103

До К Петков

преди 2 години

10м3 природен газ се равняват по калоричност на 10 киловат часа електроенергия. Инверторния климатик обаче е с три пъти по високо КПД, а термопомпа земя/въздух е с 5 пъти по високо КПД.

102

До К Петков

преди 2 години

Парите от зелената сделка да се раздадат на хората за закупуване на електромобили чрез лотария. Всяка година по 6 милиарда лева ще идват от ЕС. Това са 100 000 коли годишно за 7 години почти 1 милион. В същото време държавата да отделя по 1 милиард лева за строеж на нов блок на АЕЦ. Хората сами ще си купят фотоволтаици ако имат електрически коли.Не е нужно да дутирате ТЕЦ-овете за да тровите хората.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Идеален е за пионка на американското посолство." Петков, избран от матрьошката на Решетников, бил "пионка на американското посолство". Смях в залата.

100

Радев

преди 2 години

Вся власт советом!

99

До К Петков

преди 2 години

Всяка година в България се изгарят 3 милиарда литра течни горива. Един литър нафта се равнява по калоричност на 10 киловат часа електроенергия. Средният разход на гориво на дизелов автомобил е 7 литра на 100км. Това са 70 киловат часа електроенергия, за сравнение електрически автомобил разходва 17 киловат часа електроенергия или 4 пъти по малко. С един нов блок на АЕЦ може да се откажем от течни горива 30 млрд делено на 4 е 8 милиарда киловат часа електроенергия.

98

До К Петков

преди 2 години

С парите от зелената сделка рециклирайте солта и захарта в урината и правете гориво за ТЕЦ

97

rendeto

преди 2 години

ние няма какво да работим толкова, северните вентилатори имат бая за работене

96

До К Петков

преди 2 години

И понеже на власт са комунистите, не очаквайте нищо добро да се случи

95

До К Петков

преди 2 години

Спешно държавата да вземе безлихвените заеми от ЕС с гратисен период от 20 години и да построи заводи за електрически коли и батерии, но истински не като албанската калинка

94

Анонимен

преди 2 години

Петков първо не е българин, за да защитава нашите интереси. Той лошо говори нългарски и не разбира всичко.Идеален е за пионка на американското посолство.

93

Анонимен

преди 2 години

До ?!? Вие си ги доведохте. Сега трябва да видите как ще се оправяте, защото това, което направят, все едно сте го направили тези, които ги избрахте.

92

Анонимен

преди 2 години

93 Ами какво да гледаме, паметници и войнишки могили ли? Разбира се, че трябва да се гледа настоящето и бизнеса със съседите от Македония, кой го интересува накаква си история при това спорна!

91

?!?

преди 2 години

Просстьо! Момче, твоето минава през национално предателство. Накъде си тръгнал? Сигурен ли си, че искаш да вървиш на там?

90

Анонимен

преди 2 години

Полезен едва ли, но полазен със сигурност - полазен от вируса, дето един дечко разпространи против държавните правила! Ооо, забравих, че правилата са за снрода, не за обещалите нов морал, прозрачност, правила, промяна и т.нат. управници! Мммаа ви и охььлювите дето ги избраха тези!

89

Анонимен

преди 2 години

Чрез Електрическите коли ще съхранявате 60 киловат часа електроенергия която можете да ползвате в студено време без слънце

88

до 92

преди 2 години

Да. Видях го как четеше от лаптопа или друг екран. :D Гледаше като теле в железница.

87

просто кире

преди 2 години

Какви права на кои бг в Македония, като там всички са бг? Цирка с карантината е много елементарен,другия път повечко се постарайте.

86

Анонимен

преди 2 години

Така е: видео обръщение, постове във Фейсбук. ДСарите повлякоха крак още когато Черепа започна да ви управлява чрез Фейсбук. Вече ви направиха виртуална държава, а скоро няма въобще да ви има.

85

До К Петков

преди 2 години

Правете ток от АЕЦ, карайте електрическа кола, отоплявайте се с термопомпа, а колата зареждайте с фотоволтаик

84

Анонимен

преди 2 години

До Българин Нищо не можете да има направите и по-лошото е, че дори и да можехте, това няма да върне назад нещата, ако предадат България. ДСарите се готвят да направят точно това и ОТДАВНА ВИ ГО КАЗВАТ чрез приказките на Кирчо, че трябвало да подхождаме като бизнесмени, а не да сме гледали строго исторически.