147

9-млрд.лв. ГИ НЯМА..

преди 2 години

ОСТАВЯТЕ НАРОДА , БЕЗ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , В СРЕДАТА НА ЗИМАТА И НАЙ- ОСТРАТА ПАНДЕМИЯ.....!! ПОДИГРАВАТЕ СЕ С ЖИВОТА И ХЛЯБА НА ХОРАТА ....НО , ЩЕСИ ПЛАТИТЕ ЯКО ЗА ТОВА ......ОЩЕ 10-ГЕШЕВЦИ , ЩЕ ВИ НАМЕРИМЕ ,ЗА ДА ВИ ИЗБЕСЯТ ЗА ТОЯ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ....!...ГОТВЕТЕ СЕ!!!

146

ПАРКЕНСОН

преди 2 години

БАБО МИКА, Я КАЖЕ КАТО ТИ Е 1500 ЛВ. ПЕНСИЯТА КАК СЕ ОПРАВЯШ? ДЕПУТАТСКАТА ТИ ЗАПЛАТА ОТ 10 000ЛВ. НЕ Я БРОИМ, ЗАЩОТО Я ВЗИМАШЕ САМО 3 МЕСЕЦА. ДАЙ АКЪЛ, ЧЕ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ПАРНО!

145

Зозо

преди 2 години

Мдааа, пари има във фискалния резерв. Ама оня ококорения го начена още ноември месец. Като свърши ще ядете на Рундю ушите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

144

пияница мистик

преди 2 години

Дрогаре и дрогарки, вижте какво ви казва експерта икономист. Ама хубаво го прочетете и вижте какво ви очаква следващите 10 години. Такава Промяна ще усетите, че "лошия" Бойко ще ви се види като единственото спасение: "От своя страна икономистът Стоян Панчев е разтревожен от липсата на макроикономическа прогноза. "Това е по-притеснително от липсата на бюджет. Без нея не знаем на какво е базиран бюджета. Очаквам в следващите 10 години завишени нива на инфлация заради сериозното дългово бреме"

143

Анонимен

преди 2 години

Ей, тия герберски тролчета пак са се взели на сериозно.По 30лв. надник вземат и пак им се струва малко. А, бе що не починете малко,а ? Все Радев, К .Петков или някой друг им е виновен! Когато си невежа ,то няма как да научиш елементарни неща.напр. табл. за умножение.

142

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите отпуснати преди 2017 и преизчислени с коефициент 1,35 не са индексирани за 2017,2018,2019 което е нарушение на записаното в КСО, някой трябва да обясни защо!

141

ИСКАМЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ.

преди 2 години

...ОБЕЩАНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ИСКАМЕ СИ И ПЕНСИИТЕ --ОБЕЩАНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!...ИНАЧЕ ----ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ....НЕ САМО ГЕШЕВ , А С ОЩЕ 10-ГЕШЕВЦИ ШЕ ВИ БЕСИМЕ ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА СОФИЯ И ОКОЛО НЕЯ!..СТИГА ЛЪЖИ И ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД НАРОДА НИ---ЩЕ ВИ ДОЙДЕМ С ОРЪЖИЕ В РЪКА!!НИКАКВИ КОМПРОМИСИ И....100-ДНИ.......ЗАБРАВЕТЕ ТИЯ ИГРИЧКИ...!!!

140

you

преди 2 години

Къде бе Зайкова са 9млрд. откраднати от правителството на Киро моста?Борисов ли пак ги взе?Я бегай да му отвориш чекмеджето,ако можеш де!Или в жабката виж на джипката която все ти е на езика.Злобна като онзи с юмручето.

139

ДАМАДЖАНАТА

преди 2 години

РЕЦЕПТА ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ - ПИЕШ МНОГО И ГРАДИШ 12 ТОАЛЕТНИ В ЕДНА КЪЩА, НАЙ-МАЛКО!

138

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 АМИ ТОГАВА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ЩЕ СКОЧАТ ДВА БОЯ ТЕ НЕ ИСКАТ УВЕЛИЧЕНИЕ. ТЕ ИСКАТ ДА ИМ СЕ РАБОТИ НО ДА НЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ. АКО МОЖЕ И ДА ИМ ПЛАЩАТ НА ТЯХ, ЧЕ СА ВЗЕЛИ НЯКОГО НА РАБОТА. А 90% В БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТНО. ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА ЗА НОВИ ВОЗИЛА, ЕКЗ. ПОЧИВКИ, ЛЮБОВНИЦИ И Т.Н. РАБОТНИКА ЗА ТЯХ Е ЕДНО НИЩО. ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК.

137

9 млрд.лв ги няма !

преди 2 години

Ами само през декември 2021 Радев и Петков ни освободиха от 9 милиарда лв. ( 4,6 мрд.от фискалния резерв ) и не знаем къде са парите - крадат ли, не крадат ли ?! Но парите вече ги няма - така, че пари няма !

136

Анонимен

преди 2 години

Като има що не вдигат минималната заплата?

135

Анонимен

преди 2 години

Виждаме какво правите на -4 М сте на дефицит, при положение, че ни вкарахте в зверска инфлация, явно мажете филията в момента много дебело? Не може да се оправдавате повече с Бойко?

134

Мика, мика,

преди 2 години

Нали сега с Радев дойдоха главните айдуци и крадци !

133

Анонимен

преди 2 години

Интересно, а бабо като взимате заеми да давата на пенсиите какво прогнозираш да стане?Давам ти пример, в Хърватия вече си взеха парите от втория транш по плана за развитие.Та и аз в този стил, държавата щеше да е добре, ако говорихте по-малко популизми и си вършехте работата съвестно.

132

Анонимен

преди 2 години

Пари има ама никой няма да ги види. БСП и компания за 12 години имат да наваксат крадене. Киро за един пост се продаде жестоко. Ама той ако беше толкова успял нямаше да влиза в политиката или да е в България.

131

Анонимен

преди 2 години

На майка Зайкова трябва да и дадат Нобелова награда за справедливост и мир

130

ПП София

преди 2 години

В смисъл да не краде? А ние за какво зехме власта *** оу бабишкер? Ше грабиме и ше влачиме яко а вие лапайте мухите. Хахахаха

129

Анонимен

преди 2 години

Махнете свръх приходите заради инфлацията от бюджета както и някои извънредни приходи горивата тока и газа са супер високи нива - съответно и данъчните приходи от тях са много високи и ще видите кой какво е правил - може да се окаже едно голямо нищо. Но бабичката разчита на годините си за и повярват хората...

128

Анонимен

преди 2 години

Това бабе защо го пускате да говори глупости,ами тя вече се напикава!