107

IQ 3.14

преди 2 години

от ублизо два милиарда излишък, шест милиарда вересия. тоя клонинг на цола по добре да иде да си претака зеьето а не да чопка копрец по националните медии. т.нар. индексиране на пенсиите и останалата част от стандартните луканов-виденов-петков-станишев хорца, сме ги играли вече.

106

Пияница мастик

преди 2 години

Пияницата мистик редовно препива с мене и после се оплаква от гъ.зобол, ама не е от мастиката.

105

Лустрация

преди 2 години

На всички държавни клептократи! След това на топло и тъмно в затвора.

104

Бойко Борисов

преди 2 години

Как нема кой да ги крадне бе ние нали сме пак тука

103

Ще има още повече

преди 2 години

Като изпразнят всички чекмеджета, сакове и чували.

102

Анонимен

преди 2 години

Мутрите продължават да крадат. Трябва си демутризация. Сега мутрите ще крадат и ще обвиняват антимутренските партии, че те крадат.

101

До 112

преди 2 години

Преди 1989 година килограм хляб Добруджа струваше 26 стотинки при средна брутна заплата от 252,08 лева през 1988 година. Сега струва 2,60 лева за 830 грама и то със съмнително качество.

100

пияница мистик

преди 2 години

Браво бе бабe, как хубаво го каза само :))) Значи в момента в който Кире Лъжата, Асан Крадеца или госпожа Техноимпекс се появят по медиите и заявят, че пари няма, да знаем, че са ги откраднали. Машала за признанието :))))))))))))))))

99

Анонимен

преди 2 години

Време е да се конфискуват чекмеджетата на мутрите. За целта трябва парламента да закрие сегашната съдебна система в България, вкл. прокуратурата и да ги замени с нещо работещо и което да не зависи от мафията.

98

много лесно

преди 2 години

и бързо ти обяснявам как се живее с 470 лв.,просто ги внасяш в банката,разходи нямаш никакви,ток,вода и отопление си крадеш,храна си имаш домашна,наем/ипотека не знаеш какво е,така че с тия пари лека полека като ги спестяваш всеки месец и ето ти народ от милиардери каквито са всички българи,верно не всички имат еднакви милиарди,но от милиардер нагоре са всички до един,докато света работи и мизерува българите се къпят в мляко,дано скоро свърши това българско робство

97

Анонимен

преди 2 години

Задача по математика за ученици от 2 клас. Цигари Виктори струва 0,86 лева през 2000 година. След 20 години цигарите Виктори изчезват, фабриката се закрива и вече се наричат Ротманс, на цена 6 лева. Минималната заплата се увеличава от 110 лева на 640 лева. Ученици, колко е забогатял Българинът за 20 години?.........................Отговор: Нула.................Така ще забогатеете и с всичко друго.

96

Анонимен

преди 2 години

Е, СДС също като ГЕРБ откраднаха доста милиарди и нанесоха вреди за още повече милиарди.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 Какво е откраднал?

94

Анонимен

преди 2 години

Колкото краде мутрата...мисля никой до свга не е крал.Само комунистите. Но, той също е комунист, така че разлика няма.

93

Анонимен

преди 2 години

До 106 Протестърче, колко още да чакаме за твоето "тепърва"?

92

До 101

преди 2 години

Гврберче...тепърва ще излизат наяве кражбите на любимата ви мутра и неговата шайка.

91

Константин Матеев

преди 2 години

И кога да го направят и приемат тоя бюджет - през ношта на 24 декември срещу 1 януари ли?

90

Анонимен

преди 2 години

Не може с чужда пита да се прави помен.Българите построихме атомната централа при лошия социализъм, сега някой си пълни гушата от това!И не е само това.И да е само това, което е обсебено от далавераджиите.И накрая пак населението обира парсата.Зная, че ако иска, държавата може да сложи всичко на мястото му. Но поради обвързаности и интереси, това не се случва.Все пак, не може да продължава до безкрайност.

89

Анонимен

преди 2 години

Как искаш с тези големи заплати на германеца здравната вноска да ти е 26 лева? Кой ще издържа тази скъпа здравна система? Американската здравна система е още по-скъпа и недостъпна. Застрахователят не застрахова болни. Застрахователят не застрахова бедняци. Застрахователят иска сигурност и добри приходи за огромните заплати на лекарите и за огромнице цени на същите лекарства и огромните цени на процедурите. Мафията от лекари и фармацевтични корпорации са хванали американеца и го доят и крадат.

88

Анонимен

преди 2 години

Никаква евтина енергия не се изнася навън. Енергията е получава тоя, който даде най-висока цена за нея.