139

Едно към едно

преди 2 години

Имате и още как. Червени и жълти. И така сте си нарисували знаме.

138

ля ля

преди 2 години

да вие сте македонци с македонски език в новата - "РМС"! ОТ КОГА???? питам от кога ги имате тези ценности за да ги наречете такива!!! смешници!!

137

Анонимен

преди 2 години

От всичко написано, одобрявам това, че искат културни и търговски връзки, инфраструктурата, увеличаването на икономическото сътрудничество, образованието, културата, искат и транпорта, пътищата да се подобрят между Македония и България. Останалото е старата сърбоманско-Титовска песен.

136

ББ

преди 2 години

та САЩ и ЕС найстина ли много ви трябва кл.а.ата РСМ,обслужващ персонал Путин?...найстина ли ще направите компромис ,"фашистите" българи единствени спасихме еврийте си...факт,първи ги признахме за държава,помагахме им всячески...безкористно...те учат децата си да мразят нашите...как да продължим...утре и вашите ще мразят САЩ и ЕС за да угодят на Путин...*** ли сте?

135

ББ

преди 2 години

да наричаш съседа си с който си имал обща история,яли хлаб на една маса ,жертвали животите си за общи каузи...фашисти...за да угодиш на путин и сръбските...няма начин да станем приятели...да учиш децата си да мразят нечий деца...в училищата си...това ли е ЕС...това ли е САЩ демокрацията и Свободата?...да си обслужващ персонал Путин...не те прави "народ"...да си ен.ч.р не е ценност...обрича децата ти на срам и нещастгия!!!да палиш собственото си знаме трибагреника...те прави предател...САЩ и ЕС

134

объркан народ

преди 2 години

Тия искат да си правят нация и държава с чужда самоличност. Гръцка, българска, крадат по малко от всички съседи. Нещастен народ с който историята се подиграва

133

+++

преди 2 години

До Де фактоТо и кандския език е признат, мисля и австралийския.....

132

Анонимен

преди 2 години

Никаква Европа! В каменека и землянкител

131

Анонимен

преди 2 години

много добре са запознати какво са подписали през 2017. знаеха и през 1999 за декларацията за добросъседство.много добре знаеха и защо им даваме танкове и гарантираме за сигурността им. знаят и защо ги признахме през 1991. повечето от тях знаят, че дядовците и бабите им са българи, знаят и за променените фамилии. но не им дреме. те са като зло дете, което няма да спре докат не умори майка си и накрая и то да умре. честно, черноглед съм и не виждам оправия с тези лунатици.

130

Анонимен

преди 2 години

мънкедонците са супер щастливи, че сме скапана държава с некадърни политици и дипломати, които си продават задните части. ако трябваше да караме по протокол, щяхга да плащат стотици милиарди коменсации за геноцид над 1 милион българи там; да възстановят РЕАЛНОТО положение на над 25.000 културни и исторически обекта - напр. скопие, охрид с табели 'българска крепост, столица'; да се приеме българският език като държавен наред с албанския и техния македонски и много други.

129

Анонимен

преди 2 години

Ковачев(ски), имам един въпрос към теб: ако вие не се смятате за българи, защо трябва да ви помагаме в преговорния процес?

128

Де факто

преди 2 години

В международния стандарт за кодове на езици, многоо отдавна фигурира македонския език. Всички държави са го подкрепили стандарта.

127

Словянин

преди 2 години

Де факто няма македонски език, има 100 % съвпадение с българската фонетична система - по 45 фонеми. Но няма и македонска нация: През 1941 г 99 % от югозападните българи посрещат с цветя българските войски. Като освободители от югославско робство. За Гоце Делчев и Самуил да не говорим - те сами се определят като българи. Същото и за цар Роман, цар Иван Владислав, Климент, Наум - всички се самонаричат българи. Никакво да за ЕС!

126

КОСТОВ

преди 2 години

СДСМ СЕДЕСЕ МАКЕДОНЦИ

125

Ами

преди 2 години

Зад вашите червени линии можете да си стоите колкото си искате, никой не ви пречи !

124

Анонимен

преди 2 години

Това, че комунисти- титовисти са им основатели на държавата не значи, че не са престъпници и може да ги величаят с паметници в центъра на Скопие! Къде го има това в Източна Европа- комунизмът да не е осъден и да се честват комунисти- главорези? Агентите на тяхната държавна сигурност не са изобличени и разкрити! Как е възможно?

123

BBBBBBBBBBB

преди 2 години

Стига вече занимания за мислите на макетата. Ние нямаме бърза и неотложна работа. Който иска нещо, да си го постига. Когато са готови, тогава.

122

МП

преди 2 години

Какво бъдещте бе българино.Те албанците само след 10 години пак ще Ви сменят името на държавата.Това че сте глупави само потвърждава че сме един народ защото ако бяхме умни нямаше да Ви признаем първи пред света. Шансът Ви тази земя да остане ваша е да признаете българския си произход иначе до 10 години ще сте албанци.

121

aa1830

преди 2 години

Ковачевски, сменяте името на смешната си държава на Югозападна България и проблемите се решават. Знаете как става това с уставот......Трябва и от вентилатора да се откажете!

120

бг

преди 2 години

Вчера гледах по нова телевизия интервю с професор Ивайло Дичев , който преповтори 1 към 1 сърбомакедонските тези. не бях го чувал този професор и като потърсик в интернет се оказа син на първия шеф на комунстическото гестапо - ДС ,които биеха хората в благоевградско да се пишат македонци и пращаха тези които твърдяха че са българи в концлагер другаря генерал от ДС Дико Дичев характерно за руските агенти е че се предеват по наследство от поколение в поколение.например стоан Заимев руски агент син