266

Анонимен

преди 2 години

Ммм, дааа. И на предишната, и на сегашната управляващи шайй_ки не им харесва, че робите се топят. Все пак, и един роб да остане, пак ще го яхнат...вкупом.

265

Анонимен

преди 2 години

Хайде да видим сега какво ще им се случи на цените на имотите! Приказката свърши, трудно изпраните пари на гробаджиите - инвеститори, сега почват да се топят.

264

Хектор

преди 2 години

Всяка нация пулсира, след тежки удари тя започва да се оптимизира за да изгори шлаката (емигранти, ромове, всякаква смет ), за съжаление изгаря и значителна част от качествени хора. След като опре до ядрото (за Бг е някъде към 3 милиона), следва пренареждане и неудържим възход . Това е започнало и на запад.......

263

Анонимен

преди 2 години

Начи населението на Б-я намалява като цяло, а само на София се увеличава.В Сф е трудно да запишеш детето си в детска градина, няма къде да паркираш (безплатно), всички в Сф се врът, а имотния балон щял да се спука.И всичко това отделно от всякви световни инфлации...Що тъй?

262

Анонимен

преди 2 години

До Мехмед ОсманТи пък учи руски .ще ти требе.

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен298като знам що за автобуси бяха.най вероятно партизаните са ги.

260

данчо

преди 2 години

Слава пророчицата каза че много народи ще изчезнат а ние ще останем.Обаче тези българи които ще са тогава ще говорят на ромски само.

259

Апокалипто

преди 2 години

Един ден в тая държава ще останат само ***,корумпета,служители на хранилка и пишман бизнесмени които ще си вкарват работници от Тимбукту и околията...

258

Жеков

преди 2 години

След 50 години комунизъм, още не можем да се оправим и да настигнем запада! Нормално е младите да бягат на там заради високите заплати.

257

Анонимен

преди 2 години

Тази информация не е достоверна.Много хора,които са на временна работа в чужбина не са се преброили.Също и в гетата малко хора са преброени.И мюсюлманите не желаеха да ги преброяват.Ако беше задължително щеше да бъде по-достоверно.

256

сминдух енд чесън

преди 2 години

Не е вярно ,по списъците за избори сме много повече

255

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Да де само ,че ние българите си знаем истината тоест и ни интересува точно колко са ромите и от така оповестяваните раждания на деца колко и какви са ??? Стига със тези ЕС ценности имаме си и чисто български ценности ,или дойде време да не смея да кажа ,че аз не се чувствам ром ,не е нужно да го мразя но не е задължително и да го обичам .Да се правя че не виждам какселата ни се напълниха със роми и работата на кметовете е само да раздават помощи ,да ама виждаме и това не ни е приятно .

254

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Канадската усмивка тъжно се стопява ...така ще направяначе корупцията ще спра и пари има за всичко== да ама трябва да построиш поне 10 нови затвора и да ги опънеш да строят Хемус срещу кръсчета ,че присъди дълги .... Да ама както мило се усмихваш и слушкаш Урсула тя няма да ти разреши защото всички сте във народната партия и така -- ще си останеш на приказки със разградена държава ,но със много стройна оргарнизация за плячкосване на всичко , и така до края на последния от племето .

253

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Държави като Словения са много по-малки, но всичко им е добре. Така трявва и тая територия да стане, но за сега е само пустиня трябва да се емигрира, ако не се емигрира е все глад, мизерия, безработица, или пенсия 200 300лв. А ако приемем еврото, ще трябва да сме с цени хляб 2 евро, а пенсията ще е 200 300 евро.Истински мор.

252

Анонимен

преди 2 години

като поизмрат малко старци от ковида, це си додем на цифрата

251

Анонимен

преди 2 години

2021 - 6,5 милиона2031 - 5,5 милиона2041 - 4,5 милиона2051 - 3,5 милиона2061 - 2,5 милиона2071 - 1,5 милиона2081 - 500 000 хиляди2091 - ако може, последния да дръпне шалтера и да затвори вратата

250

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Не живеят повече от 4 5 милиона, и трябва да продължи емигриацията колкото повече намалее има шанс да се направи нова и добра държава, а не като сега, територия на престъпници истинска пустиня

249

Анонимен

преди 2 години

Мой колеги след преброяването се изнесоха за Германия със семействата си. Минимална надница 12 евро, тука 1400 лв. , ама те правят на ***.

248

Анонимен

преди 2 години

Живеят или вегитират?

247

Анонимен

преди 2 години

30 години комунистически преход към демокрация доведоха до тотално изпростяване на народа и заличаване на нацията.