33

Анонимен

преди 2 години

А като са толкова добри ел колите, защо държавата ги финансира? Ако бяха толкова добри инвестотирите щяха да инвестират в ел коли и цената им да пада. Но никой не инвестира?

32

ФАКТ

преди 2 години

За производството на батериите на една ел.бричка , се замърсява околната среда, колкото един дизел за целия си живот-10-15г. Не коментирам цените на въпросните :)

31

Сиромахчето

преди 2 години

Като искате да си купим електромобили ни оставете ние да ги платим тези 6200 евро, а вие платете разликата до цялата сума на колата.

30

Доктор Сън

преди 2 години

хахахаххахаха , е много дават....вижте цените на въпросните ел.талиги и си сметнете колко ше се вътрите :) хахахаххахахаха

29

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХА да бе верно. При тия цени на тока само ще си я гледам. Като ти струва 500лв/месец за да я зареждаш и на едно зареждане едвам минаваш 150км в София щото задръствания баце и ще видим ние колко е полезно да се карат елетрички.

28

Анонимен

преди 2 години

А у наше село кога ще ни направят зарядни станции?????

27

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 29 : Иска ти се нали? Ама нямаааааааааа :) Ще стане обратното - автоматизация и роботизация. Защото роботите не ползват болнични, не излизат от работа, не мрънкат и не искат да им се вдигне заплатата. Така че хващай ти мотиката и я дръж докато не те сменят с робот.

26

представям си

преди 2 години

А удължители за зареждане през балкона ще дават ли? ;))))

25

Анонимен

преди 2 години

Ало, програмистите- наясно ли сте, че хай-тек цивилизацията отива у ряката? Намирайте си по-бързо мотики да копате, щото това е бъдещето ви- нито ще има пари за роботизация, нито държавните или индустриалните системи ще издържат дълго на натиска на конфликтите и екологичните проблеми.

24

aaa

преди 2 години

аз разбрах следното - опазването на въздуха бла бла бла. Наши общини които слушкат ще ги обзаведем с електрички и ще направим едни комисионни от вносителя за постигнати добри резултати. А вие чакайте субсидиики за електричка

23

Анонимен

преди 2 години

Всеки да опъва кабели през балкона към улицата където му е паркиран електромобила...

22

Програмата

преди 2 години

Ще действа само при закупуване на определени марки коли, които са доказали своята ефективност и европолезност.

21

Анонимен

преди 2 години

Всичките зелени кра.туни имат ли си представа колко еко са тези електромобили?!?!?Първо знаят ли как се добива кобалтът, основна част от батериите? Чрез робска експлоатация дори на деца! Вие стимулирате това, трябва да ви е ясно! Второ знаете ли колко вреди емисии се отделят при производството на батериите? А при рециклирането им? Трето знаете ли колко токсични елементи се съдържат? Четвърто тока с който зареждате електричките колко е чист според вас? Пето.. Шесто...нямам място да изброя всичко

20

Аз

преди 2 години

Човека рекетирал бизнеси и общини се пеняви нещо , това ли е промяната , заради зеления фашизъм много неща ще ни излезнат много скъпо

19

Програмист

преди 2 години

засега ще си карам бензиновата. Като направи пет годинки така или иначе ще я сменям. Ако до тогава са подобрили технологията на електричките ще си взема такава разбира се, но сега с този нисък пробег и проблеми с батериите - няма смисъл.

18

те ти

преди 2 години

дават нам ко си ама от твойте, а колко ти вземат?

17

Анонимен

преди 2 години

12 бона при условие че един електрокар чиято годност на батерията е максимум 5 години и е за боклу... ка и струва 70 бона едва ли някой ще се възползва те затова ги дават защото никой няма да ги вземе

16

Въпросителен

преди 2 години

Що за глупости? Как ще я зареждат хората тази ел-кола по панелките? Или пак ще се финансират богатите, които разполагат с къщи и гаражи? Нов ел автомобил е поне 40х евро. И да ми опрости 6х, от къде да взема остатъка???

15

Програмист

преди 2 години

До 16 : Това ти е проблема, драги - такива като теб много, и им трябват такива като мен да им купуват продукцията. А твой проблем си е дали ще си ядеш сам, или ще ми вземеш парите. Или ще ги дам на някой друг, за мен няма разлика.

14

Анонимен

преди 2 години

какво ми слагаш минус, бе? направихте софия на нищо , нагъчкахте блокове един до друг, да си правят хората здрасти през балконите, прахоляк и шум от багери и камиони денонощно... тайно се отсичат дърветата и дори да подадеш сигнал, в общината се правят на ударени. ау, защо ни е после толкова мръсен въздухът? защото нямате наяждане, затова.