226

Нищо ново

преди 2 години

Едно време племената са се местели от едно място на друго, там където има вода и храна. Сега селата и градовете, без поминък, опустяват и изчезват от картата.НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

225

Анонимен

преди 2 години

А вие какво очаквате? Нисък стандарт на живот, безпаричие, тотална щета в здравната ни система. За какво българите да стоят тук?Само тия на държавна хранилка никога няма да емигрират.

224

Анонимен

преди 2 години

Вчера мой познат ми се похвали, че успял да си продаде един апартаментите, строен преди 45 г. за 100 хил. евро. Вика ми - Пробутах го на един заблуден, оттървах се от този коптор, преди да се спука балона.

223

хмм

преди 2 години

Как София от 1 200 000 в края на миналата година, изведнъж набъбна на 1 480 000. И това при условие, че държавата е 6 500 000 ??

222

Анонимен

преди 2 години

Намаляваме с 50 000 всяка година, а после брокерите ви лъжат че нямало достатъчно жилища на пазара и затова били такива цените. Празни жилища има колкото си искате и още ще има, защото измираме с рекордни темпове. Имотният балон ще се спука яко и ще лъснат истинските цени.

221

Омикроня

преди 2 години

При първа възможност и аз изчезвам от БГ

220

Факт

преди 2 години

България се стопи най-много в годините след 1989, в които СДС доминираше, както и сега през последните 12 години мутренско управление на ГЕРБ.

219

Анонимен

преди 2 години

Фейк нюс, 5мил. сме - 2мил римляни, 2мил пенсионери и 1мил. плява, да пускат ракетите...

218

Анонимен

преди 2 години

Ако Турция не беше хлопнала вратата пред изселниците август 1989 г. ,. колко ли щяхме да сме?От друга страна една трета от екскурзиантите си дойдоха сами.Ако ли пък през соца можеше да се пътува свободно,колко щяха да стоят и да чакат ред за жилище и Москвич?Няма ако в историята, нямааааааа

217

Анонимен

преди 2 години

Браво на дамите в България!

216

Анонимен

преди 2 години

Според ЦИК избирателите през ноември 2021 са били 6632375. Това е без децата.

215

До 245

преди 2 години

Демокрацията била виновна, че сме намалели. Пич, чуваш ли се? Последните 12 г изкарахме в полутоталитарно управление на Борисов и намаляваме с 750 хиляди. Айде стига с тия приказки че 32 г демокрация били виновни за демографския срив. След управление на олигархично тоталитарна като на ГЕРБ такива коментари тотално олекнаха. Точно при истинска (на фалшива) демокрация се увеличава населението щото хората се чувстват свободни

214

TapukaT

преди 2 години

До АнонименМного точно мнение, и аз така направих - повършах из Азия и си докарах филипинка. Гледам един от съседите отскоро е с тайландка, така че чавенцата ще са готин микс. Това е начина да оправим прираста, след като българките или ги мързи да раждат, или имат проблеми и не могат.

213

Реалист

преди 2 години

Голяма грешка е електронното преброяване, защото така живеещите в чужбина се преброяват като живеещи в България. Реално в България сме 3-4 милиона и още толкова са в чужбина. Проблемът е, че в България останаха по-възрастните, а в чужбина избягаха по-младите. Преброяването трябваше да покаже и тази картинка, но заради електронното преброяване, това няма да стане.

212

Анонимен

преди 2 години

По-скоро на българска територия са останали към 4 милиона и нещо, и то според най-щедрите сметки. В статистиката като българи се отчитат всички, които имат лична карта, т.е. постоянен адрес в България, независимо че голямата част от тези хора отдавна са забегнали на запад да изкарат някой лев повече. Относно притесненията, че след време у нас ще останат само братята от етноса, те са безпочвени. Римляните са паразитиращата група и имат нужда от гостоприемник, който да ги храни, и те ще забегнат.

211

Анонимен

преди 2 години

Още малко да повилнее Ковида, съвсем да се пречистим. 5 милки и трябват на тая територия, здрави и ваксинирани.

210

Анонимен

преди 2 години

Нека по всякакъв начин - репортажи, брошури, устни разкази и сказки да помогнем на ромите да се осъзнаят като ЕС граждани и да емигрират!Нека дипломатическите ни представителства по места им съдействат да се установят там и да придобиват гражданство!Нека да се плаща за всеки отказал се от българско гражданство по 1000 лв.

209

Пич

преди 2 години

В България живеят не повече от 5 милиона души. Чакаме кога статистиката ще го установи ;) Чакаме също да махнат няколко милиона избиратели от избирателните списъци, защото физически не съществуват. Ама това друг път.

208

До 245

преди 2 години

Стига с тия оплаквания. Демокрацията ви била виновна. Като искаш диктатура ходи в Таджикистан или Казахстан. Аман от руски мекеерета

207

А забелязахте ли

преди 2 години

откога се топим а? Откакто скапаните подлизурковци и мутри пионки на американо-ционистката дружба докараха скапаната демокрация и разпарчетосаха държавата, окрадоха и разпродадоха всичко и превърнаха народа в беден, ***, но въобразяващ се че живее свободно От скапани окупатори без история и нация чакате свобода и права и бъдеще! Едните са избили индианците, другите избиват палестинците!!!