119

нашите линни

преди 2 години

1.декомунизация и лустрация2.Признаване геноцида над българите , осъждане и реабилитация на жертвите на титовия режим .Възмездяване на близките ина загиналите и пострадали от сръбския тоталитаризъм.2.вйстянавьвяну ня откраднати и унищожени български исторически паметници Въстановяване на войнишките паметници ,извинение за поруганите кости на мъчениците за свободата на Македония4.Преработка на учабниците в съответстве с историческата истина и премахване на сръбската тоталитарна пропаганда от т

118

Уйчо

преди 2 години

Тези дето разправят, че са македонци като им гледам ината колко е идентичен с нашия, не оставам и с капка съмнение около произхода им. Дано скоро се убедят колко сме еднакви, за тяхно добро е.

117

мдаа

преди 2 години

докато РСМ се разбира като република сръбска македония ще имат червените линии , но могат да си наврят червените ***

116

Анонимен

преди 2 години

О, боже! Бъдещето на РСМ е повече от ясно - найлонови домати, прави краставици, щастливи кокошки и лъжемесо; цените в евро и тракане на пенсионерски венци без кастанетки. Проблемът е историята, миналото - само то ни остана славно в България, вероятно това усещане имат и макетата, та така са се закотвили в средновековната и възрожденската ни история...

115

Анонимен

преди 2 години

Хората от РСМ и БГ не могат да разберат ,че Русия стимулира чрез своите агенти червените линии и в двете страни за да спира РСМ за ЕС !!!

114

Анонимен

преди 2 години

Тия още ли немогат да вденат че Македонски език не съществува. Този език на който говарят е Старо Българският и по времета на монархията на него са говорили бабите и дядовците ни. Това докато не го разберат няма да видят ЕС.

113

Анонимен

преди 2 години

Червената линия за РСМ-границата със ЕС.

112

Handel

преди 2 години

Това ми напомня вица за заека. Откраднали му дипломатическото куфарче. Изправил се Зайо насред гората и викнал: "Веднага ми върнете куфарчето, защото иначе ще ми пресечете червената линия и ще стане като миналата година!!!" Разтреперили се лъвове, мечки, тигри... най-накрая накой го попитал: "Ама какво е станало миналата година след като са ти пресекли червената линия?" "Ами пак бяха ми откраднали кударчето и никой не го върна."

111

Чоко

преди 2 години

Трябва да се казват не Западна България а Югозападна България. Западна България е в територията на Сърбия и се простира до Ниш.

110

Чоко

преди 2 години

С този инатлък ще ви държим не като гърците, 25 години а 50. А след толкова време останалите македонци ще драпат към България иначе ще живеят в Албания.

109

Анонимен

преди 2 години

Условието е само едно и то е държавата ви да се казва "Западна България"

108

Анонимен

преди 2 години

В България има 130 хил семейни истории на хора от Македония, разказали за роднините си- българи плюс декларации, че са българи! Там повечето знаят за бабите и дядовците българи, но се създаде, сръбско- юнашко-джоковско и антибългарско настроение и манталитет с много бой и насилие да ги е страх да заявят произходи си. Тежко насилие! Насадена е омраза и страх... Българин в бановината беше не националност, а присъда и преди войната и още повече след 1944г.

107

Анонимен

преди 2 години

Две неща искаме- осъждане комунизма след 1944г. със съответно декомунизация и комисия за досиетата и престъпленията към българи и албанци. Махане паметници на комунисти и главорези след 1944г. и осъждане комунистическата идеология! И второ никакво фалшифициране на източниците! Забрана да чегъртат думата "българин" от документи и стенописи! Комисия да публикува всички документи в интернет в оригинал тематично за всички личности и събития от историята ни.

106

Линията

преди 2 години

Вашата червена линия е ЕС и с тоя магарешки инат никога няма да прекрачите тази линия и да влезнете в Европейския Съюз. Това не е Югославия на Тито и шмекери нямат място в ЕС.

105

A бре Мите

преди 2 години

дедо ти е бил Българин. Ти какъв си.Гоце Делчев е погребан като Българин - никога няма да стане северомаке.

104

Анонимен

преди 2 години

Сега последно тези македонци ли са, бюрм -аджии ли са, северно-македонци ли са,аре молим като се уточнят да ни се обадят за да им кажем истината, че саЧИСТИ БЪЛГАРИ. И докато не го проумеят, ще има ВЕТО ДО ДУПКА.

103

Анонимен

преди 2 години

Ми тогава си ги дръжте червените линии и преговорите приключват.

102

Гоце Делчев

преди 2 години

Проблемът на управляващият елит в Скопие е, че още не иска да се раздели с македонизма! В правото има един железен принцип - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕРПИ ПРАВА ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРОТИВОПРАВНО ПОВЕДЕНИЕ .... а още по-малко от ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, извършвани в миналото и настоящето в Северна Македония (системна асимилация на българите в Северна Македония, унищожаване и фалшифициране на българското културно-историческо наследство и фалшифициране и присвояване на българската история)!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Не са македонци, а северномакедонци, нали си смениха държавата

100

Анонимен

преди 2 години

РСМ: Ние имаме червени линии, пък ако се окаже, че нямаме, ще си ги откраднем от вас, както направихме с историята.