286

к7

преди 2 години

И аз искам деца ама расистите поставят куп пречки пред това, съпругът ми, който е от трета държава да дойде да живее с мен. Там няма как да отида, защото е война иначе бих. Къде ми е правото на избор а, къде ми е правото да имам деца, аз го виждам три пъти в годината.

285

Наблюдател

преди 2 години

Статията е неразбираема,пък направи една таблица,а то проценти тук там пункта ала бала Александър е

284

Анонимен

преди 2 години

Нацията умира, а всяка втора кола в столицата е от 100 бона нагоре, има нещо сбъркано.

283

Лили Барута

преди 2 години

Преди 1990год. имахме средна диктатура, не лошо развит социализъм, но нямаше геноцид. Сега имаме засилена диктатура, нямаме социализъм(поне не за всички) плюс див капитализъм, плюс геноцид...

282

Анонимен

преди 2 години

До смееееехЧовече научете се да четете бе. Населението на ЦЯЛАТА ОБЛАСТ - София е 1,4 мил. , в сметката влизат 38 населени места, от които 4 града и 34 села!

281

До 302

преди 2 години

Населението в София намалява последните 2 години. Затова хората ти пишат, че е балон. Аз жилище имам и ми е все едно, но ще се радвам да ударят изпраните в строителство пари. Мафията и корупцията смачкват България и вече говорим за оцеляване.

280

ванга

преди 2 години

казала - ке останеме 300 000 и тогава ке спасим свето, така каза някаква астроложка по тв -то

279

Христо

преди 2 години

Стъкмистиката в действие...Не сме повече от 5-5.5 млн...

278

Бойко Методиевич

преди 2 години

Аз колко много добрини направих за вас, а вие ми бягате! Ако беше моят ментор, бай Тошо на власт, щяхте ли да му бягате така през телените мрежи с ток от кльона?Щяхте да бягате, ама граничарите щяха да ви хванат!Храни куче да те лае - аз ви повиших заплатите, пенсионерите станаха по-богати от американските, направих ви магистрали по-хубави от германските аутобани, Шмеркел като идва тука и ми завижда на моите магистрали, а вие се топите!

277

Анонимен

преди 2 години

Гледах област Бургас. Ако цялата област има население около 350 хил души, то в цялата област жилищата са около 305 хиляди. Още малко и ще има средно по едно на човек. Това е общата бройка. Ако вземем само градовете жилищата пак са около 230 хиляди. Пак средно се пада повече от едно жилище на двама души. Вероятно и поради туристическия характер на региона има леглова база за цяла България ако включим по хотелите.

276

Анонимен

преди 2 години

А пък цените на имотите вече гонят тези в Австрия , Испания и др. ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

275

Анонимен

преди 2 години

Не крадат политиците,защото намаляваме, а точно обратното е намаляваме защото политиците крадат.И не са само политиците.Крадливо племе сме.

274

Анонимен

преди 2 години

Пич не сме по-малко заради ромите и турците.В населените места като Монтана,Видин,Ямбол,Сливен,Търговище и много други се раждат деца,които са над 50% ромчета и турчета.Според Българската конституция и те са българчета,затова не може да ги делим.За това условно българчетата новородени са много по-малко в сравнение с останалите.Даже и в софийски болници ни достигат.Българите са малко над 4 милиона.

273

Анонимен

преди 2 години

Реално може би сме и по-малко, защото много от работещите в чужбина се прибират за кратко и пак заминават и то защото много от тях имат възрастни родители тук. След време просто ще престанат да пътуват, защото няма да има причина за това

272

AAA

преди 2 години

добро утро че не сме 6.9 млн. Айде сега да си напишат че сме 6.5 най много. И да вдигнат процента на ваксинирани оттам и да ни оставят на мира

271

Оптимист

преди 2 години

Ние българите топим се тва е ясно.Но промяната е толкова голяма, защото от 2011 година насам са се отворили границите. Масово преселение на роми, турци на гурбет в чужбина, особено в Германия. Данни показват по около 50хил на година бгта в Германия, ама мнозинството от тях не са българи. Например Столипиново се опразня. Така всеки печели. Ние ставаме по хомогенна и спокойна държава, ромите хорицата отиват и живеят по-добър живот при еврогейците които си ги искат и да си ги интегрират.Win-win-win

270

Един

преди 2 години

От друга страна политиците ни усещат че България е потъващ кораб и бита карта и заради това се краде яко и не се правят големи планове и реновации в държавата, защото знаят, че е на заминаване. Нека поне тия след нас се справят по-добре.

269

Един

преди 2 години

Преди време ми пукаше за това, че българите намаляват, но вече не. Ние сме си виновни. И за кражбите и за мизерията и *** и ниското ниво на раждания и всичко. Знаете приказката, че на кривата ракета космоса и крив нали? Хайде да не търсим вината все в другите. Около мен всички имат пари, децата не струват милиони, но не раждат. Еми тва е.

268

Наблюдател

преди 2 години

Това трябваше да се случи още след Възродителния процес на бай Тошо. Трябваше да отворят границите за всички български граждани, не само за мюсюлманите. Със сигурност за около година щяха да се изметат към Западна Европа поне три милиона.

267

До 294

преди 2 години

Абсолютно си прав. Добавям това, че преброяването беше направено "през пръсти" от тези, които ходеха по домовете. Страхуваха се от пандемията и ако от някои жилища не им отваряха, не си правеха труда да разпитват съседи дали живее някой там или да посетят апартамента /къщата/ втори път. Доста хора останаха непреброени.