359

Ко? Не! Не!..и Не

преди 2 години

Македонските политици се гаврят с народа си - от 4 год. го лъжат, как ей сега България ще вдигне ветото, без те да си мръднат пръста да решет спорните ни въпроси! Кирил Петков нищо не може да реши - това го решава българският Парламент. Парламентът по-скоро ще уволни Петков, отколкото да свали ветото на РСМ при бездействието на комшиите по спорните ни въпроси!

358

Гоце Делчев

преди 2 години

Не трябва в никакъв случай да се вдига ветото докато политическият елит в Северна Македония не се отрече и не осъди като престъпление против човечеството македонизма!

357

Гневен

преди 2 години

"България на Кирил Петков"===Интересно кой го е излъгал този неадекватник Бучковски,че БЪЛГАРИЯ е на канадеца Киро?! Тринадесет вековната ни ДЪРЖАВА е на всички БЪЛГАРИ,чийто деди са проливали кръвта си и са жертвали живота си,за да я има!Не Петков, или който и да е друг управник ще реши този въпрос! Решението е в правото единствено на СУВЕРЕНА,БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Засега той казва НЕ на македонските клеветници и българомразци!!!

356

Анонимен

преди 2 години

И те виждат, че Покемоните ще предадат България.

355

Анонимен

преди 2 години

Такова нещо като блокада няма. А трябва да има!

354

Щапаров Младши

преди 2 години

Физиономията на Владе Бучков говори ясно- той сам не си вярва,че Петков ще заплюе в лицето всички Българи и ще продаде България така,както Скопие я е продали на сърбите!

353

Анонимен

преди 2 години

Ще я вдигне,когато вие си вдигнете чукалата и се върнете в Москва и Белград,откъдето сa изпълзели кафявиte Скопски плужeци!

352

Да мислим за напред

преди 2 години

До Анонимен 379: Голяма ретроспекция на историята си направил уж като коментар по темата. Прочете ли отгоре за какво иде реч? Историята е за историците, политическите спекулации (под формата на коментар) ги поствай някъде другаде.

351

Анонимен

преди 2 години

Ако клекнат пред геополитиката, този път няма прокурори да нахлуят при *** Зельонъй чорап и мандатчето му няма да си го изкюта. Щото и войната 1877-78 е геополитика, и Берлинският договор е геополитика, и примирието от 1885 със сръбските агресори без репарации, и набутването на България в кървавите лапи на съветската мечка също. Всичко си има граници. Великите сили да озаптят сърбоманите и макетата ще влязат в ЕС (който пък все повече заприличва на СССР за съжаление).

350

Моля?

преди 2 години

Г.н Бучковски очаквал вдигане на блокадата. С това поведение, нагло и безпардонно, може и втора блокада да дочакат! Да не им дойде като гръм от ясно небе например скъсване на дипломатическите отношения? Имаме всички поводи!

349

Анонимен

преди 2 години

Зависи какво ще се гласува в народното събрание. Засега твърдо против са само ИТН, БСП и Възраждане. Докато ДБ и ПП предполагам ще гласуват за. ДПС - също. Ще остане гербаджийте да определят резултата. Според мен, когато бяха на власт, само патриотите ги спираха да дадат зелена светлина на Македония. Останеше ли ББ да решава, досега да са ги приели в ЕС.

348

Анонимен

преди 2 години

Нон сенс, македонските червени линии, анулират българските такива и обратното.

347

Анонимен

преди 2 години

Никакви блокади няма да вдигаме. Още не сте изпълнили условията.

346

ДОВЕРИЕ ЛИ!

преди 2 години

Доверие между двете страни може да се постигне единствено, ако скопските македонисти се откажат от от внушенията на Тито и Кремъл за древна македонска нация и език и от враждебното си отношение към Европейка България и ако македонистите стриктно спазват подписания договор между двете страни. Иначе, ако метежниците на Радев вдигнат блокадата без да са изпълнени нашите договорни условия, тогава изпълнителите на това предателство ще понесат цялата си отговорност пред Военния трибунал.

345

Малко за политика

преди 2 години

Пробва се и този специален пратеник да ни казва какво трябва да направи българското правителство, а забравя да каже какво трябва да направи РСМ. Пробва, пък дано мине. Ние няма за какво да бързаме, както не бързаха и гърците. Накрая политиците от РСМ ще трябва да направят това, което се очаква от тях - да признаят общата ни история, да престанат да пишат в учебниците си че сме татари и фашисти, да признаят правата на тези, които се считат за българи, и тогава ще получат подкрепа.

344

П.К.

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ не е притежание на отделни лица като парцел, или сграда. БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ НЕЙНОТО СЪЗДАВАНЕ ПРЕДИ 15 ВЕКА. И СЕГА БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ВО ВЕКИ ВЕКОВ! И КАКВОТО МИСЛЯТ И КАЖАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ТОВА ЩЕ СТАНЕ!

343

void

преди 2 години

Ще вдигне блокадата на куково лято - нали после ще има блокада пред парламента и този път ще има вече и шамари.

342

гадняр

преди 2 години

Строго секретно: по време на празниците, когато всички ядат и пият, г-н Бучковски е разговарял с Дядо Мраз, който го е уверил в неизбежното вдигане на ветото, след което е вдигнал 15- тата си наздравица и е извикал Охо,хохо хооооо.

341

Аз

преди 2 години

Как ще вземеш на сериозно "страна", на която Бог и говори по държавната телевизия в 21 век. Хахаха ха ха хи хо хо. Тези са много зле.

340

Я, па Я

преди 2 години

И като за последно по въпроса. Тоя титовист и *** македонистки трябва да се интересува повече от тов какво ще каже Народното събрание а не Киро Харварда. Защото без санкция на НС нищо не може да се направи. Но чисто по македонистки защо да не хвърли един два кьорфишека и две три меки *** срещу вентилатора?