77

Анонимен

преди 2 години

Психически стабилен доктор не би инжектирал дете, но и психически стабилен родител не би допуснал да му ваксинират детето.

76

Спрете се малко

преди 2 години

Като чета тук коментарите и тръпки ме побиват в какво се превръщаме. Спрете се малко! Как не ви е срам да кълнете така децата и непрестанно да хулите родителите, които подхождат с грижа и отговорност към децата си. Та нали уж всички сме хора - свободни и с право на избор.

75

Анонимен

преди 2 години

Антиваксата получи запек.

74

Хамид

преди 2 години

Като видях снимката помислих, че става дума за хероин...

73

Анонимен

преди 2 години

Налага се на12.01 в цялата страна.

72

Фаизер

преди 2 години

Тия какьв мор направиха в африкаСега е наш редБате буци ви обича и ви взе най хубавата ваксина

71

Файзер отлежала

преди 2 години

5 деца починаха при лечение с новия експериментален антибиотик Trovan (докато много други станаха жертва на слепота, малформации и парализа) и въпреки това според лекарите на Pfizer тестът имаше добър резултат.Експерименталният антибиотик Trovan впоследствие се продава в Европа, но само за възрастни и на практика веднага, през 1998 г., се изтегля от пазара поради високата си токсичност.

70

Фаизер

преди 2 години

резултат на плащанията нигерийските власти ще оттеглят обвиненията си срещу фармацевтичната фирма, заради които исканията на компенсациите за починалите и пострадалите бяха за почти 3 млрд. долара.

69

До 81

преди 2 години

Правилно. Анти и.д.о.т.и. сме. А ти си пълен I.D.I.O.T.! Няма да се ваксинираме. И децата си ще опазим. Ти какво ще загубиш от това? Деца нямаш за щастие, ще плуеш сам и злобен доживот!

68

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който влиза в болница е тестван, а всеки тестван е положителен според повелята. Затова всички деца в болниците са положителни. Жалко, че не могат да вземат сами решение. Държат се тях все едно са домашни любимци, заведени при ветеринар за имунизация, която се отбелязва в имунизационен паспорт.

67

др0гаре анти идиоти

преди 2 години

форума на психопатите е на страницата на психодиспансера.......so, go and fuck0ff.

66

Робьрт малоун

преди 2 години

В тялото на детето ви ще бъде инжектиран вирусен геном, чрез който се произвеждат токсични шипови протеини. Тези протеини често причиняват трайни промени и увреждания на важни функции в мозъка, нервната система, сърцето и кръвоносните съдове, репродуктивните органи и имунната система. Тези щети са необратими не можете да поправите мозъчните лезии, сърдечната тъкан, имунната система или репродуктивните увреждания.

65

Анонимен

преди 2 години

Не смятам да спра да разубеждавам. На този етап това мога да направя. А *** лешояди като номер 61 подминавам. Съжалявам за децата.

64

Анонимен

преди 2 години

Пичове.. За миг си помислете... Щом доктори приемат да бъдат уволнени, но да не сложат ваксина по принуда.. Помислете си какво означава това! Доктори! Не чиновници.. Медици, за които всичко приключва до тук! Те започват отначало. Друга професия, друг квартал, друга кола и друга къща. И те са хиляди! Помислете си... и си изключете телевизорите! Това не е майтап! Това е война срещу хората! Събудете се!

63

(-_-)

преди 2 години

Даа, нещата отиват на много зле. Хората доброволно водят децата си да ги използват като морски свинчета, само и само да си спестят 2 дена с температура, а не осъзнават какво може да се случи след време. Вече има достатъчно лекари, които са наясно, някой от тях правят изявления и находките са ужасни. Дано е фейк нюз, дано не е така! Но в предвид устройството на тоя свят силно се съмнявам , в близките години ще има скок на болни от всякакви, заболявания далеч по-опасни от ковид...

62

Анонимен

преди 2 години

До 61 Продължавай да не влизаш и на втори на работа.

61

Анонимен

преди 2 години

Абе *** , не ви ли омръзна да произвеждате лъжа след лъжа. Руските *** колко ви плащат? Заслужава ли си?

60

Анонимен

преди 2 години

Договорът на Пфайзер за доставка на ваксини в ЕС го има качен. Може да го намерите.. Съдържа около 100 страници и половината са засекретени (особено в частта "Отговорност").. Много, много страшно време идва, ако човечеството не се събуди!!!

59

Един

преди 2 години

Не знам защо, но нещо не се отварят директно линковете, които съм дал. Можете да влезнете в Rumble ако искате да ги гледате и да напишете:1.) Dr. Bhakdi Explains Basic Immunology - ALL COVID Vaccines Destroy Immunity2.) Dr. Ryan Cole - Scientist Shows Vaccine Effects In Autopsies. Don'T Believe It? See For Yourself

58

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ги разубеждавате. Те са празни души! До средата на 2022 г. истината ще излезе