39

От 45

преди 2 години

Да се чете: до 23

38

Алооо,маке

преди 2 години

България НЕ Е на Кирил Петков...

37

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин е да си кръстят държавата Югозападна България.Тогава всичко ще си дойде на мястото.Спор за език и История няма да има просто.

36

До 24

преди 2 години

Страхотна идея! Добър повод Рашков да покаже как се галят с перо "мирни" демонстранти под колоните на МС.

35

Анонимен

преди 2 години

Много малко хора знаят за какво е спора. В България има толкова много етноса, че е трудно да се разбере. И като към тия етноси се прибави и различията в дясно- ляво и центъра ще настъпи хаос. Единственото общо е труднопечеленето за пари и власт. То парира разликите

34

Анонимен

преди 2 години

Тия сръбски ени чари съвсем са се самозабравили, аз имам чувството че България моли да бъде приета в ЕС ,а не РСМ.Вчера главния сърбоман на РСМ ,председател на ДПМНЕ другаря Мицков /ски/ имаше наглостта да каже че България трябва да си промени декларацията на НС и чак тогава северномакедонците щяли да преговарят!!? А другаря Пендаров /ски/ директно каза че докато България и българите не приемат всичко така както е в момента в РСМ с лъжите в историята с гоненията срещу българите, РСМ нямало да

33

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Значи , Кире вече е готов да врътне дупарата , към РС Македония....ГОООЛЕМ ОБРАТ ,БЕ....ха,ха,хааа

32

ДО 32

преди 2 години

Вие от Възраждане сте за един по врата . Откачалки - точно изчезна Сидеров , Мая Манолова , Валери Симеонов , Борисов ,Татяна Дончева , Искра Фидосова , Караянчева , Лиляна Павлова , и вие се пръкнахте да се изсерете на метеното .Не мога да разбера хората които са гласували за Възраждане - дали пари или интелектуален дефицит или психично заболяване .

31

Анонимен

преди 2 години

Киро,предателя

30

ЕС и НАТО

преди 2 години

Реалността в края на декември се промени, ЕС и НАТО вече не са важни. Русия предяви новогодишен ултиматум към САЩ да изтеглят военните структури на НАТО от източна Европа и ядрения арсенал от западна Европа. Ултиматумът изтича на 14 януари 2022. От къде такава увереност у Путин? САЩ получиха ултиматума и предложиха разговори с Русия, разговорите са на 10 януари, преди изтичането на ултиматума. ЕС демонстративно е изключен от разговорите които касаят европейската сигурност и бъдещето на Европа.

29

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

28

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

До 28 Ти си имаш вибратори и дилда. Не се напъвай за мъжки играчки.

27

Анонимен

преди 2 години

България не е на Кирил Петков, България е на Вашингтон, Кирил Петков е само назначен за управител, един чиновник на Вашингтон. Ако си свърши добре работата той и неговите хора ще бъдат наградени щедро като Соломон Паси и Ники Младенов с доживотна високо платена блага службичка някъде в ООН или друга атлантическа организация да си клатят краката до края на живота с огромна заплата и гарантирана голяма пенсия.

26

Анакин Скайуокър

преди 2 години

Убавец мамин златен златен на снимката. Мяза на пясъчен човек у суратя. Добре че си ти да кажеш кое- как щото ние не знаем. И правнуците ти няма да дочакат вдигане на ветото.

25

До 23

преди 2 години

Има по смешна .На изток наричат ги пещерняци не са мръднали от 10 век.Бухаааа

24

ДО 24

преди 2 години

Гранати и Бомби да си носим ли , или вие ще ги осигурите ?

23

Анонимен

преди 2 години

предатели излезнаха *** и кокорчо

22

Българин

преди 2 години

"Петков казва, че трябва да се зачитат и македонските червени линии"Ако това е вярно, трябва да разкараме това подставено от чужди фактори правителство, преди да е заличило историята ни.

21

Ха познайте

преди 2 години

Ще продаде ли либералчето Кирчо Харварда - българската азбука, цар Самуил, Дамян Груев, братя Миладинови и стотици други национални герой и възрожденци в лапите на крадливите , лъжливи македони ???

20

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Митингът ни е на 12-ти пред парламента. Всеки който не желае повече насилствено да участва в ковидцирка е добре дошъл. Боят за ваксър апологетите е напълно безплатен.