105

Дарина

преди 2 години

Не харесвам Тошко Йорданов, но този път е прав- нали този е ваксиниран с две дози ваксина ? Колко е ъкъла на Кирил Канадеца , да накара този продажен ***- уж председател на НС да обизглави държяавата. ТЕЗИ ПОКОЗАХА ,ЧЕ СА ЯВНИ СЛУГИ НА САЩ И НАТО. ВЪН ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ !

104

трол

преди 2 години

1. Ако контактният човек е с отрицателен тест защо трябва да бъде карантиниран? 2. Ако далият положителен тест си направи след 5 дни нов тест и той е отрицатален, защо да стои още в карантина - нали е здрав? 3. Не е ли това официално признание от страна на властта, че пср тестът не е надежден? 4.Не е ли изградена цялата система от "мерки" за "справяне" с тази пандемия точно върху статистиките от резултатите от пср тестове?

103

Анонимен

преди 2 години

Този лидер "възр-а-о-жденец" направи кариера и спечели на гърба на тези хора-от един обикновен учител по история-до Парламента и така се случват нещата в България-никога няма да издигнем интелекта и науката до ниво в Държавата докато има спирачки като тези хора! Гледат какво правят богатите държави и им подражават-но там нещата са предопределени-плащаш си лечението,ако се разболееш! Това са много пари и сега тези хора чакат за БОНУСИ-ОТ НАШИТЕ ЗАПЛАТИ,НАЛИ!

102

Dinosaurus

преди 2 години

Тошко-галошко не може да вдене, че вече е депутат, а не сценаристче, че трябва да решава проблеми, а не да ги коментира, че местоработата му е НС, а не 7/8, че шеф му е суверена, а не Славуна. Даже не схваща, че не Фръцбук му е трибуната. А какво иска да каже и той не разбира. Честито, избиратели, бъдете здрави.

101

Габи

преди 2 години

Вместо да изчегъртват статуквото те се обединиха с БСП. Най-големите лицемери в политиката днес са ИТН и ДБ. Цялото им поведение е жажда за власт и докопване до добри и доходни постове. Но не те са простите, а тези които решиха да бъдат управлявани от пиноковци, африканци, кокорчовци и ухилени лицемери.

100

димитър бинев

преди 2 години

тошко африкански с този изпъкнал поглед на бипоролярен индивид - абе ти съвсем не вярваш на медицината и говориш глупости не четеш ли научни списания бе хайванин - и аз съм гласувал за коалицията но не твоята партия ама съвсем да не вярваш на медицината дзано твоя род го сполети най голямото нещастие и тогава ще разбереш как да се подчиняваш на научната медицина .

99

Царя е гол

преди 2 години

Четвърти пореден намек за разваляне на коалицията!

98

Анонимен

преди 2 години

Искахте промяна и я подкрепихте, даже сте в управата, кво ревеш?

97

Анонимен

преди 2 години

Аре под карантина ***!За кви се мислите,че да ходите да пръскате гадост и зараза???

96

Иван

преди 2 години

И рекох Я на комшията : Сипи брато по още една,че как юбаво си лафиме. Е, нали пихме вече по две ракии. Е па ти за бустерна доза не си ли чувал.....

95

му-ха-ха

преди 2 години

A Вие виждали ли сте *** да иска доброволно да я ваксинират.....Така и с Тошко Африкански!

94

До Св. Ваксиний де Б

преди 2 години

Къде видя че се е раболял? Просто е заразен, но няма симптоми. В България при 2000 заразени имаме 40-50 смъртни случая а в Австралия (щат Виктория) при 40 000 заразени - 4 смъртни случая. Знам че е неудобна тази статистика, но това са фактите!

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Много умно заключение. А какво ще кажете за обстоятелството, че над 60% от преболедувалите също не са имали никакви симптоми, без да са били ваксинирани?!

92

Анонимен

преди 2 години

Защо ни натрапвате това политически неграмотно недоразумение ежедневно?

91

Анонимен

преди 2 години

На Toшко тия изречения ще му вървят само пред немислещите. Ето, че ваксините работят, човекът е нямал симптоми...Следвам същата логика, Тоше

90

Shrek

преди 2 години

Шебека дано пипне всички щамове и да му заврат тръби у всички дупки, а най големите отзад и в мръсната му *** кукерска!

89

Анонимен

преди 2 години

африкански лилипутен левкоцит с неясена половинна ориентация. другата му половина е срамна, и крайно цинична за да се описва в този интелигентуем нетен вестник, за което на кратко може да се каже : абе я по добре да неговорим за тояпедю

88

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с чегъртането бе Тошеее?Нещо никого не чегъртате,а се занимавате с глупости!Месец мина резултати няма!Май тия дето щяхте да ги чегъртате ви купиха а?!!!!Мишоооок!

87

УМСТВЕН ДЕФИЦИТ

преди 2 години

ТОЗИ МАЙ СЕ ОПИТВА ДА КАЖЕ НЕЩО, НО НЕ ЗНАЕ КАКВО ТОЧНО ИСКА

86

Антивакс

преди 2 години

.. шиз-я: аз съм ваксиниран (тайно, разбира се), но се боря другите да не се, защото ваксините са неизпитани.