84

Майките с увреждане.

преди 8 месеца

Къде си Мая!?!? Да вадим ли бесилките, ковчезите и черните чували с трупове

83

Продължаваме промяна

преди 8 месеца

Що ревете. Нали гласувахте за промяна. На цените. Браво Кокорчо

82

изнервен

преди 8 месеца

Този е опоскал бюджета на държавата и сега се чуди как да се обяснява, че няма пари.

81

Анонимен

преди 8 месеца

ПРОТЕСТ НА 12 ЯНУАРО ПРОТИВ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ! - към протест ве, носете бесилката, протест.....

80

До форумците

преди 8 месеца

Имате мозък точно колкото една МИСИРКА!!! А бе Киро е голема работа!

79

Анонимен

преди 8 месеца

А може обаче бизнеса да поема риска за държавата и да ви плаща данъци, а червен мбоклик? Като подписвахте зелените си зделчици, питахте ли бизнеса?

78

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 8 месеца

Виденов поне даваше вид, че разбира колко се е объркал. А тези ...... Ухилени до ушите?! Всичко върви към по-зле!

77

Krom

преди 8 месеца

До До 78-80 - теб ще настигне тишината. Защото без електроенергия, ще живееш в много тих и спокоен свят. Когато се превърнеш в еко амиш тишината ще съпътства живота ти. Но пък, гледам си петимен.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Напълни гушата за няма и 2 месеца.

75

Вижте снимката !

преди 8 месеца

Много му е смешно на този. Заедно с Кирчо са много доволни от промяната. По всички медии се хилят като зелки. Но не е ясно какво всъщност свършиха от осем месеца насам ? Освен че оправиха цените на газта тока хранителните продукти лекарствата бензина дървата пелетите.....пропуснах ли нещо ? С една дума продължаваме промяната-разрухата.

74

Анонимен

преди 8 месеца

ПРОТЕСТ НА 12 ЯНУАРО ПРОТИВ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ!

73

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не можах да разбера защо изнасяме евтин ток от АЕЦ ? Нали той е строен с парите на народа и няма проблем да дава ток само за вътрешния пазар а частниците да продават за износ скъпия ток . В цяла Европа се субсидира крайния продукт а ние им даваме евтина енергия . Де Илия на кирия ??? С такова управление ще фалират държавата .

72

Krom

преди 8 месеца

А ние имаме два нови "стари" реактора в Козлодуй, които можем бързо да стартираме. Ако на българските политици им "поникнат" топки, това може също да се търгува добре - в момента кризата е чудесен повод за това. Тези реактори ги "уби" Европа като жертвоприношение на Европейския олтар за да ни приеме. Сега сме член - достойни политици поне опит щяха да направят. Един Орбан примерно. Тук дори и не се прошепва.

71

Krom

преди 8 месеца

Европа има една единствена алтернатива - атомната енергетика. Но Зелените талибани от Брюксел упорито искат да я затрият. Европа изкупува "греховете" на световната глобална икономика, убивайки собствената си такава и обричайки европееца на енергийна бедност. Или са твърде късогледи или просто обслужват интерес по силен от тях. Такъв е само Америка. Но истината ще изплува рано или късно - и тогава няма какво да спре тълпите.

70

Krom

преди 8 месеца

България е в капана в който е цяла Европа. Цените на енергоносителите в Европа - в т.ч. и тук - са 2 пъти по високи отколкото в Щатите и в Китай. Вдигат ги късогледата европейска политика към Русия, скапаната "зелена сделка" която е на път да се превърне в зеления четвъртит който ще загризе европееца, т.н. квоти за емисиите с които се прави свръх-далавера и Зелените талибани управляващи ЕС. Ние сме марионетна държава без глас. Тук удара е по жесток, поради ниската покупателна способност.

69

анонимен

преди 8 месеца

Махнете ДДС на храните от първа необходимост, намалете ДДС на тока, нали сте икономисти!

68

анонимен

преди 8 месеца

Държавата не може да поеме риска с тока, поема я ГОЛЬО! Искате да управлявате, но нямате ТОПКИ Асене, както се вижда! Разсипахте икономиката, докато бяхте в служебното правителство и измисляхте име на партията си, "спечелихте", а сега се оправдавате, и оставяте хората тънат в мизерия!

67

Дедо Мъдури

преди 8 месеца

Нормално е най-големите въшльовци да плащат най-скъпо нали? Обаче умната тиква щеше да ви уреди евтин ток от централата на Доган. Жалко че се пpеебахте та не гласувахте за него.

66

Krom

преди 8 месеца

До Анонимен 71 - недей така! Всеки продукт който купуваш зависи от цената та тока. Тези скокове водят нова спирала в инфлацията. Тая криза трябва да се овладее, защото ще доведе масови бунтове и проблеми. Погледни го и под тоя ъгъл. Ток не ядеш, но без ядене няма да оцелееш, а то поскъпва заради тока.

65

Анонимен

преди 8 месеца

"...и изключително голямото ниво на износ, което вдига цените"===Г-н Василев, така описана, ситуацията звучи като "вода гази, жаден ходи". Значи, ще изнасяме ток, за да се пълнят нечии джобове и хазната, но в същото време народът и бизнеса ще операт пешкира. Тоя не се ли усеща какво приказва?! Значи, държавата не може да поеме риска на бизнеса, но може да изнася енергия?! За какво гласува за вас народът, бе?!