127

Анонимен

преди 2 години

Бабо,на тази възраст си гледай памперсите!

126

Николае Чука

преди 2 години

oдо 116 . Така е , бомбите ,заложени от мутрите , тепърва ще гърмят.А има в много сфери където краденето си е най-легално и утвърдено със закони и наредби ! Например в Гранична (Излишна) полиция белвласи старци получават и пенсия и заплата ,т.е. към 2-3 бона ей така , за 8-часово отделяне на газове , щото и имигрантите и те влизат в страната със същото работно време ,разбииш .Още мно-о-ого такива сфери има с узаконени кражби ! Ако и това се изчисти , пари може и да има !

125

ПРОСТ о КИРО

преди 2 години

8 МЕСЕЦА РАДЕВ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ /ОСТАНАХА 5- А ОТБОРА/ УПРАВЛЯВАТ "успешно" ДЪРЖАВАТА! ЦЕНИТЕ ДВОЙНИ, ТОКА, ГАЗА, БЕНЗИНА, ХРАНИТЕ, ПОГРЕБЕНИЯТА - ЛЕКО ПОСКЪПНАЛИ, ПЕНСИИТЕ - ЯКО ПОВИШЕНИ, НАРОДА ДОВОЛЕН -ЯДЕ И ПИЕ! БАБИТЕ ЩАСТЛИВИ ТИЧАТ ЗА ТРЕТА ИГЛА И 75 ЛВ КЪМ ПЕНСИЯТА! КИРЕТО ИГРАЕ ШАХ И СЕ БОКСИРА. ДЪРЖАВАТА ВЪРВИ НАГОРЕ, ИЛИ БЕШЕ ОБРАТНОТО? НЕЩО СЕ ОБЪРКАХ.

124

Анонимен

преди 2 години

Ооо, и пари има, и крадене има, и инфлация има. Пирувайте!

123

ГТБФДЕ

преди 2 години

Имало пари...Нали всеки час крещите, че Борисов ги е откраднал.Как се случват тези неща?А сега де...как да вярваме, че ....

122

Край

преди 2 години

Няма как никой да не краде парите. Няма такава държава измислена още. Борбата която наблюдаваме е КОЙ да краде. И даже като стане много ожесточена намират начин да се разберат като си делят откраднатото. Краде се от домакинката на учлището дето и повръщат книжарите като купи химикалки от тях през катаджията та до кмета, министъра и президента. Кой повече кой по-малко но всички.

121

ха ха

преди 2 години

Зайке, то и във Венецуела има пари. Толкова, че с лопати да ги ринеш. Е-га-ти *** изказване.А и нали от 8 месеца вече не се краде. УЖ.Защо тогава пускаха облигации за по 500 000 лева през 2 седмици, а?

120

Анонимен

преди 2 години

У нас в момента е всеки ден нова криза.

119

До 130

преди 2 години

Прокуратурата ще разследва Бойко, когато неговото кученце Гешев бъде изхвърлен от там.

118

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ПАРИ ИМАЛО МНОГО, А ТЕГЛЯТ ВСЯКА СЕДМИЦА ПО ПОЛОВИН МИЛИАРД? ТИЯ ШИЗОФРЕНИЦИ ЛИ СА ИЛИ СЕ ОПИТВАТ НАС ДА ПРАВЯТ НА ЛУДИ? 8 МИЛИАРДА ВЕЧЕ НЕ СЕ КРАДАТ ОТ ГЕРБ - МИ КЪДЕ СА? ЗНАЧИ РАДЕВ ГИ КРАДЕ!

117

До 128

преди 2 години

А, колко книги е прочел Борисов, според теб?И за какви руснаци ни гояориш като руските интереси и Русия никога не са били толкова силни, колкото по времвто на ГЕРБ.Дори атакуваха с новичок български бизнесмен, а мутрата се направи, чв това не се е случвало.За какви комунисти гояориш изобщо, при положение, че Борисов е оомунист в червата и е с всички ДС ченгета.

116

?

преди 2 години

Баба Мика като знае толкова много за финансите на държавата и знае кой краде е длъжна да съобщи в прокуратурата иначе става съучастник.но по-скоро изглеждао не може да си различи лакътя от *** и си плещи по бабешки

115

До 109

преди 2 години

3млрд и повече от нашите пари за тръба на Путин до Сърбия. Тези пари не са за нас, а за Путин.От магистралите милиарси.Рекет на фирмите и изземване на бизнеси...още толкова.Това е само върхът на айсберга.Но...да..зная какво ще кажете...нямало доказателства.И те ще излязат на яве, съвсем скоро.Но...на вас мутропоклонниците...и те няма да са ви доататъчни.

114

пияница мистик

преди 2 години

До IQ 3.14 === Ами това беше добре подготвена стратегия в дългосрочен план. 12 години платените ***, плащани от Кутев от БСП и съветското посолство с армия от *** пишеха досущ едно и също под всички новинарски медии с коментари отдолу. Че Борисов бил ***, че прочел само 1 книга, не говорел езици, крадял с чували милиарди. Накрая за по-убедително НСО му аранжира едно чекмедже :))) И 80 процентовете след толкова години промиване на мозъка клъвнаха на гола кука :))) Хак да им е сега

113

Анонимен

преди 2 години

Еми не ги крадете бе! Нали вие ги управлявате вече.

112

Гл. счетоводител

преди 2 години

Хем тежка година , хем финансов излишък.Явно червенато бабе се е объркало нещо.Колкото е грозна ,толкова и лъже, замазвайки провалите на новото правителство.Ето на това му се казва ,,промяна". Е ...ще изчакаме още ....до март 2022г.

111

ПАРКЕНСОН

преди 2 години

БАБА МИКА И ДЯДО СТАНИСЛАВ ТР. СА НАЙ-ВЕЩИТЕ ПОЛИТИЦИ. Е, МАЛКО СА ИЗВЕТРЕЛИ, НО СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА.

110

80% ДЕ БИ ЛИ

преди 2 години

ААА, БЪЛГАРИНА НЕ КРАДЕ, АБСУРД! ЧЕСТЕН, РАБОТЛИВ, СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И СЕ ЗАДОВОЛЯВА С МАЛКО /но сил на ракия/.

109

мандраджиев партизан

преди 2 години

дрогаре баба мика кажува значи правете се че ви стигат пенциите и заплатките оти и по зле ще станува така е при промяната

108

IQ 3.14

преди 2 години

винаги държавата като събере некой лев, идват земеделци, цоциал демократи и прочие шумкари и после масово се говори за национална катастрофа, за която са виновни некой друг, предишните, цру, международното положение и нивото на река дунав.