133

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ни натрапвате това гнусно същество, което живее от грантове на НПО-та???

132

L.

преди 2 години

Мисля, че в заглавието трябва да пише"...и замяна НА стара". Щото ако ще заменяме стара кола или още повече нова бензинова със стара - някак не се види смисълът...

131

Анонимен

преди 2 години

Нали всички имаме телефони със същият тип батерии като електромобилите.И какво -първата година издържат по два дни,втората по един и после се зареждат по два пъти на ден.Представям си как ще е с колите-2 месеца пробег 300 км,още 2 месеца пробег 100 км и накрая на годината слагаш теглич и влачиш генератор 100 квт и всъщност караш на дизел и ток от генератора!Това не са автомобили,а детски играчки!

130

Стефан Георгиев

преди 2 години

Не купувайте хора, не купувайте.

129

до 144

преди 2 години

Дръж си го.При тия цени на тока....Ако ми забранят да карам стария дизелов Опел ще го преработя на парен.За парни автомобили не съм чул да има еко стикери!

128

до 144

преди 2 години

Продавам стар дизел.Върви на дизелово гориво,олио,олио от фритюрник.Само на блажна боя не съм опитвал.Интересно е,че не пуши.

127

Анонимен

преди 2 години

Заменям без доплащане чистак бърсак нов електромобил за стар дизел. Цената на тока не се издържа!

126

Бля

преди 2 години

Кирчо ще ни ги прави, а тоя зелен ...рас ще ни ги продава.

125

Педали

преди 2 години

С тия 12000 лв тока не можеш да си избиеш

124

Анонимен

преди 2 години

За правят такива "изгодни" за нас условия има нещо скрито и мръсно.

123

Супер!

преди 2 години

Връщам се от Германия само да си купя нова кола, че цените в БГ са по ниски! Ще купя някой стар пробит голф за 500 лва и получавам допълнително 7 хиляди евро отстъпка! И после тъкмо ще се разработи двигателя наобратно!

122

Анонимен

преди 2 години

С колите ясно, а с тока как стои въпроса, че нещо май тегаво става да караш кола на ток? А и с другите горива нещата не са по добри, та май целта е да ходим пеша, по здравословно е!

121

Анонимен

преди 2 години

А кюмбетата, отговорни за 99% от замърсяването кога ? Или с покупката на 100-200-1000 тесли всичко ше се реши? First things first, Сандов, ама кво му разбира главата на провинциален протестър с джойнтЧе и сандали

120

Зозо

преди 2 години

Тоя масунин Сандов на кой свят живее? Кой луд ще си купи нов електромобил в България?

119

Тото

преди 2 години

То скоро няма да европейски съюз ,те с простотии и електрички ми говорят ,малко се събудете от тази утопия .Как ще заменят нещо с нищо да не са магьосниците.Тези електрически автомобили с какво се зареждат с ток ли ,с пръдня ли,нали Европа си закрива ТЕЦ ,АЕЦ не иска метан с пръдня от зелевица ли ще зареждат.Или с измислица от рода на водород който трудно и енергоемко се получава или със слънчеви панели когато има слънце ще се зареждат или с ветрогенератори ако има вятар, айде малко се събудете.

118

Имайки...

преди 2 години

...впредвид, че аз повече от 10к лева един път на 30 години, за автомобил нов внос, не давам, ми е леко странно това държавно предложение, но няма нищо де. Знам, че това е мисленето на поне 95% от Българите, така че на тези със смотаната държавна политика няма да им излезе сметката. Пък и следващата декада, поне още милион Българи няма да ги има и населението ще падне под 5 млн., така че глупостта "електрокар" ще лъсне със страшна сила!

117

Хамид

преди 2 години

Давам 20 лева на тоз, който го опъне тоя

116

Анонимен

преди 2 години

Тройка на 20г и стръв за шарани

115

Анонимен

преди 2 години

Този,който може да си купи нова , явно стадата не е тройка на 20 години, старата струва 15000, а струва за шарани 12000!ЕЕЕИИ МНОГО ИЗГОДНО!НЕКАДЪРНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ НАЗНАЧЕНИ ОТ НЕКАДЪРНИК!Вера су!Пенсии!Ток!СЕГА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА СЪДЕБНИ РЕФОРМИ! ЕЕЕ ПАК ЩЕ СЕ О А К А Т

114

Alex

преди 2 години

Брайвик на снимката :)