99

Анонимен

преди 2 години

Македонци пък да не могат да си нарекат държавата Македония? Как става тоя номер? Значи не са македонци.

98

венци

преди 2 години

Няма и не може да има някаква измислена македонска нация.Всички сме българи.Да си го набият в тъпите глави.

97

Анонимен

преди 2 години

Който се инати като магаре ще стои извън ЕС.

96

Уйчо

преди 2 години

Да си сменят името на Западна България/това го могат/и тогис бива.

95

Ь

преди 2 години

Те пък какви македонци са, северогърци и южнобългари с албанска закваска.

94

Анонимен

преди 2 години

Бе то може и пембени линии да имате, ама не сте в ЕС, а отвън. Ние можем да спрем вас, а не вие нас. Така че си опичайте акъла.

93

Анонимен

преди 2 години

Въртят , сучат, бягат постоянно от историческите въпроси. Там ги стяга обувката много. Което показва че тази тема за тях е нежелана, неприятна, табу и са гузни, защото се сърбеят. Но това е резултата от титовите погроми върху българското население в Македония, за жалост.

92

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка, народът правилно избра Президент и Премиер. Радев ще озаптява Кирето. Харвардците, дето вятър ги вее на бял кон могат да допуснат катастрофални грешки и трябва да бъдат контролирани

91

Правят се на улави

преди 2 години

"По отношение на нашите позиции, които бяха утвърдени от Народното ни събрание - македонският език, македонската идентичност, това са нашите "червени линии", защото ние сме македонци, които живеят в РСМ", каза още КовачевскиЕ, добре, де. Това никой не го отрича. Ама както живите имат право на самоопределение, така и мъртвите имат. Гоце за българин ли се е мислел? За българин. Признайте го веднъж завинаги и го оставете да почива в мир. И докато викате на дедите си татари - ЕС - намук!

90

Ха-ха

преди 2 години

"Македонците" били инати ? В какво са инати Бе , в това да крадат най-нагло история, и навсякъде къде пише "българско" ,да вървят да трият и унищожават..! И накрая все други им виновни! Комунистически номера не минават! Ако ще и за "марсианци" да се имат, но да не бъдат толкова нагли в кражбите... Българите с инат, не могат да ни впечатлят!

89

Анонимен

преди 2 години

Незнам какво толкова се натискат за ЕС, като членството там няма да им оправи нищо. Само ще имат възможност да крадат евросубсидии както ние правим и шепа милионери да станат още по-богати. Сигурно сърбите ги натискат, за да ги приемат и тях.

88

Анонимен

преди 2 години

Да Македонците са инати и за това са останали Македонци.Но в момента ината е предизвикан.Нека си припомним държанието на политиците ни и определени хора не-политици в изминалите 10 години и ще разберете защо Македонците се държат по този начин.Политиците не се държаха в много посоки и различно,но най-вече обидно към Македонците.Така ,че не обвинявайте Македонците.Имаше начин всичко да стане по европейски и човечен начин.

87

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от Сандански ,но не искам да ни създавате омраза с хора,които са ни най-близки.А дали си роден в Сандански или в Струмица не избираш сам,а ***.Както и дали си Българина или Македонец не зависи от теб ,а от това какво ти казва мама и тате.Същото е с религията.Ти не се раждаш православен,Бог те ражда без религия и без националност.Държавата където си се родил и родителите определят какъв ще бъдеш.Те те обучават на език,на любов или на омраза и всичко.

86

Георге Миленковски

преди 2 години

Хвала Диме!

85

Анонимен

преди 2 години

Македонците са инати и се мислят за центъра на света. Българските политици и народът ни трябва да се научат на дт=ържавност и как се отстояват националните интереси от гърците. Там не само политиците, но и народът се вдигна за да се защитят. Какво правим ние- надяваме се на добросъседство с едни хора, на които им е внушено да ни мразят

84

Отговор

преди 2 години

До Плюнчещия се! България стриктно си изпълни всички условия, и си води преговори със всяка страна поотделно! Първото нещо , което трябва да научат макетата, ако искат да се правят на европейци, е да спазват договорите ,които те самите са подписали!

83

Анонимен

преди 2 години

Гоуема икономика ще завъртим с тях, ще почне едно изнасяне на айвар и баница от РСМ посока България, мани мани

82

Пак се плюнчите ....

преди 2 години

Каквото и да пишете, НИКОЙ не спря България да влезе в Евросъюза! Ние спираме РСМ .... Македонците обаче имат много силно лоби в САЩ, Германия и Франция, от цялата работа накрая България ще сърба попарата... Общо взето България няма добър ход, по-малкото зло е да се играе, като по-голям и мъдър брат, който дава права на малкия тинейджър и се надяваме в бъдещето да им дойде акъла!

81

Надблюдател

преди 2 години

Ясно е ,че за да влезат в НАТО, са им обещали преговори с ЕС! Но те вместо да започнат да влизат е час, да се държат като нормални съседи и да спазват договора за добросъседство, който са подписали, решиха че ще се правят на най-големите, и че другите ще ни притиснат! Едно не могат да проумеят, че проблемът си е изцяло ...техен!

80

Joko

преди 2 години

Алооо , БГ "политиците" ! Вземете пример от гърците. Поставиха си условията и до там. Макетадта най-накрая си седнаха на зад ниците и изпълниха всички им условия . В смисъла на казанто не разбирам къде е ръгнал Киро Баиро и чий ще го развява.