64

ГОЧО

преди 8 месеца

Промяната продължава, и то с пълна сила!! Българският избирател за пореден път е изигран от селските т-ар-ик-ати, говорещи с оксфордски акцент! Нито пенсиите ще станат европейски, нито заплатите, защото не това е замисълът наречен европейски съюз! Само стоките и услугите ще станат европески! Българската култура, обичай, морал,ОБРАЗОВАНИЕ и нравственост ще бъдат обезличени, за да разполагат европеските корпорации, фирми ифирмички със п-р-о-с-т-и, но послушни Р-О-Б-И!

63

Анонимен

преди 8 месеца

стига с тоя бизнес Бе ! -те са милионери и милиардери Бе ! Държавата да се погрижи за Народа ,дето мизерува и гладува на студено.

62

Анонимен

преди 8 месеца

За цените на тока се изговориха една камара глупости. Не мога да разбера, как от толкова експерти, не се намери един който да каже истината. А тя е очевадна. Причината за увеличаването цената на тока са ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ и КРИПТОВАЛУТИТЕ. Всичко друго СА ГЛУПОСТИ!!!

61

Леша

преди 8 месеца

До Solar Power Ти си психично болен. Какви антиваксъри, какви конспирации? Изпаткахте тотално.

60

Solar Power

преди 8 месеца

Ей хамстер ! Пропусна да кажеш ,че най-големия печеливш е държавната АЕЦ която увеличи печалбата си над 20 пъти. Така,че тези ги разпрявай на баба си или някой антиваксър (конспиратор).

59

Монегаск

преди 8 месеца

Браво на Кокоран. Виждаме че и без тиквите нещата се нареждат. Вожда им нека вие на умряло по медиите. Ха-ха-ха

58

Анонимен

преди 8 месеца

истината е,че с този плосък данък 10% няма как да има пари в държавата защото те остават в сейфове,чекмеджета,банкови сметки на бизнеса в развититте държави има прогресивно облагане държвата взема повече от богатиге и дава на бедните и има пари за всичко тук формулата е обратна

57

Разумен

преди 8 месеца

До ? хахаха тоа па :D

56

?

преди 8 месеца

До Разумен ????? Какъв ГЕРБ? От близо годнина управляват хората на Радев зад който стоят Васил Божков черепа и Москва.

55

Разумен

преди 8 месеца

Имаме АЕЦ, нема ток. До тук ни докара ГЕРБ.

54

КОКОРЧО fanclub

преди 8 месеца

КОКОРЧО Е ВЕЛИКАН! От него по-големи са само Божидар Божанов и Господ.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Целтаа е да се източат парите на бизнеса и след това да избягат накъм москва.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Не е длъжна и да я крадете държавата, т.е. всички нас, но го правите редовно другарю Хасан. Както и ние не сме длъжни да ви търпим начело на държавата след измами и изборни фалшификации

51

ЧАПАЕВ

преди 8 месеца

ПП УСПЕШНО ПРЕБОРИХА КОРУПЦИЯТА НА ДРЕБНО, КАТО ОТКРАДНАХА 9 МИЛИАРДА САМО ЗА 2 МЕСЕЦА!!!??? НЯМА ШКАФЧЕТА И ЧЕКМЕДЖЕНЦА ИЛИ САКОВЕ И ЧУВАЛИ, НАПРАВО С ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ! ТАКА СЕ ПРАВИ! 9000 МИЛИОНА, 19 ИМОТА, 12 КЕН.ФА, А САМО ОТ ТОК КОЛКО СА ОТКЛОНИЛИ. НАЛИ ЗА ТОВА НЕ КОМПЕНСИРАТ БИЗНЕСА - ИЗНУДВАТ ГО ДА СИ ЦАКА. КОЙТО СНЕСЕ ЩЕ ИМА КОМПЕНСАЦИИ?

50

Анонимен

преди 8 месеца

Един призрак броди из Европа. Казахстан

49

Щерю

преди 8 месеца

Само за м. декември 2021 г. красивите и умните, "новите" юдо-комунисти в БГ, тихомълком изтеглиха 9 милиарда лева нов държавен дълг...

48

Анонимен

преди 8 месеца

Чичо хасан ги разбира тези неща. Парите текат като река през пръстите му и изчезват безследно

47

смях

преди 8 месеца

Значи те подписват зелената сделка.Те не искат да купуват руска газ.Те не протестират срещи затваряне на мощности в ЕС.....обаче РИСКА бил за бизнеса.ХАХАХА хахахахах хахахах Бойкооооооо ти си жив!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време пак имахме АЕЦ и пак имаше режим на тока

45

Анонимен

преди 8 месеца

ето ви промяната хаахха яко в европа по борсите тока е 100 евро тука е 400 евро