17

Майстора

преди 2 години

Разгледайте мнение номер три. Това не е писано от българин според мен. Със сигурност е професионална пропаганда, но и начина на изразяване е особен. Каквото и да е, предизвиква напъни за пoвръщанe.

16

Поручик Ржевски

преди 2 години

Горките деца. Като видя малко дете с маска или ваксинирано и пускам сълза....

15

Дядо Риц

преди 2 години

Сигурно са осиновени! Собствен родител не би убил детето си !!!

14

Анонимен

преди 2 години

До 15 - не е ясно откъде си измисли някакви числа и ги написа като факти.

13

Анонимен

преди 2 години

Горките. Дано да оцелеят след ваксината.

12

Анонимен

преди 2 години

Миокардит след ваксина е 1 на 100 000. Миокардит след преболедуване- 30 на 100. Кое не ви е ясно?

11

Трябва да се каже.

преди 2 години

Да рискуваш да причиниш сърдечно заболяване на дете посредством нестерилизираща експериментална ваксина, срещу болест с нищожна за възрастовата група заплаха, е престъпно и безумно.

10

Евроатлантик

преди 2 години

Кой му пука дали тромбоза ,миокардит или стиарилитет ще хванат,важно е да се спазва искането на Урсула,за повече на боцкани.

9

До 5

преди 2 години

Ти и без ваксина си такъв.

8

Анонимен

преди 2 години

До 5. Вие гледайте собствената си мозъчна ограниченост, защото е фатална. И затъпелите чалгаджийчета, които отглеждате.

7

Анонимен

преди 2 години

Преди година писах че ще дойде ред и на децата. Тогава много народ ми нацакаха минуси щото ме помислиха за изпуснат от Калуково. Не не съм изпуснат от карлуково а знам как действа капиталиста и фармамафията. Милиардите им са малко искат трилиони.

6

До 3

преди 2 години

А ти прочете ли, че и ваксинираните се заразяват, боледуват( уж по- леко) и са разпространители?!

5

Анонимен, нещо май..

преди 2 години

В грешка си, Анонимен. В огромна грешка. У нас смъртността е висока, заради ниското ниво на здравеопазването ни като цяло. Българите са много болни от дълги години. Заради бедността, заради социалното им положение, заради многото крадене от касичката... Естествено е, болен и беден народ, с появата на ковид да умира много. Това, което пишеш за децата, е долна манипулация. И ти го знаеш много добре, ама така са ти казали да пишеш, защото си зависим.

4

Алоууу

преди 2 години

Аве, кви родители сте ве, мозък няма ли в тия кратуни, алооо?

3

Анонимен

преди 2 години

Широко признато и научно доказано е, че децата играят основна роля при разпространението на грип и ковид в обществото и са основният портал, през който вирусът влиза в домакинството. Ваксинацията на деца против ще окаже положително въздействие върху ограничаване на разпространението. Ограниченият достъп и дезинформацията относно ваксинирането е и причината за над 30 000 починали от ковид у нас. В други държави вече ваксинират и по аптеките.

2

Е, не!

преди 2 години

Нормални ли сте, ало, родители???? Как няма някой да ви разтърси здраво, за да се събудите от този дълбок зимен сън, който спите. Имам чувството, че тези ваксини са ви замъглили тотално мозъците и нямате обективна преценка за действителността. Като зомбирани сте. Собствените си деца да обричате на тези неефективни препарати, е най - безумното нещо, което правите! Идва ми да крещя от ужас, вие наистина не мислите трезво. В какво сте се превърнали?

1

,

преди 2 години

бау го, прекалено много са