123

Анонимен

преди 2 години

Бърз напредък ще има само в семейното положение на Кирчо. Да се изолира с любовницата Еленка е свръх наглост. Едва ли жена му ще им прати сватбена торта, но може скоро да получи заявление за развод. Това ще му е промяната. Друго не чакайте от женкар!

122

До К Петков

преди 2 години

Всяка година в България се изгарят 3 милиарда литра течни горива. Един литър нафта се равнява по калоричност на 10 киловат часа електроенергия. Средният разход на гориво на дизелов автомобил е 7 литра на 100км. Това са 70 киловат часа електроенергия, за сравнение електрически автомобил разходва 17 киловат часа електроенергия или 4 пъти по малко. С един нов блок на АЕЦ може да се откажем от течни горива 30 млрд делено на 4 е 8 милиарда киловат часа електроенергия.

121

Анонимен

преди 2 години

До До 97Македонското знаме както и да го поставиш все е на война :)))) И в четирите посоки :))))

120

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

АБЕ , ВИЕ ОЩЕ ЛИ ВЕРВАТЕ НА КИРЕ -ЛЪЖЕЦО ОТ КАНАДА.....ха,ха,хаааааа....ВЕРВАЙТЕ , ВЕРВАЙТЕ....БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ , ЗАЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО.......ТАМ /при Тато /...Е ПЪЛЕН КОМУНИЗЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

119

До 121

преди 2 години

"....На снимката един национален предател!..." - човека не се е избрал сам, а някой отнякъде ще да е гласувал за него. Там търси Враговете и Предателите.

118

До 97

преди 2 години

Вижте отново видеото, което коментирате и ще разберете как се поставя знаме при война. Киро е за оставка след този гаф.

117

До 97

преди 2 години

Киро само гледаше като теле в железница както казвате, а за капак е поставил флага на България на ревера си обратно, така както се поставя във война. Пълен абсурд е да постави знамето наобратно. Голямо недоразумение е цялата му същност.

116

Анонимен

преди 2 години

Слави насения ви каза да пратите космонавти да се разберат и вие вярно искате да го пращате този космонавт да се разбере с макетата. Само наса и опрай работите.

115

Гошо

преди 2 години

ТОЗИ ПАК НЕ Е СХВАНАЛ,КАКВО И КАК ЩЕ СЕ РАБОТИ С КСНС!ГОСПОДИ,ТЕЗИ СА К2!КАРАНТИНА НА КВАДРАТ!

114

Herr Muller

преди 2 години

До Хамид ---- Правилно разсъждавате. Нека наш Кирчо да играе планината, а не Мохамед, тъй като последният чакал планината да дойде при него, но като видял, че не става - отишъл при планината. :)

113

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен ---- BTW. This is Kiro's FIRST PRIORITY. Та тея приоритети Киро хубаво ги реди, ама не се е подсетил, че фърст прайорити или топ прайорити на българаски не са пръв/първи приоритет, а се превеждат като НАЙ-ВАЖНОТО. Язък Му за Харвард обучението. Аз съм ягодоберач и дишуошър, понякога.

112

Анонимен

преди 2 години

На снимката един национален предател!

111

Анонимен

преди 2 години

Това са приоритетите на Кирчо, тоест за напредък на преговорите за макетата и зелените сертификати, както и да се ваксинираме, това са му основните приоритети на измамника.....хахахаха :))) Това инфлация, безработица, обезлюдяването на държавата, явно не са му в речника на рома.......хахахаха :)))

110

Хамид

преди 2 години

Не се занимавай с РСМ. Нека те да идват при нас да и се молят. Ние няма какво да тичаме при тях.

109

Анонимен

преди 2 години

До ?!? Казах като сте ги докарали. Ако не си ги докарал, не важи за теб, но, тия които гласуваха за тях носят отговорност заедно с тях.

108

Глупости

преди 2 години

.....САМО ГОЛИ ПРИКАЗКИ ...И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО .....!

107

?!?

преди 2 години

До Анонимен 102. Не ме познаваш не си позволявай да говориш от мое име. А кой ги е докарал, това един малък процент от хората който искаха по справедливи понсии и по справедлив живот - достойно за уважение. Сам виждаш каква получиха след големите обещания и лъжи.

106

Анонимен

преди 2 години

Макето ко вика - Да ви пикам на европската уния . Фашистите *** да плащат репарации . Ние издаваме касов бон .

105

До 104

преди 2 години

".....и да построи заводи за електрически коли и батерии...." - това като го чух и разбрах НЕ СТАВАМЕ а БЪЛГАРИЯ ОБРЕЧЕНА. Човек, първо виж Външен Пазар, където бихме могли да изнасяме колите и за какви пари., отдрлно че самия износ, сертифициране и тестове за сигурност са Кошмарни. За батерии съвсем абсурд, най-много да ги сглабяме с китайски компоненти. Само Китай има суровини / редки метали за производство на акумулатори.

104

Македонец

преди 2 години

Братя ***, като ще пренаписвате историята ни, после да вземе та да пренапишете и тази на Франция. А защо не и тази на Русия, и те имат претенции за кирилицата. Стиска ли ви, смели БГ патреоти? Сега като Путин иска да ви извади от НАТО, и да ви върне в СССР голем кеф ли е?