години

Обаче забележете. Ако си обикновен човек пишещ от вкъщи и 100 човека те прочетат ще те съдят за невярна информация, обаче националните медии могат да си говорят каквито искат лъжи да достигат милиони на тях никой нищо няма да им каже. Напълно в духът на ковид фашистите.

48

?!?

преди 2 години

И от този негов въпрос излиза друг за здравия разум на тоя и партията му! Удобно ли стой в де- путкаското му място с политиката която правят. И за референдума за субсидиите ми се пита, ама няма нужда да питам. Всичко е наред! Смешници! За съркаьъм на съдбата тия са точно такива!

47

Анонимен

преди 2 години

Когато вакс-култистът започне да говори за "не разбирате какво значи ОТГОВОРНОСТ", култистът иска да каже, че отговорността трябва да се случва само на другите. 1200 човека са умрели от ваксината на Файзер само в първите 3 месеца -- по данни на Файзер. Не е нужна отговорност. Но да отказваш същата тази "ваксина", която ПазиДругите(тм)? Непременно трябва да има "ОТГОВОРНОСТ!!!111".

46

Галин Костов

преди 2 години

Слави и ИТН много ми се вдигнаха в очите. Това е една национално отговорна партия. Продължавайте в същия дух!