83

Анонимен

преди 2 години

Началникът на Петков му е наредил да си запише видеообръщение, да не става тотално за смях, че го командват от президентството.

82

Анонимен

преди 2 години

Примиера е демократ, завършил е Харвард, не като банкянлията еднокнижник, а Македония трябва да бъде разблокирана, това е нонсенс което сега случва

81

Анонимен

преди 2 години

"Потвърдихме съществуващата позиция на България в отношенията ни с РС Македония" Това е позицията, изработена по времето на ГЕРБ, тъй че Борисов е прав, че всичко смислено, което правите, е копиране на това, което правеха те. Друг е въпроса, че на комунисти като теб и шефа ти не може да се вярва и на една думичка и най-вероятно ще промените условията от договора от 2017, за да ги пуснете техомълком.

80

Кире

преди 2 години

Нарочно се заразиха нищоправците. За да мързелуват

79

Анонимен

преди 2 години

Проф. Ива Христова: За омикрон е изчислено, че 75% от хората в едно помещение могат да бъдат заразени. Като се е изолирал Петков с Елена Бориславова това редно ли е? Не е рисково ако един от двамата за заразени да зарази и другия? Или Кирчо и Елена са си контактни по извънбрачна връзка? Киро не е ли контактен с жена си Линда? Линда продава пасти и торти и сама ги прави. Защо Линда не е в карантина? Или не живеят заедно?

78

Анонимен

преди 2 години

Той нали трябва да е под карантинаКакво става

77

Анонимен

преди 2 години

Тези клоуни се скриха от македонците и от антиваксърите, не виждате ли, че са абсолютни страхливци? Така ли искате да ви управляват, с глава, заровена в пясъка?

76

Анонимен

преди 2 години

До До К Петков Ти караш ли електрическа кола? Е що повтаряш от одеве като папагал?

75

Анонимен

преди 2 години

Абе, Киро, щом онази мишкаа председателя на НС е бил контактен на болен защо е отишъл да постави в риск всички от КСНС? Или го направи нарочно, за да парализира държавата за 10 дена???

74

бай Пешо

преди 2 години

Кокорчо го пуснаха на белото магаре и му изкочиха дзъркелите!Сега тоя е на ред да се ококори!

73

До К Петков

преди 2 години

10м3 природен газ се равняват по калоричност на 10 киловат часа електроенергия. Инверторния климатик обаче е с три пъти по високо КПД, а термопомпа земя/въздух е с 5 пъти по високо КПД.

72

До К Петков

преди 2 години

Парите от зелената сделка да се раздадат на хората за закупуване на електромобили чрез лотария. Всяка година по 6 милиарда лева ще идват от ЕС. Това са 100 000 коли годишно за 7 години почти 1 милион. В същото време държавата да отделя по 1 милиард лева за строеж на нов блок на АЕЦ. Хората сами ще си купят фотоволтаици ако имат електрически коли.Не е нужно да дутирате ТЕЦ-овете за да тровите хората.

71

Анонимен

преди 2 години

Когато един политик е празен от към идеи за развитието на дадена държава, почва да говори зас сертификати, ваксини и т.н......направо им дойде от небето това грипче :))) Да не говорим, че искал да се разберат с "братята" сърбомакета в Скопие, пълен олиго на конци е тоз ром :)) Един вид немаме други проблеми в страната, единствено ни е грижата за мразещите ни макета и колко ваксинки да си бием, брилиянтно просто......хахахахаха :))

70

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля че Кирил Петков ще пусне Македония към ЕС защото нямаме право да държим някого заложник на нашето его или спомени...история

69

До К Петков

преди 2 години

Всяка година в България се изгарят 3 милиарда литра течни горива. Един литър нафта се равнява по калоричност на 10 киловат часа електроенергия. Средният разход на гориво на дизелов автомобил е 7 литра на 100км. Това са 70 киловат часа електроенергия, за сравнение електрически автомобил разходва 17 киловат часа електроенергия или 4 пъти по малко. С един нов блок на АЕЦ може да се откажем от течни горива 30 млрд делено на 4 е 8 милиарда киловат часа електроенергия.

68

Анонимен

преди 2 години

Как пък този и всички останали политици точно утре са в карантина и как всичките на веднъж днес са тествани положителни резултати за ковид? За колко пари са си купили положителните резултати?

67

Istinata

преди 2 години

Понастоящем има 92 круизни кораба из океаните. Всички пътници и екипаж тройно бустерирани и със сертификати. И на 92-та половината екипаж и пасажери са заразени с ковид. Пита се, кой ги е заразил - акула, син кит или делфин?

66

Istinata

преди 2 години

Защо ни торвиш с графен бе, мекерееееее? Графеновият атом има 6 протона, 6 неутрона и 6 електрона - 666. Библията казва, че чилсото на звяра е 666. Кото има ум, нека да мисли.

65

Анонимен

преди 2 години

Купиха му вота от ДС, ама Кирчо с купената диплома от Харвард просто не става :)) Вижда се отдалече, дори за простолюдието, че това е един измамник :) Как само с "Опулените очи" се регистрираха за движение, после станаха партия, без никой да научи за това, после преди изборите, тези супер неизвестни екземпляри, взеха да нареждат с кой да се коалират, забележете, преди изборите...... :)))

64

Istinata

преди 2 години

Киро Ментиро. Разпространявайте. Лепна му като... Киро Ментиро, Киро Ментиро, Киро Ментиро. Разпространявайте. Като го чуе, да потъне в земята от срам.