259

До картограф от ООН

преди 2 години

Абсолютно прав си.............Македония е една буферна територия...............за макетата всички съседи са велики сили, както за нас са САЩ или Русия.........затова избиват комплекси макетата ...........защото са малки и незначителни !!!

258

Скопски ИСТОРИЧАР

преди 2 години

Северномакедонски археолози откриха шлема на Александър Македонски. Радостни, те се похвалили пред Бучковски и продължили да копаят още 6 часа и намерили лаптопа му!ОВЕО славна ИСТОРИЯ....

257

Bbb

преди 2 години

Представете си да клекнат и пред македонците. май нама да мога да намеря дума с която да ги нарека.

256

един народ ли??

преди 2 години

Те и руснаци и украинци бяха един народ................но сега.................какво стана???Води се една братоубийствена война в Източна Украйна.............инспирирана от гадните полски католици и западните служби!!!!Брат с/у брата застава и стреля.................така искат западните масони и глобалистите!!

255

картограф от ООН

преди 2 години

Днес България ви показва карта с пределите на Велика България.Утре Албания ще ви покаже картата на Велика Албания.А в други ден Сърбия ше ви покаже картата на Велика Сърбия. Гърция вече ви показа картата на Източната римска империя и вие пак квичите,че това не е истината.Е НЕЕма угаждане! Северомакедонска държава е нямало допреди няколко години.ФАКТ НЕОСПОРИМ!!!

254

до 281

преди 2 години

Напротив един народ сме.ГДР и ГФР са една Германия днес,а руснаците я бяха разделили със стена.При нас беше по-зле,защото стената бяха сърбите под крилото на руснаците.

253

????

преди 2 години

На тая територия има македонци (отказали се от миналото и историята си)и албанци.........с които българите нямаме нищо общо!!!Няма как да сме един народ с тия две племена...............и двете чужди на България!!!

252

Бучковски се жалва:

преди 2 години

Тука има,тука нема...Тежко е да си президент или премиер на измислена от Коминтерна държавица-трябва постоянно да се преструваш,че те има и че те няма!Египетска му работа!

251

izh

преди 2 години

Малей, хептен избудаляха комунопропагандерите. България била на Киро Канадчето . Вярно че е от вашите, ама само по кражби и далавери. Такива като него ако утре получат оферта за по вече спокойно ще пледират и за Танганайка. ТАванта да има

250

До 278

преди 2 години

Не сме един народ вече .............българи и македонци.............може да имаме общ корен, но сме тръгнали по различни пътища на развитие!!!Англичани и американци един народ ли са?Германци и австрийци един народ ли са??Очевидно...............не!!!!

249

северен историчар

преди 2 години

Од Вардарот по длибоко нема и од Шар планина по високо нема.Само племето МАКЕДОН е по старо от динозаврите.

248

Альиууу....Бучковски

преди 2 години

И да знаеш, българите нямаме претенции за Луната, ваша си е.Ехь,Луно,Луно земьо македонска....

247

Анонимен

преди 2 години

Просто трябва да си кръстят държавата Югозападна България и готово.Езикът ще е български,историята също и няма да има спор между българи.А защо не направо да си минат към България както си е било?Един народ сме.

246

татар сеирджия

преди 2 години

Предложената от проф.Божидар Димитров /светла му памет !/НАГРАДА от 100 ХИЛЯДИ НЕМСКИ МАРКИ на Титовите историчари, Коминтерновски политичари и вся остальная сволачь-за представяне на АВТЕНТИЧЕН МАКЕДОНСКИ ИСТОРИЧЕСК ПАМЕТНИК...остана НЕПОЛУЧЕНА...оти такова жювьотнь нема!

245

БАН

преди 2 години

Хората са го казали: две държави с един народ!Това изчерпва всички коментари.

244

Миямото

преди 2 години

Харва. Дите ЩЕ ПРОДАДАТ БЪЛГАРИЯ!!!

243

густо майна Филибето

преди 2 години

Обаждам се от Филипополис...аз съм истинския македонец защото живея в град основан от пра,,,пра,,,1000 пъти пра дядо ми Филип Македонски,онези от Вардаро ще ги съдя ,че искат да ми откраднат идентичността!Кой знае от къде са се досурнали в бащини ми двори и първата им работа да ми отнемат гражданството !

242

Анонимен

преди 2 години

Има ли източно германски и западно германски език,или австрийски?Ако Самуил е македонски цар,значи ние сме им били роби на македонците и трябва да ни плащат репарации,защото по времето на Самуил трябва да сме им били роби!

241

анаЛизатор

преди 2 години

Ако изобщо се приеме,че днес съществува"македонски език",много ми е интересно защо такъв не е съществувал по времето на Османската империя,по времето на Александър Македонски или през Средновековието.Македония е географски регион, превърнат в държава вследствие на целенасочена политика от типа "разделяй и владей",практикувана от сърбите и поощрявана от Запада.Но пък и сърбите си го получиха с Косово,просто политиката на САЩ е на Балканите да няма голяма и силна държава,а много държавици-колонии.

240

Времето е наше...

преди 2 години

България не бърза за никъде!Който иска Еуропска уния да си приведе в порядък историята и езика....!Краденето и фалшифицирането на историята не се толерира в ЕС!