279

фашистки окупатор

преди 2 години

Обща...история с РСМ нямаме.България не може да има...обща история със самата себе си!!!!!"Добросъседство и приятелство" значи, че ние ще сме ощетени.Нямаме"обща история"защото макетата нямат история.За да имат,трябва да откраднат нещо от нас и ние пак ще сме ощетени.За какво ми е общо бъдеще с хора,които си опропастиха гените?Това са ***!!!

278

Анонимен

преди 2 години

От всички държави на Балканите.............македонците са едни диваци , без история, без език................диви и пияни *** и грандомани..............с други думи...........утайката на балканските народи!!!

277

пияч на БЕЛИНА

преди 2 години

Така както е тръгнало, още през първия си ден като нов член на Европейския съюз,РСМ ще изиска доживотно председателско място в Съвета на Европа и вместо в Брюксел столицата на Европа да е в Битоля или поне Тетово.Интересно как РСМ говори да не се гледа миналото като там не спират да говорят за него и да го усукват по Коминтерновски с Титовски похвати и според собствените си интереси .

276

Анонимен

преди 2 години

'' През 2022 г. Бучковски очаква взаимно приемливо решение '' ....................... трябва да ги пуснем колкото и да не го заслужават, защото иначе по-лошо ... разгръщат мащабна антиевропейска кампания в македония, което значи криминална черна дупка до границата ни.

275

До ИЗВОД:

преди 2 години

От едни диви селян.дури, пияни войводи и грандомани ................няма как да станат европейци, това е ясно това като бял ден!!!

274

Анонимен

преди 2 години

Като гледам картата на света................аз по-незначителна държава от Македония даже в Африка не виждам!!!

273

ИЗВОД:

преди 2 години

ЕВРОПЕИЗАЦИЯ на РСМ-кауза ПЕРДУТА!!!

272

До Гацо Бацо Фиуй ЪР

преди 2 години

Вярно е .............прости и нахални са..............те са утайката на българите............лошото е , че заради тях изгубихме Беломорска Тракия и излаз на Бялото море!!Заради македонското лоби в София и партии като ВМРО............пишман войводи и патриотари!!!

271

Альиууу....Бучковски

преди 2 години

-Маслини взе ли? А Тебокан?

270

Божкеее....

преди 2 години

Свещенна простотия....Стигнахме до етапа Бучковски да обяснява на Брюксел и София кои са европейските ценности, и как трябва да бъдат спазвани ! Чудя се какъв ли ще е следващият етап !

269

Анонимен

преди 2 години

Аз съм говорил с албанци............всички те много уважават България..................но като стане дума за македонците ..............се смеят на глас и казват, че по-големи тях няма на Балканите!!!

268

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 2 години

Македонците са най-пр'остата прослойка от българската нация.Та тези северни шма'тароци не знаят как да си кръстят държавата и гърците ги прекръстиха,е нема такова жЮвьотньо Северна Македония като няма Южна или Западна,или Източна.Казал им някой как да се именуват и готово станаха Северна,утре някой ще им каже: вие сте П'роста Македония и веднага ще си сменят името...профаните му ньиедни...

267

Анонимен

преди 2 години

Не се занимавайте с тях...............скоро албанците ще ги претопят!!!

266

До 288

преди 2 години

Македония е 50 % албанска..............а ти учи албански , ще ти трябва!!!

265

!!!!

преди 2 години

Аз постоянно гледам на картата на света.................и да ви кажа честно, по-измислена и ГМО държава от С.Македония не виждам...............поправете ме , ако греша!!!

264

????

преди 2 години

Колко пъти да ви казвам, че България вече граничи с Велика Албания............макетата да купуват вазелин и да учат албански език.............други полезни ходове нямат!!!!

263

България над всичко

преди 2 години

България граничи от всички посоки със себе си....................много българи останаха извън териториите на майка- България....................99 % от тях бяха асимилирани..............тази асимилация беше най-силна в Турция и Гърция............но я имаше в Сърбия и Македония.............следователно България няма приятели на Балканите...........само врагове или в най-добрия случай.........недоброжелателни съседи!!!Бог да пази България!!!

262

психиатър

преди 2 години

Вятър-държаваца е тая мЪнкидония...даже на байряко са си сложили вентилатор...голямо продухване на мозъци е паднало...

261

Щирлиц

преди 2 години

Само да е посмял,няма да види парламент повече.

260

Хи-хи-Ха-хо

преди 2 години

Според Бучковски невъзможността да се открият македонски монети от Средновековието доказва, че още тогава в Скопие са използвали кредитни карти и крипто валута!