97

Всеки сам си преценя

преди 2 години

Нали ние българите сме най- умни, най-красиви и прочие. Мани ги всички останали западнали умове и нации. Та като най-хитри у целио свет само ние и ерудираните румънци не се ваксинираме. Обаче в един момент се замислих, че може на света да останат само великите българи и веднага се изтичах и се ваксинирах. Мерси. Всеки сам си преценя :) нали.

96

123456

преди 2 години

Луди родители, с мотивация така казаха по ТВ. Като ви мързи да мислите - бийте си през два месеца експерименталните генни терапии. РНК ваксините се прилагат за пръв път от тази година - бъдете бели мишки, щом искате...

95

Рнк

преди 2 години

Човешкият имунодефицитен вирус(ХИВ) е вид ретровирус, който специфично заразява хората. Ретровирусите нахлуват в клетките гостоприемници и променят генома на тази клетка, чрез вмъкване на копие от нейния РНК геном.

94

Коприва

преди 2 години

До Разумен родител. А ти направи ли си труда да потърсиш алтернативни мнения и да ги сравниш? Следването на телевизионни внушения не е проява на разум. Горките ти деца.

93

Разумен родител

преди 2 години

Трябва да се отнемат родителските права на всички които не желаят да ваксинират децата си и така ги застрашават! Трябва да си пълен *** да можеш да предпазиш детето си от тежка болест и да не го направиш!Нашите деца ги ваксинирахме още в първия ден!

92

Скоро

преди 2 години

Ще ги видиме тези деца болни и на апарати по болниците.

91

:(

преди 2 години

Горките дечица! Жалко и за тях и за безмозъчните им "родители"! :(

90

Коприва

преди 2 години

Според Европейската харта за правата на човека:Член 24 - Права на дететоДецата имат право на закрила и на грижите, необходими за тяхното благоденствие. Те могат да изразяват свободно своето мнение. То се взема под внимание по въпросите, които ги засягат, в зависимост от възрастта и зрелостта им.При всички действия, които се предприемат от публичните власти или частни институции по отношение на децата, висшият интерес на детето трябва да бъде от първостепенно значение.

89

Анонимен

преди 2 години

Ужас, луди родители

88

Да, ама

преди 2 години

До Търчим за ваксина Както вървят нещата, по-скоро ще стане обратното. Ако продължаваме да си траем де.

87

Нане

преди 2 години

Глейте ги по новата едни тотални изтрещелци, начело с мирката с големата моторетка...)))

86

тоя

преди 2 години

щом се позовава на библията е сериен убиец явно господ му говори

85

Анонимен

преди 2 години

109, простотията убива! Твоето дете трябва да отнемат за опасна антиваксърска пропаганда.

84

Анонимен

преди 2 години

Ужас, айде ние дъртите можем да се прежалим, ако ни се налага да пътуваме, ама децата? Нека тези зашеметени родители първо прочетат нещичко за ваксините. Как полиомиелитната, например, която се смята за изпитана, предизвиква парализи и аутизъм и не само. Ваксините не са безопасни и безобидни и никога няма да бъдат, какввото и за ви говорят заинтересованите да ваксинират всичко що мърда.

83

Анонимен

преди 2 години

Социалните къде са да спрат това посегателство.

82

Анонимен

преди 2 години

Греховете на родителите се плащат от техните деца. Написано е в Библията.

81

Анонимен

преди 2 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже.

80

a.k.a Дядо ви

преди 2 години

Едно единствено нещо, което трябва да се направи - личните лекари да отговарят дали да се слагат ваксините. И юридически и морално също. И до 1-2 седмици ще забравим за тоя фарс. Весело посрещане на всички! 31.12.2021 04:24 ч.От оня отгоре

79

Анонимен

преди 2 години

ТорЛът сигурно е на пета доза, или на 5 ракии.

78

няма анти идиот

преди 2 години

Психически стабилен.