86

Майките с увреждане.

преди 7 месеца

Къде си Мая!?!? Да вадим ли бесилките, ковчезите и черните чували с трупове

85

Продължаваме промяна

преди 7 месеца

Що ревете. Нали гласувахте за промяна. На цените. Браво Кокорчо

84

изнервен

преди 7 месеца

Този е опоскал бюджета на държавата и сега се чуди как да се обяснява, че няма пари.

83

Анонимен

преди 7 месеца

ПРОТЕСТ НА 12 ЯНУАРО ПРОТИВ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ! - към протест ве, носете бесилката, протест.....

82

До форумците

преди 7 месеца

Имате мозък точно колкото една МИСИРКА!!! А бе Киро е голема работа!

81

Анонимен

преди 7 месеца

А може обаче бизнеса да поема риска за държавата и да ви плаща данъци, а червен мбоклик? Като подписвахте зелените си зделчици, питахте ли бизнеса?

80

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 7 месеца

Виденов поне даваше вид, че разбира колко се е объркал. А тези ...... Ухилени до ушите?! Всичко върви към по-зле!

79

Krom

преди 7 месеца

До До 78-80 - теб ще настигне тишината. Защото без електроенергия, ще живееш в много тих и спокоен свят. Когато се превърнеш в еко амиш тишината ще съпътства живота ти. Но пък, гледам си петимен.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Напълни гушата за няма и 2 месеца.

77

Вижте снимката !

преди 7 месеца

Много му е смешно на този. Заедно с Кирчо са много доволни от промяната. По всички медии се хилят като зелки. Но не е ясно какво всъщност свършиха от осем месеца насам ? Освен че оправиха цените на газта тока хранителните продукти лекарствата бензина дървата пелетите.....пропуснах ли нещо ? С една дума продължаваме промяната-разрухата.

76

Анонимен

преди 7 месеца

ПРОТЕСТ НА 12 ЯНУАРО ПРОТИВ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ!

75

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не можах да разбера защо изнасяме евтин ток от АЕЦ ? Нали той е строен с парите на народа и няма проблем да дава ток само за вътрешния пазар а частниците да продават за износ скъпия ток . В цяла Европа се субсидира крайния продукт а ние им даваме евтина енергия . Де Илия на кирия ??? С такова управление ще фалират държавата .

74

До 78-80

преди 7 месеца

Тихо бот. Като толкова искаш ядрена енергия взимай една лопата и заминавай да ринеш оная *** дето излиза от Чернобил

73

Krom

преди 7 месеца

А ние имаме два нови "стари" реактора в Козлодуй, които можем бързо да стартираме. Ако на българските политици им "поникнат" топки, това може също да се търгува добре - в момента кризата е чудесен повод за това. Тези реактори ги "уби" Европа като жертвоприношение на Европейския олтар за да ни приеме. Сега сме член - достойни политици поне опит щяха да направят. Един Орбан примерно. Тук дори и не се прошепва.

72

Krom

преди 7 месеца

Европа има една единствена алтернатива - атомната енергетика. Но Зелените талибани от Брюксел упорито искат да я затрият. Европа изкупува "греховете" на световната глобална икономика, убивайки собствената си такава и обричайки европееца на енергийна бедност. Или са твърде късогледи или просто обслужват интерес по силен от тях. Такъв е само Америка. Но истината ще изплува рано или късно - и тогава няма какво да спре тълпите.

71

Krom

преди 7 месеца

България е в капана в който е цяла Европа. Цените на енергоносителите в Европа - в т.ч. и тук - са 2 пъти по високи отколкото в Щатите и в Китай. Вдигат ги късогледата европейска политика към Русия, скапаната "зелена сделка" която е на път да се превърне в зеления четвъртит който ще загризе европееца, т.н. квоти за емисиите с които се прави свръх-далавера и Зелените талибани управляващи ЕС. Ние сме марионетна държава без глас. Тук удара е по жесток, поради ниската покупателна способност.

70

анонимен

преди 7 месеца

Махнете ДДС на храните от първа необходимост, намалете ДДС на тока, нали сте икономисти!

69

анонимен

преди 7 месеца

Държавата не може да поеме риска с тока, поема я ГОЛЬО! Искате да управлявате, но нямате ТОПКИ Асене, както се вижда! Разсипахте икономиката, докато бяхте в служебното правителство и измисляхте име на партията си, "спечелихте", а сега се оправдавате, и оставяте хората тънат в мизерия!

68

Дедо Мъдури

преди 7 месеца

Нормално е най-големите въшльовци да плащат най-скъпо нали? Обаче умната тиква щеше да ви уреди евтин ток от централата на Доган. Жалко че се пpеебахте та не гласувахте за него.

67

Krom

преди 7 месеца

До Анонимен 71 - недей така! Всеки продукт който купуваш зависи от цената та тока. Тези скокове водят нова спирала в инфлацията. Тая криза трябва да се овладее, защото ще доведе масови бунтове и проблеми. Погледни го и под тоя ъгъл. Ток не ядеш, но без ядене няма да оцелееш, а то поскъпва заради тока.